ναι, χρειάζεται ο αριθμός του chip στην αίτηση.ηθελα να ρωτησω το φορουμ για να κατεβασω το σκυλο σε εκθεση τωρα των απριλη πρεπει να εχει μικρο τσιπ?
38 ευρώ και τα πήγες εσύ?τσιπαριστηκε ( 35 + 3 παραβολο) σαν ενεση ηταν ετοιμος και τα πηγα και στον κτηνιατρικο συλογο
επειδη ειναι κοντα στη δουλεια ο κτηνιατρικος συλογος τρια στενα ηθελα να το κανω αιγκερως και αυτοπροσωπος να δω τι παιζει38 ευρώ και τα πήγες εσύ?
Σαν πολλά μου φαίνονται...
Εμένα δεν θυμάμαι πόσο μου πήρε γιατί τον έκανε και check up (2 μέρα που τον πήρα από το εκτροφείο) αλλά τα χαρτιά ο κτηνίατρος ανέλαβε να τα δώσει στον κτηνιατρικό σύλλογο!
χιουμορ.......ολοι δεξιοχειρες λοιπον οι κτηνιατροι .......Από τις δικές μου εμπειρίες πάντως, ήταν όλες οι φορές, με διαφορετικούς γιατρούς, σ' αυτό το σημείο.
Δεν ξέρω αν εξαρτάται από κάτι...δεν έχω ακούσει ποτέ, κάτι διαφορετικό σαν πληροφορία...
Σαν αριστερόχειρας που είμαι ("αρκετά", έστω) επιβεβαιώνω την φίλη mareco...Δυσκολεύομαι να καταλάβω το χιούμορ σου, αλλά τι σχέση έχει αν ο γιατρός είναι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας;
Οπου πρέπει να γίνει η ένεση, θα γίνει. Δηλαδή αν πρέπει να γίνει μια τοπική νάρκωση, θα εξαρτηθεί το σημείο τρυπίματος, ανάλογα με το ποιό χέρι χρησιμοποιεί ο γιατρός;
Αφού σ' αρέσει να κάνουμε τα ασήμαντα...σήριαλ...mareco ....ας τα παρουμε τα πραγματα με την σειρα.......
Το chip ειναι στην διαριτικη ευχερεια του κτηνιατρου για το που θα τοποθετηθει ....και οχι υποχρεωτικα αριστερα και στο λαιμο...
(αναλογα με την φυλη και τις ιδιαιτεροτητες του καθε σκυλου ,οπως κρινει ο κτηνιατρος γινεται η τοποθετηση)
Γιαυτο και στην σελιδα 3 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟΥ υγειας υπαρχει και το πεδιο που αναγραφεται σε ποιο σημειο ειναι το chip
ΔΙΑΒΑΣΕ ΞΑΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ POST ΣΟΥ ......Αφού σ' αρέσει να κάνουμε τα ασήμαντα...σήριαλ...
Καταρχάς, δεν μίλησα για τίποτα υποχρεωτικό. Τόνισα (δις) ότι αναφέρομαι στις δικές μου εμπειρίες.
........