Επιτέλους... σκύλος!!!

Gucci dog

Well-Known Member
10 Δεκεμβρίου 2012
102
0
ΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑ κι εγω που ελεγα το δικο μου γατοσκυλο λογω νιαουρισματος....!!!Τι κομαντο ειναι ο σπαικ καλε????ΛΑΤΡΕΙΑ!

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ωραία παντόφλα!

Η Sunna μια κούκλα! ο Σπαικας έχει πάρει μια στάση σαν να ετοιμαζεται να κανει κάτι????

DimitrisTerrier

Banned
Banned
20 Ιανουαρίου 2013
113
0
Thessaloniki
[video=youtube;HryCoSL7_co]http://www.youtube.com/watch?v=HryCoSL7_co[/video]

Σημερινό δωράκι επειδή δεν βγήκαμε μεγάλη βόλτα λόγω καιρού!!!!
Τι πανεμορφο φατσονι ειναι αυτο??να τον χαιρεσαι τον σπαικουκο:)

(χαχα,η φατσα του στο 0.52;))

Handlergr

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2009
313
0
Athens, Greece
Ο Spike έχει κέφια σήμερα, επειδή έχει γενέθλια το αφεντικό του! Χρόνια Πολλά Asfe! Επιτέλους θα μπορείς να μπεις στο Καζίνο!

IMG_4833.jpg

elemaraki

Well-Known Member
3 Αυγούστου 2012
634
1
Χρονια πολλα asfe! Να σε χαιρεται ο spike!!! και οποιοι αλλοι επιθυμεις!

YΓ τί φατσαριδι ειναι αυτο? απο τα πιο ομορφα τζακ που εχω δει!

ASFE

Well-Known Member
11 Μαϊου 2011
914
26
45
Αθηνα..Δυστυχως.
Καλησπέρα και πάλι μετά από αρκετό καιρό. Στην αγέλη μας εδώ και λίγες μέρες
Προστέθηκε ένα ακόμα μέλος. Η κόρη μας.
Εγώ το είχα μεγάλο άγχος για το πώς θα είναι οι πρώτες συναντήσεις με τον Σπαικ. Σαν πρώτη επαφή όταν μπήκαμε σπίτι την τετάρτη κατεβάσαμε το πορτ μπεμπέ χαμηλά και αφήσαμε τον μικρό πρωτότοκο να την μυρίσει. Ο κερατουκλης της κατάφερε και 2 γλειψίματα στο προσωπάκι της και μετά την σηκώσαμε.

Κάθε φορά που έκλαιγε η μπουμπου ο Σπαικ πεταγόταν και άρχισε να κλαψουρίζει και αυτός. Όταν την έπαιρνα εγώ ή η Ανδριάνα αγκαλιά ο μικρός έκανε κατσίκες και πηδούσε επιτόπια με κίνδυνο να την τραβήξει προς τα κάτω.

Δυστυχώς παρόλο τα κάτω που ακούει δείχνει να εκστασιάζεται και να τρέμει ολόκληρος (στρες λογικά).
Επιστρατεύτηκε το crate που γενικά το έχει μάθει από παλιά αλλά όχι για πολύ ώρα.
Οπότε όταν έρχεται η ώρα του ταΐσματος της μικρής ο Σπαικ μπαίνει μέσα εύκολα μεν αλλά γρήγορα αρχίζει την μουρμούρα και με το ποδαράκι του κάνει σαν να θέλει να βγει έξω.

Μίλησα με εκπαιδευτή στο τηλέφωνο και με συμβούλεψε όταν έχουμε κλάματα της μικρής εγώ να παίρνω ένα μπαλάκι και να ασχολούμαι με τον μικρό. Βέβαια αυτό δεν είναι πάντα εύκολο όπως διαπίστωσα γιατί πρέπει να συμμετέχω και εγώ και να βοήθα σε αλλάγματα ταΐσματα κλπ.

Και γενικά δεν εμπιστεύομαι ακόμα να είναι η μπέμπα στον καναπέ και ο σπαικ να είναι εκτός κρειτ.
Πριν λίγο ενώ είχα αγκαλιά το κορίτσι χαμήλωσα στο κρειτ και την έφερα κοντά στον Σπαικ…εκείνος άρχισε να γλύφει τον αερα,να τρέμει λιγάκι και του έφυγε και ένα μικρό γαύγισμα…

Με έχει αγχώσει πολύ το θέμα (σίγουρα θα μεταφέρω και αυτό το στρες στον μπέμπη)
Το μόνο θετικό είναι πως ακόμα είμαστε στην 3[SUP]η[/SUP] μέρα.

Εύχομαι να γίνει σύντομα πραγματικότητα η φαντασίωση μου και να είμαι πχ στον καναπέ με την μπέμπα αγκαλιά και τον σπαικ κουρνιασμένο δίπλα μου και να κοιμάται…

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
ωωωωωω γι'αυτο εχουμε να μάθουμε νέα εδώ και ενα χρόνο ε?????

Να σας ζήσει η μικρή, να την χαίρεστε και να γεμίζει παντα χαρά το σπιτι σας!!!
Όσο για τον Σπάικ, η σωστη φαντασίωση ειναι να κάνει babysitting αυτός και εσύ να κοιμάσαι! Γιατι προβλέπονται ξενύχτια.... τρελάαααααα ξενύχτια :D

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.744
7.260
Ααααα, να σας ζήσει!!!! Καλά ξενύχτια και ότι καλύτερο για τη μπέμπα!

Ξεαγχώσου εντελώς, μα εντελώς γιατί θα το εκλαμβάνει ως ότι το μωρό είναι πηγή άγχους και θα αντιδράει ανάλογα. Και μόλις ξεαγχωθείς θα αρχίσεις να βλέπεις το όνειρό σου να γίνεται πραγματικότητα. (Χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα προσέχεις εεε γιατί ένας ταρζανάκος ένα μωρό και τις καλύτερες των προθέσεων να έχει μπορεί να το τραυματίσει).

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.097
Να σας ζήσει η μπέμπα Γιώργο. Να είναι πάντα υγιής και ευλογημένη στην ζωούλα της.

Η αίσθησή μου από τα λεγόμενά σου, είναι ότι δεν λειτουργείς σωστά. Αλλά επειδή υπάρχει μωρό στην μέση, που δεν το κατέχω, δεν θέλω να επεκτείνω την σκέψη μου. Ελπίζω, να παίρνεις σωστές συμβουλές από εκπαιδευτή και να τις ακολουθείς για να ξε-αγχωθείς γρήγορα.