Ερωτηση

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Εχω μια απορια,

Ας πουμε οτι καποιος εχει σκυλο στο μαγαζι του για φυλακα.
Τον ταιζει,τον φροντιζει,του βαζει αποπαρασιτικα κτλ...
ΞΑΦΝΙΚΑ,παρατηρουμε(εμεις οι γυρω κουτσομπολιδες,οι φιλοζωοι μονο...) οτι το σκυλι αυτο εχει αδυνατησει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,βλεπουμε το χωρο παρατιμενο,και κανενα ιχνος ανθρωπινης παρουσιας,no water,no food στο οπτικο πεδιο.

Αρχικα ρωταμε τη γειτονια για το αν ειναι καλα ο ανθρωπος π το ειχε και σε θεση να ερχεται στο μαγαζι ωστε να ταισει κ το σκυλο κ γενικα αν ξερουν κατι...
ΑΝ υποθεσουμε πως ο ανθρωπος αυτος δεν ζει,και δεν υπαρχει κανενας να ταισει το σκυλο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ???υπαρχει καποια υπηρεσια π αναλαμβανει να παρει εκεινο το σκυλο?αν ναι,ποια ειναι αυτη?

Αυτα...!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Να αφήσουμε τις υποθέσεις και να πάμε στην ουσία? ;)
Υπάρχει ή όχι σκύλος που βρίσκεται κλεισμένος σε κάποιο μαγαζί χωρίς νερό και φαγητό? Ο ιδιοκτητης του καταστήματος πέθανε? Συγγενείς δε υπάρχουν?

Ενημερώστε το Αστυνομικό τμήμα της περιοχής σας. Μόνο με εισαγγελική άδεια μπορεί να ανοιχτεί το κατάστημα.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Kαλημερα ΡΟΤΤΙΕ...!

εθεσα υποθετικα το ερωτημα επειδη χθες δεν μπορουσα να βρω καποιον γειτονα ωστε να ρωτησω για τον συγκεκριμενο ανθρωπο.
Σημερα θα ρωτησω τους γειτονες ,εκει κοντα στο μαγαζι,και θα μαθω.

Στο σκυλι φαγητο κ νερο πηγα εγω εχθες.

Αν μαθω σημερα οτι δεν παει κανενας να το ταισει και να του αφησει νερο κτλ...θα απευθυνθω στην αστυνομια
+θα ψαξω για τηλεφωνα συγγενων,του σπιτιου του,κατι τελος παντων ωστε να ενημερωσω για την υπαρξη του ζωου.:(

xritaki

Well-Known Member
7 Ιουνίου 2008
1.724
1
Μπορουσε να εχει προσβαση σε νερο απο μονο του? Αν οχι καποιοι του εδιναν. Γιατι αποστεομενο σημαινει οτι δεν ετρωγε για πολυ καιρο. Ε και χωρις νερο ζεις μονο καποιες μερες. Παντως αν δε φαινεται το σκυλι οκ να πας σε μπατσουληδες.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Nερο πρεπει να εβρισκε γιατι ειδα(οσο μπορουσα πισω απτο συρματοπλεγμα) κατι κουβαδακια κατω απο μια βρυση και ισως εκει να ειχε νερο...:confused:

Φαγητο πουθενα.
Και μου φανηκε περιεργο γιατι αυτος ο ανθρωπος το ειχε θρεφταρι!
Φαινεται και ενα σακι απο ξηρα σκισμενο στο βαθος...:(

Τωρα εγω ομως φορτωνω γιατι δεν εχω βρει κανεναν απτους γειτονες εκει.Αν δεν τους βρω σημερα θα τους πετυχω αυριο μιας κ ειναι καθημερινη.
Θα το ξαναταισω και αποψε και αυριο κανω ερευνα στη γειτονια,αν δεν βγαλω ακρη παω στην αστυνομια(στα 500 μετρα απτο σπιτι μ ειναι).

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αστυνομία και αν πούνε "χαχαχα,ούγκα ούγκα..." θύμισέ τους ότι πλέον έχουν και τα ζώα δικαιώματα.

μπορεί και να χαρούν που επιτέλους έχουν δικαιώματα

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Kαλησπερα!:D

Σημερα δεν προλαβα να ασχοληθω με τη υποθεση γιατι ελειπα απτο πρωι κ γυρισα πριν λιγο.

Αυτο π εμαθα ειναι πως ο ανθρωπος αυτος εχει εξαφανιστει ,δεν ξερουν οι γειτονες αν ζει η πεθανε γιατι το σπιτι του ειναι μακρυα.
Αποψε θα παω παλι φαγητο,νερο και αυριο θα προσπαθησω να βρω τηλεφωνο συγγενων και στο καπακι θα παω και στην αστυνομια...:(

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Σιγουρα θα υπαρχει ενα τηλεφωνο σε καμια πινακιδα. Αν δεν υπαρχει ,ισως μπορεις να βρεις κατι μεσω οτε. Ισως εχει μαζι με το τηλ του καταστηματος και καποιο κινητο,η το τηλ της οικιας του.Να επικοινωνησεις μαζι του, και μετα βλεπουμε τι γινετε.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Kαλημερα!
Βρηκα ενα σταθερο(μαγαζιου) κ ενα κινητο .
Καλω,καλω,καλω....''ο αριθμος π καλειται δεν ειναι διαθεσιμος.Η κλησης σας προωθειται''. Θα προσπαθησω παλι πιο μετα...
το σκυλι το ειδα σημερα.
Πρεπει να ειναι αρρωστο ή ειναι ετσι απο την ασιτια.
Αν δεν απαντησουν στο κιν κ πιο μετα που θα καλεσω ,θα απευθυνθω στην αστυνομια.:(...ουφ.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
οοοοκ....
Εγω τωρα τι ν πιστεψω???:confused:

Μιλησα με τον κυριο π εχει το καταστημα.
Ερχεται ο μπατζανακης του και ταιζει λεει το σκυλι,επειδη περασε μια ιωση και τωρα ειναι στην αναρωση,πηρε φαρμακα(το σκυλι οχι εκεινος) κτλ...
Του ειπα πως το ειδα ποοολυ αδυνατο κ μ εκανε εντυπωση επειδη εκεινος το ειχε παντα θρεφταρι!!!! Ειναι 15μερες τωρα λεει π παει καλυτερα.
Με ρωτησε ποιος ειμαι,και του εξηγησα.

Εγω θα συνεχισω να το παρακολουθω αλλα δεν ξερω αν πρεπει να το ταιζω,εφοσον ειπε πως στελνει ανθρωπο να το φροντιζει(''αλοιμονο δεν θα αφηναμε το σκυλι ετσι!'').

Τι λετε???

abc

New Member
16 Σεπτεμβρίου 2008
3
0
34
Πήγαινε να το βλέπεις και αν δείς οτι είναι στην ίδια κατάσταση πήγαινε του να φάει...