Sunshine Landκαλησπερα!μηπως ξερετε επισημους εκτροφεις μπιγκλ στην ελλαδα?
Με μια γρήγορη ματιά:sorry για την καθυστέρηση αλλα εγω ξέρω απο κει που πηρα τον δικο μου αν δεν εχεις βρεί
Κανακη θεοδώρα ελευσινα αν θες σου δίνω και το τηλέφωνο
Γιατί καλέ κοροϊδεύεις; Αφού έχουν όπως λέει petigree Ε ρε κάτι προϊόντα...Λες και διαβάζω αγγελία στο car για X5 εισαγωγής...
Και δώρο τα πατάκια.
Εσείς σίγουρα δεν έχετε, για την Κανάκη έγραψα που πρότεινε η Ηλιάνακαλησπέρα και από εμένα....
θα ήθελα να ευχαριστήσω σχετικά με τη δημοσίευση της σελίδας μας....
και να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ σχέση με "Καθαρόαιμα κουτάβια εισαγωγής εξαίρετης μορφολογίας ( απο επιλεκτικούς εκτροφείς της κάθε φυλής ) επιλεγμένα απο εμάς, με αυστηρά κριτήρια επιλογής.'Ολα τα σκυλάκια συνοδεύονται με passport, βιβλιάριο υγείας, γραπτή πιστοποιηση υγείας και χαρτιά καθαροαιμίας club ( petigree-FCI κατόπιν παραγγελίας ). Έχουν κάνει τα πρώτα τους εμβόλια είναι αποπαρασιτωμένα."
όσοι παρακολουθούν τις εκθέσεις στην Ελλάδα σίγουρα μας έχουν δει....
καλησπέρα και από εμένα....
θα ήθελα να ευχαριστήσω σχετικά με τη δημοσίευση της σελίδας μας....
και να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ σχέση με "Καθαρόαιμα κουτάβια εισαγωγής εξαίρετης μορφολογίας ( απο επιλεκτικούς εκτροφείς της κάθε φυλής ) επιλεγμένα απο εμάς, με αυστηρά κριτήρια επιλογής.'Ολα τα σκυλάκια συνοδεύονται με passport, βιβλιάριο υγείας, γραπτή πιστοποιηση υγείας και χαρτιά καθαροαιμίας club ( petigree-FCI κατόπιν παραγγελίας ). Έχουν κάνει τα πρώτα τους εμβόλια είναι αποπαρασιτωμένα."
όσοι παρακολουθούν τις εκθέσεις στην Ελλάδα σίγουρα μας έχουν δει....