Ερωτηματολόγιο για σκυλοσπιτα

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
εγω το βλέπω καθαρά ως designer...
μπορεί οι σπουδές μου να είναι λίγο διαφορετικές αλλα οι αρχές είναι πάνω κάτω οι ίδιες.
αισθητικά δεν αντιλέγω έχει πιάσει το νόημα αλλα στο πρακτικό κομμάτι πέρα του DIY δεν έχει εφαρμογή το συγκεκριμένο σπίτι.
όπως είπαν και όλοι οι άλλοι έχει πολλά θεματάκια και βάζω σε μεγάλο μείον το γεγονός ότι δεν έχει σκύλο.
θεωρώ ότι ότι και αν σχεδιάσει θα πρέπει πρώτα να το δοκιμάσει για αρκετό διάστημα πριν το βγάλει στο κοινό.
υπάρχουν πολλές ντιζαινιες ήδη σε ξύλο αλλα το ξύλο όπως προείπαν τα παιδιά γίνεται άνετα φωλια για ψύλλους...
τώρα αν υπάρχει κάποιο ειδικό υλικό που μπορεί να περαστεί το ξύλο χωρίς να είναι επιβλαβές για τον σκύλο δεν το γνωρίζω

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εγω συνεχίζω να απορω... τι ειναι η "ψυχολογία σκυλου"???

Δεν ξέρω περι design και σιγουρα και αυτός που εκανε το ερωτηματολόγιο (ο ενας εκ των 2) δεν εχει σπουδες ανάλογες.... αλλά προσωπικά ειμαι των μινιμαλ γραμμών και αυτό το σχέδιο με ξενίζει.
Όσον αφορά το πως προσδιοριζεται το "σκυλοσπιτο" του ειχα ήδη θεσει παρατηρησεις πριν ανέβει το ερωτηματολογιο περι crate, μαξιλαριών κλπ..... αλλά εφόσον δεν βλέπω να ελήφθησαν υποψη, σιγουρα δεν εχει επαφή με την σκυλοζωή! Πολλώ δε μάλλον που κάποιοι εχουν περισσότερα του 1 σκυλια, και αλλα ειναι μεσα στο σπιτι, αλλα εξω κλπ

mariakala

Well-Known Member
26 Απριλίου 2011
2.111
1.389
είναι αρκετά σκανδιναβικές οι γραμμές του και ίσως δεν σου κάνει τόσο σπίτι... αλλα όπως και αν έχει και νερά θα μπάζει ktlp. μην τα ξαναγράφω... κι εγώ δεν έχω ιδέα τι εννοεί με την ψυχολογία σκύλου ίσως έχει κάνει κάποια μετάφραση από άλλη γλώσσα η από κάποιο κείμενο που βρήκε η κάποιο άλλο αντίστοιχο ερωτηματολόγια "μαρκετιστικο" για ανθρώπους όμως

άσχετο αλλα έπρεπε να το βάλλω!!!
για σκυλιά θεούς
This (New) Home: Summa Canum, the Obama Dog House

east49

Well-Known Member
6 Δεκεμβρίου 2012
3.743
5.061
Εχω 4 σκυλοσπιτα σε διαφορες μεριες στον κηπο.
Ειχα κ κεννελ τωρα τα εχω λυμενα.
Δεν δενω τα σκυλια μου περαν μερικων λεπτων (να βαλω πιεστικο στην αυλη να πλυνω το αμαξι, να καθαρισω τα σπιτια τους, να ανοιξω τις καγκελοπορτες για καποιο λογο)
Το σκυλοσπιτο ειναι αναγκαιο αν ο σκυλο ειναι ελευθερος για να εχει μια στεγη, ενα χωρο δικο του προστατευμενο.
Δεν εχει σχεση με το αν θα ειναι δεμενος η οχι.
Οποτε οσοι πανε να προσανατολισουνε την υπαρξη σκυλοσπιτου με το δεσιμο του σκυλου, ειναι αστοχο κ αυθαιρετο συμπερασμα.
Ακομα κ οταν ειχα τα κεννελ, ειχα κ σκυλοσπιτα στον κηπο.......

Παμε παρακατω:
Στα σκυλια αρεσουνε δυο πραγματα:
Να μπορουν να ανεβουνε πανω στο σπιτακι τους (πραγμα που αυτο φαινεται να προσφαιρει) και τους αρεσουνε οι "στενοι" και χαμηλοταβανοι χωροι (κατι που παλι φαινεται να προσφαιρει αυτο το σπιτι).
Εικαζω (εχοντας την ιδια απορια με την ghelly) οτι κατι τετοιο ειναι κ η "ψυχολογια σκυλων" που αναφερεται.

Εκτος των υλικων κατασκευης του που εχω πολλες αντιρρησεις και της αντοχης του, η μεγαλυτερη σχεδιαστικη αστοχια του ειναι το προοπτικο της μπροστινης μεριας που σε μια βροχη (οχι πλαγια, απλη καθετη χωρις αερα) μεσα θα πλημμυριζει!

Οταν με το καλο αξιωθω να ξαναστησω τα κεννελ, θα ανεβασω φωτο να τα δειτε. Οπως κ να εχει στα κεννελ μου μεσα υπηρχε ΚΑΙ σκυλοσπιτο, ωστε ο σκυλος να μπορει να "κουρνιασει" καπου.......

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Σοβαρευτείτε και απαντηστε στο ερωτηματολογιο!!

GRDANE να δηλώσεις οτι εισαι Πατρα, μην με πάρει εμένα στο κυνηγι για το κράξιμο!