Ερώτηση... τι ράτσα είναι;

dimitriseas

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2011
49
0
Γρεβενα
Καλησπερα ... Θα ηθελα λιγο τη γνωμη σας.... Το βγαζω το σκυλακι καθε βραδι βολτα ν κανει πιπι και να κοψω και γω κανα χιλιομετρο.. Σημερα με τραβουσε να παει σε ενα προαυλιο σχολειου.. Το παω εκει το λυνω και αρχισε να τρεχει.. το κυνηγουσα 2 ωρες ... οσο το ελεγα "ελα" αλλο τοσο εφευγε... Ισα με 5-6 τοιχια σκαρφαλωσα σημερα..Με λουρακι και σπιτι ολα καλα.. Κανενα παραπονο πολυ υπακουο... Γιατι το εκανε αυτο σημερα?

dimitriseas

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2011
49
0
Γρεβενα
Για να εκτονωθεί μήπως; Πόση ώρα διαρκεί η βόλτα συνήθως;
Κανα μισάωρο... Μα γιατι δε μ ακουει οταν το φωναζω αυτο μου κανει εντυπωση.. Εχω μια υποψια οτι επειδη ειναι αρσενικο θελει να βρει καμια θυληκια .. Δεν την παλευει

dimitriseas

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2011
49
0
Γρεβενα
τι ηλικια εχει και τι εκπαιδευση εχει λαβει? ποσο καιρο το εχεις?
3 χρωνων ειναι περιπου,, Δεν το εκπαιδευσα εγω.. Το εχω κανα μηνα και δεν εχω κανενα παραπονο απο συμπεριφορα

ghost girl

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2007
1.073
185
το έχω δίπορτο...
Ισως να χρειαζεται περισσοτερη εκτονωση.
Ισως καποια θηλυκια στην περιοχη σου να εχει οιστρο.
Δουλεψε μαζι του την εντολη ελα αρχικα σε περιορισμενο χωρο και μετα εκτος σπιτιου.
Μην του φωναζεις ΕΛΑ οταν θες να το πιασεις και να φυγετε για το σπιτι γιατι συνδεει το Ελα με το δεσιμο ή το τελος της βολτας. Ξεγελασε το με καποιο παιχνιδι ή λιχουδια για να του βαλεις λουρι μεχρι να μαθει να ερχεται με εντολη.
Μην το αφηνεις ελευθερο αν δεν τον εμπιστευεσαι απολυτα. Ο χρονος που τον εχεις ειναι πολυ λιγος και πιστευω οτι δεν εχει χτιστει ακομα η σχεση εμπιστοσυνης που χρειαζεται για να νιωθετε σιγουροι η ενας για τον αλλο.
Δεν κυνηγαμε ποτε τον σκυλο μας για να τον πιασουμε. το κυνηγητο γινεται μονο αντιστροφα (δηλαδη ο σκυλος να κυνηγα εσενα).
Θα σε βοηθησει να παιζεις μαζι του κρυφτο. Να κρυβεσαι (αρχικα μεσα στο σπιτι και μετα εξω) και να τον προτρεπεις να σε βρει. Οταν τα καταφερνει δινε του λιχουδιτσα, δειξε του τη χαρα σου, παιξε για λιγα δευτερολεπτα μαζι του.

dimitriseas

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2011
49
0
Γρεβενα
Ευχαριστω πολυ... Θα τα εφαρμωσω... Το οτι δεν τον κυνηγας το ηξερα... απλα πηγαινα προς το μερος του περπατωντας και οταν σταματαγε και με κοιταγε γυρναγα πλατη και εφευγα αλλα τιποτα.... Αυτο πρεπει να ειναι οτι δε με εχει συνηθησει αρκετα αφου το εχω 1 μηνα.. Με ξεγελαει οτι στο σπιτι ειναι ολη μερα διπλα μου

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Επιτελους και ενα βασιλικο ροτ.:p
Να το χαιρεσαι φιλε!;)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3