Ερώτηση για φυσητήρα

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Μάλλον έχετε δίκιο κ.Νίκο :)

Εγώ πάντως για συσκευές τύπου καφετιέρες φορτιστές σεσουάρ μαλλιών κλπ από Καναδά χρησιμοποιώ κάτι σαν αυτό ίσως με παραπάνω w.
Αλλά αυτό είναι για μέχρι 100W, και δεν σκέφτηκα ότι το μοτέρ του συγκεκριμένου προιόντος θα έχει μεγαλύτερη ισχύ,μιας και δεν γνωρίζω το προιόν.

Eυχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση :)
(πάλι καλά που το είπατε, θα τον έκαιγα τον φυσητήρα του ανθρώπου με την συμβουλή μου :D )

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Και για να μην ταλαιπωρείται ό άνθρωπος με παραγκελείες απο USA και εκδόσεις σε 220 V , υπάρχει στην transgroom στο Βέλγιο, μπορεί να είναι ακριβότερος απο την Αμερική, αλλά είναι 220 V, έχει λιγότερα ταχυδρομικά, και βέβαια , δεν έχει πρόβλημα τελωνείου

http://www.transgroom.be/productinfo.asp?artnr=144511&hg=7000&sg=7006&fc=144511

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
είναι μόνο για μέλη το σάιτ

Φυσητήρας είναι για να στεγνωνουν τα σκυλάκια μετά το μπάνιο?
κάνει για όλες τις φυλές?
τι διαφορά έχει απο το κλασσικό πιστολάκι μαλλιών?

Κων/νος

Well-Known Member
31 Αυγούστου 2010
222
0
Αθηνα,Μελισσια
Oντως ειιναι για μελη αλλα εχει &για επισκεπτες απο οτι ειδα.Τωρα για το φυσητηρα οκ...απλα η Ελενη μου το ειπε ετσι...για να διωχνω την τριχα...,να καθαριζει ο σκυλος,να αναπνεει το δερμα ειτε χωρις βουρτισμα συνεχες ειτε μετα απο αυτο.Παντως για το metro μου ειπε.Μαλλον το metro air force quick draw μιλουσε.Για τα υπολοιπα απο το Βελγιο δεν ξερω να κανουν ακριβως την ιδια δουλεια.

Last edited:

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
Oντως ειιναι για μελη αλλα εχει &για επισκεπτες απο οτι ειδα.Τωρα για το φυσητηρα οκ...απλα η Ελενη μου το ειπε ετσι...για να διωχνω την τριχα...,να καθαριζει ο σκυλος,να αναπνεει το δερμα ειτε χωρις βουρτισμα συνεχες ειτε μετα απο αυτο.Παντως για το metro μου ειπε.Μαλλον το metro air force quick draw μιλουσε.Για τα υπολοιπα απο το Βελγιο δεν ξερω να κανουν ακριβως την ιδια δουλεια.
Το έχει εκεί δεν το είδες, δεν το έπιασες στα χέρια σου?

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
κάποιοι στεγνωτήρες έχουν δυνατότητα κρύου αέρα, αν κι έχω δει μόνο στη Γαλλία και στη Μαδρίτη αρκετά παλιότερα σε πολυκατάστημα που λεγόταν ελ κόρτε ιγκλές

theogoniakennel

Well-Known Member
14 Σεπτεμβρίου 2010
1.134
2
ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΑΘΗΝΑ
http://www.simpsons-online.co.uk/acatalog/allbrooks.html

Μια ιδέα μπορείς να πάρεις και στη simpsons, η οποία έχει διάφορα πράγματα, και τα τελευταία χρόνια έχει εξαγοράσει και την allbrooks

το dryer της allbrooks το χρησημοποιώ αρκετά χρόνια, χωρίς πρόβλημα, βεβαια είναι πολύ πιό ακριβό, και μην ξεχνας το ότι οι τιμές που βλέπεις εδω , ειναι σε GBP, δεν είναι Euro, και αυτό έχει ρυθμιζόμενη ταχύτητα αέρα και επίσης τη δυνατότητα θερμού- κρύου αέρα, ειναι δηλαδή blaster-dryer
Σαν simpsons υπήρχαν πολύ καλά μοντέλα, αλλά δυστυχώς δεν παράγονται πλέον

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog