Εσώκλειστη Σχολή Εκπαίδευσης Σκύλων-Απορίες

Soti

Member
6 Απριλίου 2012
13
0
παιδια συγνωμη που επεμβαινω αλλά να πω κατι απο προσωπικη μου εμπειρια,, προσφατα πηγα το σκυλι μου για εκπαιδευση , (δυο εβδομαδες) για σωματοφυλακη και μου ειπε ο εκπαιδευτης οτι θα κανει απο 1,5 μηνες εως 3 μηνες στην αρχη ημουν επιφυλακτικος ,, αλλά μετα καθος μου εξηγησε οτι λωγο της εκπαιδευση δεν μπορει να ειναι πανω απο τον σκυλο και ταυτοχρωνα να του ζηταει να τον δαγκανει μου ζητησε να ειμαι παρων και να συμετασχω και εγω στην εκπαιδευση για να δινω εγω τις εντολες ,, το εσωκλειστω δεν μου φανεικε σαν κακη επιλογη , ειδικα οτταν εχει να κανει οπως μου ειπε με την σωστη κοινωνικοποιηση του σκυλιου και να μην ειναι ευεξαπτο, αν ο εκπαιδευτης ειναι οπως πρεπει θα το καταλαβει μονος του ,, ο συγκεκριμενος μου ετειχε υστερα απο συστασεις πολλών και ο ενας ηταν ο κτηνιατρος μου που τυχαινει να ειναι και πρωτος μου ξαδελφος ,, μετα απο σκεψη πηγα εκει και να ι το αποφασισα ,, και ναι οταν την πρωτοειδα ηταν ευτηχισμενη και μαλιστα ανησηχω αν θα παθει καταθλιψη οτανν την παρω σπιτι ,, γιατι τις χαρες που εκανε στον εκπαιδευτη τις κανει σε πολυ λιγους ,, οταν λοιπον βλεπεις σε ασχετο χρονο το σκυλι σου να λατρευει τον εκπαιδευτη ,, και οταν ο εκαπιδευτης μου λεει οτι πρεπει να περασουν πρωτα δεκα μερες για γνωριστει με το σκυλι πριν αρχισει την εκπαιδευση ,, τοτε (και παντα με την προηποθεση οτι σου εχει κανει κλικ) ναι ειμαι συμφονς με την εσωκληστη εκαπιδευση ,,
Πεσμου σε παρακαλώ ότι πρόκειται για εκπαιδευτή στην περιοχή της Παιανίας!!! Έχω ακούσει πολυ καλά σχόλια για τον συγκεκριμένο μου έχει πει ακριβώς τα ίδια ότι θέλει 10 μέρες να γνωριστεί με το σκυλί και θέλω να πάω τον δικό μου όχι για σωματοφυλακή αλλά για κοινωνικοποίηση

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97