Ερωτηση για ημιαιμο ροτβαιλερ

kostas v

New Member
20 Ιανουαρίου 2010
2
0
Πριν λιγες μερες πηρα ενα κουταβι το οποιο κινδυνευε απ το δρομο.ειναι 2,5 μηνων,θηλυκο,ημιαιμο ροτβαιλερ και κατα πασα πιθανοτητα σε διασταυρωση με γουρουνοσκυλο(ετσι μου ειπε φοιτητρια κτηνιατρικης τουλαχιστον).
λοιπον,εγω ειμαι 23,μενω σε διαμερισμα με σχετικα ανετο μπαλκονι στο κεντρο της θεσσαλονικης κ η μονη μου εμπειρια απο σκυλια ειναι οτι ειχα μικρος στην αυλη του πατρικου μου κ το φροντιζε ο πατερας μου.
εχω διαθεση κ εχω αρχισει να δενομαι πολυ με τη μικρη αλλα δεν ξερω αν ειμαι σε θεση λογω απειριας κ καταστασης να μεγαλωσω κ να συντηρησω ενα τετοιο σκυλι τετοιας φυλης.Φοβαμαι πως χρειαζεται ενα πιο "εμπειρο χερι" κ μεγαλυτερο χωρο για να μην ειναι δυστυχισμενο η κι επικινδυνο.
Παρακαλω επειδη ειμαι σε διλημμα,πειτε μου αποψεις,πραγματικα θα τις λαβω υποψη μου,ευχαριστω :confused:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Το πρωτο πραγμα που μπορεις να κανεις εινα να το πας στον κτηνιατρο να δει αν ειναι καλα στην υγεια του!

Αφου το κανεις αυτο(δεν ξερω αν πηγες ηδη) να σου πω ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ που πηρες την αποφαση μονος σου να το κρατησεις!

Αφου ειπες οτι αρχισες να δενεσαι τι το σκεφτεσαι?:D

Αν εχεις αποφασισει να το κρατησεις πιο εμπειρο χερι απο την αγαπη σου δεν υπαρχει!Ωστοσο κατσε και βαλτα κατω διοτι λογικα εισαι και φοιτητης οποτε θα πρεπει να το σκεφτεις και αυτο!

Θα σου πω κατι το οποιο πιστευω παρα πολυ!Ειτε ζεις σε 50 τ.μ. ειτε σε 250 τ.μ. αν ο σκυλος δεν ειναι με την "αγελη" του, δηλαδη με σενα, τοτε ειναι μονος και δυστυχισμενος!Σου το λεω αυτο διοτι εχω Γερμανικο Ποιμενικο(Λυκοσκυλο ντε:p) μεσα σε διαμερισμα:D!

Καλο σφουγγαρισμα και καλο baby-sitting!

Αν εχεις οντως διαθεση τοτε δεν ειναι τιποτα!Ενημερωσου πολυ σχετικα με το μεγαλωμα ενος κουταβιου και θα δεις πως θα εξελιχθεις και εσυ και η σχεση σας!

Αν παλι εχεις αποφασισει οτι δεν μπορεις να το κρατησεις καλυτερα να δοθει σε καποια οικογενεια!

Καλως Ηρθες κιολας!

Υ.Γ.: Περιμενουμε φωτογραφιες...

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καταρχήν καλώς ήρθες!
Το ζήτημα της φυλής και του χαρακτήρα, είναι πολύ σχετικό σε ένα ημίαιμο....Πότε δεν ξέρεις πως θα βγει....

Το ότι εχεις ανετό μπαλκονι είναι καλό για εσένα να μπορείς να πιες το καφεδάκι σου το καλοκαίρι!
Ο σκυλάκος θα ζει πολύ καλύτερα μαζί σου μέσα!;)

Από κει και πέρα, είναι στο χέρι σου να ασχοληθείς σωστά με το κουτάβι, να το αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και σταθερότητα και λογικά δεν θα αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα!

Ξεκινα να διαβάζεις το forum, τα θέματα της εκπαιδευσης!
Ρίξε μια ματία και στα παρακάτω!
Πως να μεγαλώσετε ένα έξυπνο κουτάβι!
Καλός ιδιοκτήτης "δυναμικού" σκύλου!
Πως να γίνεται ο αρχηγός της αγέλης!
Βήμα προς βήμα η εκπαίδευση για τον περιορισμο σε κλουβί!
10 συμβουλές για καθαρό σπίτι!

ATREAS

Well-Known Member
8 Νοεμβρίου 2009
874
2
Mesogeia - Attiki
Μένεις μόνος σου;

Για πόσο καιρό ακόμα θα σπουδάζεις;

όταν τελειώσεις τις σπουδές θα γυρίσεις στο πατρικό σου ή θα συνεχίσεις να μένεις μόνος σου στην Θεσσαλονίκη;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.860
5.110
patra
grdane.blogspot.com
Το ότι εχεις ανετό μπαλκονι είναι καλό για εσένα να μπορείς να πιες το καφεδάκι σου το καλοκαίρι!
Ο σκυλάκος θα ζει πολύ καλύτερα μαζί σου μέσα!;)

φοιβο.... χαραμιζεσαι εδώ μεσα....:D

kostas v

New Member
20 Ιανουαρίου 2010
2
0
παρις

τελειωσα απο σπουδες κ δουλευω πλεον,θα μεινω θεσσαλονικη κ λογικα θα παω σε μεγαλυτερο σπιτι.οκ παιδια,ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια κ θα τα σκεφτω ολα πολυ καλα.θα χουμε ανταποκριση απο δω κ μπρος.θα ανεβασω κ φωτογρ οσωνουπω.

Υ.Γ. ελπιζω ολα να πανε καλα με την παρις(ετσι την εβγαλα):)

Landser

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
74
0
Μαραθωνας
Μπραβο Κωστα που μαζεψες το σκυλακι και ελπιζω να το κρατησεις!:)
Και να ξερεις η αγαπη που του εδειξες τωρα θα σου την δειξει αργοτερα στο δεκαπλασιο!
Σιγα σιγα αν εχεις ορεξη να συμμετεχεις και να διαβαζεις ολες τις πολυτιμες συμβουλες εδω στο φορουμ η συμβιωση σου με την Παρις θα ειναι πολυ καλη.
Να σου ζησει λοιπον!