Θα πρέπει να ρωτήσεις τον εκτροφέα σου και να συνεννοηθείς μαζί του, για ότι χρειάζεσαι.Καλησπέρα παιδιά, να ρωτήσω κάτι σχετικό-άσχετο ; Ετοιμάζομαι να ζευγαρώσω τη σκυλίτσα μου και θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος, σχετικό βιβλίο ή site με πληροφορίες για αναπαραγωγή, τοκετό κτλ
Ευχαριστώ πολύ, είμαι σε συννενόηση με τον εκτροφέα μου απλά έλεγα να διαβάσω κάτι σχετικό για να έχω και εγώ γνώση του θέματος.Θα πρέπει να ρωτήσεις τον εκτροφέα σου και να συνεννοηθείς μαζί του, για ότι χρειάζεσαι.
Ευχαριστώ πολύ!The Whelping and Rearing of Puppies: A Complete and Practical Guide
Breeding a Litter: Complete Book of Prenatal and Postnatal Care
Όχι απαραίτητα. Επίσης, δεν έγραψε ότι έχει τη βοήθεια του εκτροφέα..Γιατί να μην είναι; Αφού είναι εκτροφικό το σκυλί κι έχει και τη βοήθεια του εκτροφέα του, μάλλον καλή θα είναι.
Ακριβως...Μπορει να ειναι απο εκτροφειο, αλλα να ειναι pet.Δεν είναι όλα τα εκτροφικά σκυλιά κατάλληλα για αναπαραγωγή...Ούτε κατά διάνοια.
Ευχαριστώ πολύ, είμαι σε συννενόηση με τον εκτροφέα μου απλά έλεγα να διαβάσω κάτι σχετικό για να έχω και εγώ γνώση του θέματος.
Από το παραπάνω quote, εγώ κατάλαβα ότι την έχει.Όχι απαραίτητα. Επίσης, δεν έγραψε ότι έχει τη βοήθεια του εκτροφέα..
Σίγουρα όχι, αλλά ένας εκτροφέας [μάλλον] ξέρει καλύτερα από έμας.Δεν είναι όλα τα εκτροφικά σκυλιά κατάλληλα για αναπαραγωγή...Ούτε κατά διάνοια.