Ερημοποίηση!(πρόβλημα υπεράντλησης του νερού)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
στις τελευταίες μετρήσεις εδώ μόλις σκοτεινιάζει τα σωματίδια εκατονταπλασιάζονται.........και ο νοών νοεί τω

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Ακριβώς Ελένη,θα μας καταστρέψει!Τι το παράλογο βρίσκεις?Γιατί δηλαδή θα ζούμε μέχρι το άπειρο σαν ανθρώπινο ον?Οι δεινόσαυροι που δεν κατέστρεφαν την γη γιατί εξαφανίστηκαν?

Αυτό που μπορείς να κάνεις σαν άτομο το κάνεις,οικονομία σε όλα τα πράγματα κτλ αλλά είναι ξαναλέω φυσικό επακόλουθο!

Είμαστε ζωντανοί οργανισμοί και σίγουρα αφήνουμε πίσω μας καταστροφές!Όπως λοιπόν ανακυκλώνουμε εμείς οι άνθρωποι πράγματα έτσι θα μας ανακυκλώσει και η γη!Διαφωνείς σε κάτι?Είναι μακάβριο το ξέρω αλλά...
Συμφωνω,αλλα αλλιως ειναι να καταστραφουμε λογω "επιλογής" της γης και αλλιως να το προκαλουμε εμεις και μετα να το παιζουμε θυματα.

Ουτε δεχομαι οτι οι ποροι της γης φυσιολογικα μειωνονται.Ειναι σα να εχω 100€ και ενω μπορω να ζησω με 30 € την ημερα,σπαταλώ 50€ και ολο αυξανω το ποσο.Ε,πρεπει να αναλαβω και καποιες ευθυνες.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
το πρόβλημα έγκειται ακριβώς στο "καταναλωτικό μοντέλο" του πληθυσμού
και εντείνεται με την υιοθέτηση αυτού του μοντέλου απο όλο ένα και μεγαλύτερους πλυθησμούς με τρανό παράδειγμα την Κίνα
και τελικά αν ας πούμε όλοι οι άνθρωποι θέλουν να τρώνε κάθε μέρα νταμ-μπεργκερ οι αγελάδες δεν θα χωράνε στον πλανήτη και τα αέρια απο τον μυρηκασμό τους θα χρειάζονται 10 ατμόσφαιρες σαν της Γης για να χωρέσουν(κλανιών εξαιρουμένων)

αν όμως όλοι καταλάβουν ότι κόκκινο κρέας αρκεί να τρώς μιά μερίδα τον μήνα ίσως και να χωράμε όλοι ,τελικά
έλα εσύ όμως και πείσε τους αναπτυγμένους να αλλάξουν
και τους αναπτυσσόμενους να μην μιμούνται τους αναπτυγμένους
και τους υπανάπτυκτους ???? να μην γεννάνε????

το θέμα είναι ότι απο το παρών σύστημα κάποιοι βγάζουν λεφτά και πληρώνουν και κάποιους άλλους πολλούς να μιλάνε λίγο και να τρώνε περισσότερο

σκούρα τα πράγματα....εγώ πάντως όπως είπα θα επιβιώσω ,είμαι καλό παιδί :lol:

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Δεν μας φτανει η οικονομικη κριση στην Ελλαδα, τωρα θα εχουμε και ελλειψη νερου??? Τι στο διαολο, ποιος μας εκανε ποδαρικο το 2000???

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
χαχαχαχαχαχαχααχα

να ελεγχθεί πάραυτα....
αυτός φταίει....
και τον βρήκαμε,τι κάνουμε μετά?

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
χαχαχαχαχαχαχααχα

να ελεγχθεί πάραυτα....
αυτός φταίει....
και τον βρήκαμε,τι κάνουμε μετά?
τον στελνουμε στην Γροιλανδια να φερει παγοβουνο????

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
τον θυσιάζουμε στον θεό της βροχής?

πρεπει να δούμε στοιχεία απο το υπουργείο εξωτερικών ποιός μπήκε πρώτος στην χώρα 00:01 την 1/1/2000

και για την κρίση που λές πάλι αυτός θα φταίει -ο γκαντέμης?
εκεί πάλι τι να κάνουμε? να τον στείλουμε στην Γερμανία να φέρει Ευρά?

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
τον θυσιάζουμε στον θεό της βροχής?

πρεπει να δούμε στοιχεία απο το υπουργείο εξωτερικών ποιός μπήκε πρώτος στην χώρα 00:01 την 1/1/2000

και για την κρίση που λές πάλι αυτός θα φταίει -ο γκαντέμης?
εκεί πάλι τι να κάνουμε? να τον στείλουμε στην Γερμανία να φέρει Ευρά?
Μπορουμε απλα να τον στειλουμε την πρωτοχρονια στην Γερμανια, να κανει και εκει ποδαρικο, χαχαχαχχαχαχαχαχ

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
κι εγώ γελάω-αλλά το θέμα είναι πολύ σοβαρό δυστυχώς...
Δυστυχως πλεον ολα τα θεματα στην Ελλαδα, ειναι σοβαρα. Η οικονομικη κατασταση της χωρας, το κλιμα που αλλαζει (που ειναι ο χειμωνα οεο?), οι αλλοδαποι που ολοενα εισρεουν στην χωρα χωρις ελεγχο, η ανυπαρκτη τεκνοποιηση των Ελληνων, οι πολιτικοι (που εμεις τους ψηφιζουμε) που ειναι ανικανοι και απληστοι, και σιγουρα πολλα αλλα που ξεχναω.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
xaxa Ακριβώς όπως τα λέει το κοκονι.
Αν πας στα εργοστάσια παραγωγής,sofouli φαντάζομαι θα έχεις πάει και εσύ,στην καλύτερη περίπτωση θα βρεις 5 πόντους τέφρα πάνω στις επιφάνειες.Τα αιωρούμενα σωματίδια κάνουν πάρτυ σε μεγαααλες αποστάσεις.
Το θέμα παραγωγής ενέργειας είναι είναι μεγάλη συζήτηση και θα πάρει ώρες κουβέντας.
όσο για την ΔΕΗ άσε..εδώ αμαν και πως έκαναν για να βάλουν φίλτρα και αυτά τα λειτουργουν όποτε θέλουν,άσχετα τι λένε.

sofouli κάνε γρηγορα και φύγε από εκει γιατί δεν σε βλέπω καλά;)
Προσπαθώ!!
Τρέχω και δεν φτάνω.

Ναι έχω πάει στη ΔΕΗ, αλλά και να μην είχα πάει βλέπω την τέφρα πάνω στην μπουγάδα μου:eek::eek::shock:

Όντως είναι μεγάαααααλη συζήτηση :D:cool: