Επιτρέπεται να συμβαίνει αυτό στη Δανία;

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Αυτό δεν επιτρέπεται να συμβαίνει ΠΟΥΘΕΝΑ

Anubis τί σχέση έχει η αγελάδα με ένα νοήμον ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ θαλάσσιο θηλαστικό ???

... εκτός από την ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ απέχθεια στην βία και το αίμα ή τον οίκτο ΚΑΙΡΟΣ είναι να ξυπνήσουν και άλλα πιο "σύνθετα" συναισθήματα μπάς και δούμε ΚΑΠΟΙΑ αλλαγή ...

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
Ειναι απιστευτο το 2009 να βλεπεις τετοιες εικονες..!πως το κανουν ρε γαμωτο... πρεπει να μην νιωθεις τιποτα , απιστευτα βιαιο θεαμα..

οποιος εχει τα αντερα πρεπει να δει αυτο το ντοκιμαντερ ''earthlings'' Earthlings (Γήινοι) - Greek Subtitles...

ειναι παρα πολυ σκληρο και αφορα αυτα που κανουμε στα ζωα..
πρεπει ομως να το δουνε ολοι για να ξυπνησουν συνειδησεις..!!
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=1777

Anubis

Well-Known Member
14 Ιουλίου 2007
107
0
Anubis τί σχέση έχει η αγελάδα με ένα νοήμον ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ θαλάσσιο θηλαστικό ???
Α,δεν τα έβαλα για να συγκρίνω τα ζώα.
Απλά για να δούμε και ανάλογα έθιμα στην χώρα μας.

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Εγω παλι δεν συγκρινω την χωρα μας σε καμια περιπτωση με πολλους "πολιτισμενους λαους" που κατα καιρους εμφανιζουν τετοιες δραστηριοτητες οπως αυτη του θεματος:mad:δεν πιστευω με τιποτα οτι ειμαστε τοσο αιμοδιψης λαος οσο θελουν ορισμενοι να μας παρουσιαζουν κατα καιρους(φαλαινες,δελφινια,φωκακια:(.......)αρα η παρουσιαση των εθιμων:rolleyes:
λιγο off topic το link αλλα οποιον τον ενδιαφερει:
http://www.amarysia.gr/index.php?op...:2009-02-13-14-28-31&catid=181:new&Itemid=280

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Δυστυχώς στον μακάβριο κατάλογο έρχομαι να προσθέσω τους εκτροφείς των αλεπούδων στη Καστοριά και τις γύρω περιοχής. Ίσως να γνωρίζετε ότι εκτρέφουν τις αλεπούδες για την γούνα τους ,τις γδέρνουνε ζωντανές!!!:mad::mad::mad:(για να μη χαλάει η ''ποιότητα'' της γούνας τους...) αφού τις ακινητοποιήσουν κάνοντάς τους ηλεκτροσόκ στον πρωκτό ή στα γεννητικά τους όργανα,και τις πετάνε σε σωρό αφήνοντάς τες να πεθάνουνε με αυτόν τον φρικαλέο τρόπο:(:(:(.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
the only way to fix it is to flush it all away...learn to swim...

πιό πολύ απορώ για την έλλειψη αντίδρασης απο wwf greenpeace etc

το ήξερα το σκηνικό αλλά ειλικρινά πίστευα ότι θα έχει σταματήσει πιά-

ποιά κατσίκια και μοσχάρια τώρα??? αφού τρώνε κρέας οι ανθρωποι/πάλι καλά που τα σφάζουν με ένα τελετουργικό-αν και καλύτερα να φρόντιζαν να μην υποφέρει το ζώο,έτσι θα έτρωγαν και πιό νόστιμο/υγιεινό κρέας

στο θέμα μας πάλι

αυτό με τους κινέζους και τα ζωντανά γδαρσίματα ακόμα να το χωνέψω και τι ακούω:eek::eek::eek:γίνεται και στην Ελλαδα (ή μήπως αυτή η Ελλάδα καλύτερα να γράφεται με μικρό εψιλον???)

οι δανοί είναι απόγονοι βιασμένων γυναικών απο βίκινγκς? τι αίσχη με έφερε για άλλη μια φορά η ώρα να αντικρύσω στην οθόνη μου??? την κατάρα μου για άλλη μια φορά κι εγώ-ΑΙΣΧΟΣ και ειδικά που γίνεται αυτό σε νοήμων θηλαστικό και γενοκτονία στα ίσια και δεν μιλάει κανείς

Θα περίμενε κανείς η γκρινπίς να μαστιγώνεται και ποιός ξέρει τι άλλο για να αποτρέψει αυτή την γενοκτονία-που ποιά γκρίνπις-το νάτο πρέπει να επέμβαινε κανονικά

ΑΙΣΧΟΣ

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
Παιδιά δεν ξέρω αν είμαι off topic ή όχι αλλά η βαρβαρότητα δεν είναι πρόβλημα ενός έθνους αλλά θέμα κουλτούρας, παιδείας και ατομικής συνείδησης.Δεν ξέρω αν οι δανοί είναι απόγονοι ποιών γυναικών και ανδρών ή αν η Ελλάδα πρέπει να γράφεται με μικρό ή μεγάλο έψιλον(και δεν με νοιάζει στο κάτω-κάτω) αυτό που ξέρω είναι ότι ενω ζούμε στον 21ο αιώνα και η ανθρωπότητα-ή ένα μέρος της-έχει θεωρητικά λύσει το πρόβλημα της επιβίωσης, υπάρχουν διαδικασίες που γυρίζουν τον άνθρωπο στην του εποχή του πρωτογωνισμού είτε πράττοντας αυτά που αναφέταμεέίτε ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ!!:mad:όπως πολύ σωστα άναφέρει ο kokoni.:mad: