Ερώτηση προς τα κορίτσια με αρσενικό σκύλο

Johnkokk

Well-Known Member
2 Ιουνίου 2015
266
786
51
Θα ήθελα μια απάντηση απο τα κορίτσια του φορουμ τα οποία έχουν αρσενικό σκυλούκο.

Εχμ.....τις δύσκολες μέρες σας παρατηρείτε κάποια αλλαγή στη συμπεριφορά του σκύλου σας ?
Θέλει να σας καβαλήσει πιο έντονα μήπως ?

Για πείτε γιατί ο δικός μου θέλει να καβαλήσει την κοπέλα μου μετα μανίας εκείνες τις μέρες.Φυσικά δεν τον αφήνουμε, αλλά οσο να ναι σκύλος 36 κιλά να θέλει να καβαλήσει γυναίκα 58 κιλά είναι ζόρι.

Για πείτε και σεις.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.106
Αν ο σκύλος την έχει εν γέννει αυτήν την πετριά στον εγκέφαλο, ναι είναι αρκετά πιθανό, να του ενισχύεται, εκείνες τις μέρες.

Annasakis

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2015
110
197
34
Θεσσαλονίκη
Στον δικό μου δεν παρατηρώ καμιά αλλαγή στην συμπεριφορά (βέβαια το καβάλημα πάνω μας του το έχουμε κόψει από νωρίς). Μόνο ότι με μυρίζει πιο έντονα!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Από 5-6 μηνών περίπου, που έφτασε σε βολικό γι'αυτόν και άβολο για έμενα ύψος, και για αρκετούς μήνες είχα γίνει μυρμήγκι. Είχα έξι πόδια καθώς με ακολουθούσε παντού με τη μουσούδα του κυριολεκτικά ουρά μου. Γινόταν ακόμα πιο έντονο στις δύσκολες μέρες, με αποτέλεσμα να τις κάνει ακόμα πιο δύσκολες. Δεν προσπάθησε να καβαλήσει ποτέ ξανά πέρα από μια προσπάθεια για το πόδι του καθένα μας στο σπίτι αρκετά πριν φτάσει στο υψος να με φτάνει με τη μουσούδα του και δεν θυμάμαι να το είχα συσχετίσει με την περίοδο. (Άσε που ο έτερος του σπιτιού που προσπάθησε ο σκύλος να καβαλήσει πόδι, τότε, δεν έχει ποτέ του περίοδο).

Το μόνο που έκανα ήταν να δείξω επιμονή στο διώξιμο. Για πολλούς μήνες. Άβολα πολλούς. Αλλά τελικά αποδείχτηκα πιο ξεροκέφαλη από αυτόν! :D

Καλή νίκη, εύχομαι, και στην κοπέλα σου! (y)

• Like
Reactions: mareco

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Είναι θέμα σκύλου, απ' ό,τι εμπειρία έχω μέχρι στιγμής. Οι τωρινοί απλά μυρίζουν λίγο πιο επίμονα χωρίς περαιτέρω ενασχόληση, ο προηγούμενος λύσσαγε. Έκανα το ίδιο ακριβώς με την Orilis και κάποια στιγμή (πήρε καιρό πάντως αυτή η ρημάδα στιγμή) το πήρε απόφαση και περιορίστηκε στο μύρισμα. Υπομονή και σταθερό διώξιμο!

• Like
Reactions: Orilis and mareco

kosmaki

Well-Known Member
17 Σεπτεμβρίου 2015
367
793
38
Εμένα η δικιά μου, μπορεί να έρθει καμία φορά να μυρίσει, αλλά δεν θα επιμείνει. Αν όμως έρθει φίλη με περίοδο στο σπίτι λυσάει!! (Βέβαια είναι κορίτσι η Ντόντο μοτ και δεν ξέρω αν έχει διαφορά αυτό...).

• Like
Reactions: Orilis

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.749
7.270
Σα δαιμονισμένος. Και από όταν του το κοψα απλά θέλει να καβαλήσει οτιδήποτε άλλο κινητό και ακίνητο. Κι επειδή πάλι δε μπορεί, του βγαίνει σα μαζεμένη ενέργεια. Όχι απαραίτητα διοχετευμένη σε μένα. Βασικά συνήθως πλέον σε οτιδήποτε άλλο εκτός από μένα, αφού στη μανούλα δεν έχει τέτοια. Καταλαβαίνω και πότε είναι να ρθουν οι μέρες τούτες επειδή παρατηρείται εκτόξευση ενέργειας 1-2 μέρες πριν.

• Like
Reactions: Orilis

Morian

Well-Known Member
9 Μαρτίου 2012
110
103
Ιωαννινα
Λοιπόν ας πω και εγώ τον δικό μου τρόπο απέναντι στον γιγαντόσωμο Ε.Π.!
Πολλοί από εσάς θα διαφωνίσουν γενικά με τον τρόπο που επικοινώνω με τους σκύλους μου γιατί θα τους φανεί λανθασμένος ή εξαιρετικά ξεπερασμένος ή χαζός θα έλεγα για μερικούς...
Επειδή είμαι λάτρης του Cesar Millan (πραγματικός γητευτής σκύλων) και του Shaun Ellis (επιστήμονας/ερευνητής στην συμπεριφορά τον κυνίδων και ειδικά του γκρίζου λύκου) προτίμω να χρησιμοποιώ μερικές μεθόδους τους παρά ένα απλό ανθρωπιστικό "φύγε" ή "όχι" ή και στην χειρότερη περίπτώση το ξύλο (και ναί όλοι λένε κανείς δεν δέρνει τον σκύλο του αλλά βάζω στοίχημα οτί ένα μεγάλο ποσοστό το κάνει και ας μην το παραδέχεται)... Σορρυ που γίνομαι λίγο παρλαπίπας για να καταλήξω σε αυτό που θέλω να πω :p !
Έβαλα την γυναίκα μου να γρυλίζει στον μπουλούκο μου όπως ακριβώς θα έκανε και ένα θυλικό σκυλί που δεν θα ήθελε να ζευγαρώσει στο αρσενικό και όχι απλά έκανε πίσω, αλλά μετά από 4-5 φορές δεν το ξανατόλμησε ποτέ. Βέβαια τώρα είναι στειρωμένος γιατί η σκυλίτσα του γείτονα και τα αδέσποτα του χωριού δεν είχαν την ίδια άποψη... Βλέπετε δεν μπορούσαν να αντισταθούν στην γοητεία του και θα είχαμε προβλήματα... έχουν περάσει περίπου 1,5 χρόνια από τότε και ούτε καν του περνάει απο το μυαλό να ξανα προσπαθήσει να καβαλήσει! Δεν ξέρω αν είναι από την στείρωση ή από την συμπεριφορά της γυναίκας μου αλλά ακούω και περιπτώσεις που αν και στειρωμένα σκυλιά την συνήθεια του καβαλήματος δεν την κόβουν... Ο Λούπο μου έιναι μικρούλης και δεν έχουμε τέτοια θέματα ακόμη, αλλά δεν θα αργήσει να έρθει η στείρωση!