Εχω 4 σκυλοσπιτα σε διαφορες μεριες στον κηπο.
Ειχα κ κεννελ τωρα τα εχω λυμενα.
Δεν δενω τα σκυλια μου περαν μερικων λεπτων (να βαλω πιεστικο στην αυλη να πλυνω το αμαξι, να καθαρισω τα σπιτια τους, να ανοιξω τις καγκελοπορτες για καποιο λογο)
Το σκυλοσπιτο ειναι αναγκαιο αν ο σκυλο ειναι ελευθερος για να εχει μια στεγη, ενα χωρο δικο του προστατευμενο.
Δεν εχει σχεση με το αν θα ειναι δεμενος η οχι.
Οποτε οσοι πανε να προσανατολισουνε την υπαρξη σκυλοσπιτου με το δεσιμο του σκυλου, ειναι αστοχο κ αυθαιρετο συμπερασμα.
Ακομα κ οταν ειχα τα κεννελ, ειχα κ σκυλοσπιτα στον κηπο.......
Παμε παρακατω:
Στα σκυλια αρεσουνε δυο πραγματα:
Να μπορουν να ανεβουνε πανω στο σπιτακι τους (πραγμα που αυτο φαινεται να προσφαιρει) και τους αρεσουνε οι "στενοι" και χαμηλοταβανοι χωροι (κατι που παλι φαινεται να προσφαιρει αυτο το σπιτι).
Εικαζω (εχοντας την ιδια απορια με την ghelly) οτι κατι τετοιο ειναι κ η "ψυχολογια σκυλων" που αναφερεται.
Εκτος των υλικων κατασκευης του που εχω πολλες αντιρρησεις και της αντοχης του, η μεγαλυτερη σχεδιαστικη αστοχια του ειναι το προοπτικο της μπροστινης μεριας που σε μια βροχη (οχι πλαγια, απλη καθετη χωρις αερα) μεσα θα πλημμυριζει!
Οταν με το καλο αξιωθω να ξαναστησω τα κεννελ, θα ανεβασω φωτο να τα δειτε. Οπως κ να εχει στα κεννελ μου μεσα υπηρχε ΚΑΙ σκυλοσπιτο, ωστε ο σκυλος να μπορει να "κουρνιασει" καπου.......