Ερώτηση σχετικά με την ενότητα των άρθρων

Status
Κλειδωμένο θέμα

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
γιατι είναι άρθρο

όμως πολύ σωστά άνοιξες θέμα νέο, οπότε εκφράσου εδώ...

κι αν θες παράθεση μπορείς να ανοίξεις σε άλλο παράθυρο το άρθρο και να κάνεις κόπι πέιστ απο εκεί

:)

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
στα αρθρα δεν μπορεις να παρέμβεις ειναι κλειδωμένα

μπορεις να κανεις ενα καινουργιο θεμα και να πεις οτι θέλεις εκει

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Το ξερω οτι ειναι αρθρο. Απλα ηθελα να μου απαντησει καποιος του φορουμ αν ο συγγραφεας δεχεται ή οχι ανοιγμα συζητησης επι του αρθρου ή οχι και γι αυτο δεν επιτρεπεται το reply.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
Η καινούργια αυτή ενότητα σαν σκοπό έχει την ανάπτυξη θεμάτων από τα μέλη μας για θέματα κυνολογικού και κυνοφιλικού ενδιαφέροντος , με μια πιο ανεπτυγμένη μορφή , χωρίς παρεμβολές και με επιχειρήματα.

Θα εξυπηρετήσει και όσους μας διαβάζουν σαν "Οδηγός" και θα γίνει μια πηγή ενημέρωσης για όλα τα θέματα αλλά και αιτία προβληματισμού ίσως.
Οι όποιες συζητήσεις προκύπτουν από τα άρθρα θα ανοίγονται στις ενότητες που ανήκει και το περιεχόμενο του άρθρου , π.χ. "Με αφορμή το άρθρο..."

Ο αρθρογράφος θα μπορεί να αναπτύξει τις θέσεις του και θα δωθεί και μια "ευκαιρία" ίσως στα μέλη που θέλουν να γράψουν κάτι , να ερευνήσουν βαθύτερα και να αντρέξουν σε περισσότερες πηγές για να εμπλουτίσουν το άρθρο τους.

Όπως γράφουμε και στον τίτλο της ενότητας τα άρθρα θα πρέπει να ανήκουν σε αυτόν που τα δημοσιεύει και όχι να είναι προϊόν υποκλοπής.
Όπου διαπιστωθεί το παραπάνω τα άρθρα θα διαγράφονται.

Τα άρθρα θα αποστέλλονται πριν δημοσιευθούν με e-mail στο [email protected] και αφού ελεγχθούν ως προς την αυθεντικότητα (όσο δυνατόν) αλλά και το περιεχόμενο (δεν είναι προσβλητικό , κλπ.) , θα δημοσιεύονται.

Καλό θα ήταν να αποστέλλονται μαζί με το άρθρο και οι πηγές.

Φυσικά την ευθύνη για το περιεχόμενο και το ύφος του άρθρου φέρει πάντα ο συγγραφέας.

άρα προβλέπεται κανονικά!!!!

FAINOMENON

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2008
879
3
Ireland
μα νομιζω τα αρθρα ειναι κλειδωμενα ουτως η αλλως αλλα μπορει καποιος να ανοιξει αλλο θεμα με αφορμη καποιο αρθρο, ετσι δε γινεται?

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
δεν απόρησα

απάντησα στο

solco99

Προσπαθησα να γραψω ενα σχολιο για το αρθρο της FAINOMENON αλλα δεν ηταν εφικτο. Γιατι γινεται αυτο?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Προσπαθησα να γραψω ενα σχολιο για το αρθρο της FAINOMENON αλλα δεν ηταν εφικτο. Γιατι γινεται αυτο?
Βρε παιδιά στην ενότητα υπάρχει υπόμνημα με τίτλο: Οδηγίες

Admin said:
Οι όποιες συζητήσεις προκύπτουν από τα άρθρα θα ανοίγονται στις ενότητες που ανήκει και το περιεχόμενο του άρθρου , π.χ. "Με αφορμή το άρθρο..."
Solco99, σχόλια στην ενότητα των άρθρων δεν επιτρέπονται. Η ενότητα φιλοξενεί μόνο άρθρα των μελών του φόρουμ. Όποιος ορμώμενος από κάποιο όρθρο θέλει να ρωτήσει κάτι, να σχολιάσει, να ζητήσει διευκρινήσεις κτλ μπορεί να ανοίξει νέο θεμα στην κατάλληλη ενότητα.

Θέλεις με αφορμή το (εξαιρετικό ομολογουμένως) άρθρο της FAINOMENON να ρωτήσεις κάτι?

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Ευχαριστω παιδια. Εχω καλυφθει ηδη απο το δευτερο κιολας reply προς τα post μου. Μποερει να ειμαι λιγο απροσεχτος και δεν ειδα τις οδηγιες στην αρχη αλλα καταλαβα τι πρεπει να κανω.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τι ήθελες να ρωτήσεις? Θέλεις να ξεκινήσεις κάποια συζήτηση με αφορμή το άρθρο της Μαρίας?

solco

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2008
807
0
Syros Greece
www.caneguardiano.com
Τιποτα δεν θελω να ρωτησω. Θα με ενδιεφερε να διαβαζα κι αλλες πορομοιες ή σχετικες με το αρθρο θεσεις ανθρωπων του χωρου. Εγω ειμαι σχετικα νεος στο χωρο για να τολμησω να σχολιασω αυτες τις θεσεις ενος τοσο εμπειρου γνωστη κυνολογικων θεματων. Το μονο που μπορω να γραψω ειναι οτι θεωρω τον εαυτο μου και καθε εναν εδω μεσα τυχερο που βρισκονται τετοιοι ανθρωποι στο φορουμ και μοιραζονται τη γνωση τους μαζι μας.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ε:)
μιάς και το τόπικ επί του άρθρου άνοιξε

να πώ ότι τα δυό αγάλματα είναι φανταστικά
μάλιστα το ολόσωμο δυσκολευτηκα(και ακόμα δυσκολευομαι) να πιστέψω πως είναι άγαλμα

τέλεια αναπαράσταση ενός πανέμορφου ζώου

είδατε τις φλέβες πόσο αληθινές μοιάζουν:eek::eek::eek:

Στην ουσία του άρθρου αδυνατώ να σχολιάσω (δεν έχω δεί ακόμα ζωντανο μολοσσό απο κοντά,καν)
αλλά μιλάει για μια κατάσταση γνωστή σε εμένα απο πολλές άλλες εκφάνσεις του σύγχρονου πολιτισμού

Πιστευω πως η υγεία το μέτρο και η αρμονία εκλείπει γενικά πλέον στις τάσεις της αγοράς
και ως απλός άνθρωπος δηλώνω ότι δεν μου αρέσει καθόλου

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα αλλά όχι με ζωντανά πλάσματα δα

Last edited:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τιποτα δεν θελω να ρωτησω.
Αφού το θεμα που άνοιξες δεν έχει άμεση σχέση με το άρθρο αλλά με διευκρινιστικές ερωτησεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας κάποιας ενότητας του φόρουμ, θα μεταφερθεί στην ενότητα «σχόλια και προτάσεις».
Θεωρώ ότι δόθηκαν οι απαραίτητες διευκρινήσεις και γι’ αυτό το λόγο το νήμα θα κλειδωθεί.

Όποιος επιθυμεί μπορεί να ανοίξει νέο θεμα στην κατάλληλη ενότητα και να τοποθετηθεί επί της ουσίας με αφορμή το συγκεκριμένο άρθρο της FAINOMENON ή οποιοδήποτε άλλο άρθρο.

:)

Status
Κλειδωμένο θέμα