Ετήσια σκυλοσυνάντηση

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Εντωμεταξύ το έχετε ''κλειδωμένο'' αυτό το θέμα (πρέπει να κάνεις login για να το δεις) και πολύς κόσμος δεν το έχει δει.
Έχω μιλήσει με 5 άτομα απ το πρωί και δεν το ήξερε κανένας.
Άντε ρε Μαρία, κάνε τίποτα μην σε δείρω :p

Last edited:

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Εντωμεταξύ το έχετε ''κλειδωμένο'' αυτό το θέμα (πρέπει να κάνεις login για να το δεις) και πολύς κόσμος δεν το έχει δει...
Κώστα, θέλεις να πεις ότι ΔΕΝ καταλαβαίνεις το λόγο?:cool:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εντωμεταξύ το έχετε ''κλειδωμένο'' αυτό το θέμα (πρέπει να κάνεις login για να το δεις) και πολύς κόσμος δεν το έχει δει.
Έχω μιλήσει με 5 άτομα απ το πρωί και δεν το ήξερε κανένας.
Άντε ρε Μαρία, κάνε τίποτα μην σε δείρω :p
Να φάω ξύλο, δεν έχω αντίρρηση, αν και...δεν φταίω, αλλά...ποιοί είναι λεβέντη μου, αυτοί οι 5 που δεν έχουν μπει τόσο καιρό και δεν το έχουν δει; Για μολόγα...ξέρασέ τα όλα...δώστους έναν-έναν στεγνά...

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Αν ντρέπονται να κάνουν login, έχει και επιλογή με σβηστό λαμπάκι, για να απολαμβάνουν το αγαπημένο dogforum χωρίς αδιάκριτα ( :confused: ) βλέμματα...

pouf

Well-Known Member
29 Απριλίου 2009
841
163
52
Ανοιξη,χειμωνας, καλοκαιρι
Να φάω ξύλο, δεν έχω αντίρρηση, αν και...δεν φταίω, αλλά...ποιοί είναι λεβέντη μου, αυτοί οι 5 που δεν έχουν μπει τόσο καιρό και δεν το έχουν δει; Για μολόγα...ξέρασέ τα όλα...δώστους έναν-έναν στεγνά...
ναι το ξέρω δεν φταις εσυ… πλάκα κάνω… ειναι θέμα κατασκευής της σελίδας…

Υ.Γ. Αστο γιατι πρέπει να δώσω κι εμένα…χαχα

D

Deleted member 14614

Guest
Kopritis με σώζεις! Μπράβο για τον χάρτη!
(γιατί τέτοια ώρα που θα'ρθω, άντε να βρω κανέναν στο parking)

Βρε pouf λογικό είναι. Για να μην το δει κάθε άσχετος.

Αν ντρέπονται να κάνουν login, έχει και επιλογή με σβηστό λαμπάκι, για να απολαμβάνουν το αγαπημένο dogforum χωρίς αδιάκριτα ( :confused: ) βλέμματα...
Μου έβγαλε κάτι το kinky αυτό το σχόλιο...:p

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
αντε αντε κανονιστε..οποια κυριακη θελετε εκτος απο τις 9 του μηνος...εκτος απο το ζουλαπι(την κιρκη)θα φερουμε και τον γερακο μας(τον μορφεα αισιως 13 ετων) :p

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
τωρα ειδα οτι ειναι 9 του μηνος....δυστηχως παιδια αυτη την κυριακη εχουμε να παμε για δενδροφυτευση.....πολυ λυπηθηκα τωρα.... :(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
Επειδή έχω ξυπνήσει πολύ νωριλς και μόλια τελείωσα τις βόλτες ο καιρός μπορεί να είναι βροχερός αλλά δεν βρέχει από τις 6.30. Όλη την νύχτα έβρεχε οπότε νομίζω ότι ξεθύμανε. Καλή σας διασκέδαση!

Εεεε και μόλις πάτησα υποβολή στο ποστ έπιασε καταρρακτώδης βροχή....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εγώ θα ανέβω, εκτός αν ρίχνει καμμιά τρελλή μπόρα. Ωραία θα είναι. Ρομαντικά :p

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Κι εδώ βρέχει πολύ. Οι πιο βόρειοι τι λένε?

Επίσης (ψιλοάσχετο), τι γίνεται με τις προβλεψεις του καιρού? Το meteo.gr και το deltiokairou.gr πέφτουν τελείως έξω τον τελευταίο καιρό! Το προηγούμενο ΣΚ έδιναν βροχές και ήταν μια χαρα. Αυτό δεν είπαν τίποτα για βροχές και να....! Και δε λέω μεσοπρόθεσμες προβλέψεις, αλλά να μην ξέρουν χθες τι θα γίνει σήμερα?