Ερώτηση περί διατροφής

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Είναι αλήθεια ότι τα σκυλιά κάνουν εμετό αν φάνε κάτι από χλιαρό ως ζεστό? Μου το είπε μια φίλη μου και το έχω παρατηρήσει ότι έτσι και δώσω κάτι στο Μουφ που να έχει κάτι ψωμοειδές, παθαίνει δυσπεψία και εν τέλει ξερνάει τ' άντερά του. Π.χ. χτες με έπρηξε διότι έτρωγα ένα τοστ και κόντευε να με φάει, οπότε του έκοψα ένα μικρό κομματάκι και του το 'δωσα ενώ συνήθως του δίνω μόνο σκυλοτροφή (αλήθεια!). Σήμερα το πρωί το λιχούδικο ήθελε μεν να φάει, δεν του πήγαινε όμως και τελικά έβγαλε τ' άντερά του. Αυτό έχει ξανασυμβεί μια φορά όταν μου έκλεψε ένα καναπεδάκι το μικρό τέρας. Έτσι και είναι κρέας σκέτο δεν το παθαίνει όμως.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
και τι καταφερνεις βρε σαρα με το να του δωσεις ενα κομματακι? περισσοτερο το βασανιζεις το σκυλι.
οχι, δεν πιστευω οτι ισχυουν ολα αυτα, απλα το σκυλι εχει προβλημα και πρεπει να το κοιταξεις.
δεν κανει εμετο επειδη εφαγε ενα χλιαρο κομματακι ψωμιου η ενα ..καναπεδακι :maria:

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.747
1.507
Illinois, USA
Μάλλον διότι γιαούρτι που του δίνω (λέει η γιατρός του ότι είναι ΟΚ) ή κανένα φρούτο (επίσης η γιατρός του) δεν του δημιουργούν πρόβλημα. Επίσης δεν του δίνω ανθρώπινο φαΐ συχνά (τα μπιφτέκια ανήκουν στο απώτατο παρελθόν). Το καναπεδάκι το έκλεψε το χαμένο.

jimmy58

Well-Known Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
260
0
τι φρουτα και γιαουρτι,η δικια μου δεν τα ακουμπαει.Αν ειναι ομως κρεας η καφτο η κατεψυγμενο το καταβροχθιζει χωρις πριβλημα