Τι είναι το shedder friechie? Θα μπορούσε να βοηθήσει και για το τρίχωμα γερμανικού ποιμενικού?FrenchieFan said:Μονο με το Shedder ειδα φως!
Τι είναι το shedder friechie? Θα μπορούσε να βοηθήσει και για το τρίχωμα γερμανικού ποιμενικού?FrenchieFan said:Μονο με το Shedder ειδα φως!
Δεν νομιζω! To Shedder κανει καλο σε σκυλια με πολυ κοντο τριχωμα και χωρις υποτριχωμα, οπος τα Boxer, Frenchies, Παγκ, Bulldog klp.Βασίλης said:Τι είναι το shedder friechie? Θα μπορούσε να βοηθήσει και για το τρίχωμα γερμανικού ποιμενικού?FrenchieFan said:Μονο με το Shedder ειδα φως!
Εδω ελλαδα??? Δεν νομιζω. Ουτε εγω δεν εχω δει πουθενα!Βασίλης said:Μαγικό!!!!!! :fan: :lol:
Ξέρεις που μπορώ να το βρώ? γιατι νομίζω δεν έχω δει κάτι τέτοιο σε είδη πετ....
Δεν πειραζει καλε!Sorry, δεν είχα προσέξει στην προηγούμενη δημοσιεύση ότι έγραφες την ονομασία και στα Αγγλικά. Αν το είχα δει, θα είχα βρει και το link χωρίς να σε παιδεύω
emily_vk said:To coat king ειναι ενα φανταστικο εργαλειο!
Βγαζει γρηγορα και πολυ αποτελεσματικα τις νεκρες τριχες απο την ραχη,τον λαιμο και τα ποδια!!!.
Υπαρχει σε πολλα διαφορετικα μεγεθη αναλογα με την ρατσα.Απο Αφγκαν,μεχρι μποξερ(που λεει ο λογος)!!!
Πατηστε το λινκ,για να δειτε αποτελεσματα Πριν και Μετα την χρηση του!
http://www.groomersmall.com/ck_results.htm