Παιδιά, προς θεού, όπως είπα και παραπάνω δεν άνοιξα το θέμα για να "φτιάξουμε στρατόπεδα", απλά το άνοιξα για να επιβεβαιώσω αν όντος έκανα κάτι κακό ή καλό και αν τυχόν έθιξα και εσάς (και το φόρουμ εδω πέρα) που επιχείρησα να κάνω κάτι τέτοιο ώστε να ζήταγα συγνώμη αν έπαιζε τέτοιο σενάριο γιατί δεν θα ήθελα να σας χάσω και εσάς για κάτι τόσο παντελώς αθώο και χαζό. Το τι έγινε στο άλλο φόρουμ έληξε και χαίρομαι που κατάλαβα νωρίς με τι άτομα και τι φόρουμ έχω να κάνω και έτσι μπόρεσα να φύγω και να καταλάβω ποιοι είναι οι πραγματικοί σκυλόφιλοι και ανθρωποφιλοι τελικά. Γιατί για το τι άκουσα σε PM δεν μπορείτε να το φανταστείτε και ούτε θέλω να το αναφέρω για τι δολοπλοκίες λέγανε ότι έστρωνα και τι μεσάζων και τι είδους υποψίες είχανε για το τι σχεδίαζα να κάνω……..
Ε, ναι λοιπόν, το παραδέχομαι είμαι ο Δρακουμελ μεταμφιεσμένος (και η Ζήβα είναι η Ψιψινελ μεταμφιεσμένη). Γιατί να το κρύψομεν άλλωστε? Αφού με ανακαλύψανε οι άλλοι. Και έχω βάλει σκοπό να απαγάγω όλα τα σκυλιά σας και να τα κάνω ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ!!!! χα χα χα χα χα χα χα