Ευβοιώτες - Ευβοιώτισσες

kimonas

Banned
Banned
8 Οκτωβρίου 2009
847
2
Αθήνα - Γαλάτσι
Τότε ρε παιδιά επείδή άνοιξα ένα thread πριν και έφαγα ένα πανηγυρικό Χ (ακόμα δεν είμαι σίγουρος ποιος mod με κάρφωσε πισώπλατα :p :p :p :D :D ) θα κάνω άλλη μία προσπάθεια να μοιραστώ αυτό το σημαντικό βίντεο με σας!!! Θα ήθελα να παρακαλέσω άπαντες δια την προσοχή των!!! :D :D :D..Ρε mods ξεκολάτε μη το σβήσετε πάλι!!!! :D

http://www.youtube.com/watch?v=ytZ_amr55PU&feature=player_embedded

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ναι παιδιά
στην πλευρά του Ευβοικού έχει καταπληκτικές παραλίες η Ευβοια
εκεί να πάτε
στην άλλη πλευρά ,του Αιγαίου, είναι χάλια
έχει κατσάβραχα
έχει σχεδόν συνέχεια κύμα
έχει φίδια
σκορπιούς
ντάβανους
απαπαπαππαπα
μακριά
μόνο Ευβοικός-αυτή είναι η αληθινή Ευβοια,το λέει και η λέξη :D

απο Αιγαίο πλευρά μόνο Χιλιαδού παίζει-πηγαίντε εκεί (κι εσείς)
άντε και τίποτα Ελληνικά/Βασιλικά στην βόρεια πλευρά
άντε και μέχρι την Κύμη για κανα ούζο ή για το καράβι για Σκύρο
και ΟΚ
φτάνει
τα άλλα αφήστε τα για εμάς τους τρελούς (που θέλουμε παραλίες χωρίς ηλεκτρισμό-καντίνες και καρεκλοκαθίσματα στην αμμουδιά)

bull

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2009
529
2
Αθήνα
Άσε Βαγγέλη, λίγα μέρη έχουν μείνει πλέον, κι αυτά μέχρι να ανοιχτούν/φτιαχτούν οι δρόμοι δυστυχώς...:(
Το καλο είναι ότι τουλάχιστον προς το παρόν όλη η νότια πλευρά είναι αναξιοποίητη τουριστικά, ελπίζω να συνεχίσει έτσι...

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ας είναι καλά ο τύπος του εδάφους και το μελτέμι ........ αλλά όταν δώ ξενοδοχεία στο σκουασι ελπίζω να έχω γεράσει αρκετά........

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Εγώ πάλι που δεν είμαι ιδιαίτερα της θάλασσας προτιμώ ν'ανεβαίνω στη Σέττα με ποδήλατο (2:40:D). Φέτος λέω να δοκιμάσω ποδαράτα και με τη τσοπάνα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τι είπε τώρα το άτομο..............????????????
τι πόδια έχεις? του σούπερμαν????
μιλάμε ότι ξεκινάς απο εκει κάτω στην θάλλασα και ανεβαίνεις πάνω στην Αμπουδιώτισσα να υποθέσω........με το ποδήλατο????????
και μάλιστα σε 2 ώρες και 40 λεπτά ενώ το αυτοκίνητο θα έκανε τουλάχιστον 30 λεπτά????????

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Μετρημένο από θάλασσα μέχρι τον πλάτανο στη Σέτα, όχι στην Αμπουδιώτισσα. Το κατέβα είναι 25 λεπτά (όλα τα λεφτά).

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
άλλος είναι ο σούπερμαν τελικά...

στο κατέβα μίλα μου να έρθω κι εγώ !!!
έχω αμάξι με καρότσα για να φέρω το ποδήλατο...

mpilis

Member
28 Μαρτίου 2011
9
0
Μαρμαρι-Καρυστο ειμαι και εγω χρονια τωρα διακοπες και γιορτες εκει τωρα μολις ειδα το topic