Ερώτηση για ράτσα

mimhs

New Member
13 Αυγούστου 2013
1
0
Καλησπέρα,

βρήκα πρόσφατα τον παρακάτω σκύλο στο πατρικό μου εγκαταλελειμμένο κάτω από ένα κάδο σκουπιδιών. Υπολογίζω ότι είναι 1,5-2 μηνών και στο διάστημα του ενός μηνός που τον έχω έχει μεγαλώσει αρκετά.
Επειδή δεν ξέρω πολλά από σκυλιά, γνωρίζει κανείς από περιέργεια και μόνο τι ράτσα είναι (αν είναι) και αν θα μεγαλώσει υπερβολικά;

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Πρώτον, καλωσήρθες! Κούκλος είναι, να τον χαίρεσαι και μπράβο που τον πήρες και τον υιοθέτησες :). Όσον αφορά τα ερωτήματά σου, προσωπικά, μου φαίνεται ότι έιναι ένα αξιαγάπητο ημίαιμο, αλλά δεν νομίζω ότι έχει και πολύ σημασία :). Τώρα σχετικά με το μέγεθος μήπως ξέρεις πόσα κιλά είναι τώρα; Και βάλε και μια ολόσωμη φωτογραφία για να τον δούμε κάπως καλύτερα . Και πάλι καλωσήρθες !

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.723
7.222
Τι κούκλος?!?! Να τον χαίρεσαι! Ε βάλε μια ολόσωμη να σου πουν οι γνώστες καμιά μαντεψιά για το μέγεθος από τα πατούσια και τα πόδια.

ntoulis

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2013
3.217
2.435
Λαχανάκια Βρυξελλών
τελειος ειναι ! σαν τα δοντακια του ντουλη εχει οταν τον βρηκα και εγω.. τι να την κανεις την ρατσα,εδω ειναι ζητημα ψυχης ! μεγαλωσε τον και θα παθεις την πλακα σου,και τα λεμε εδω...

KICKASS

Well-Known Member
16 Απριλίου 2012
1.396
2
ΠΑΤΡΑ
Πρέπει να είναι κάτι σε τσοπανόσκυλο αλλά με λίγα λόγια θεωρείται ημίαιμος και κούκλος!!!