Επιτέλους μια παραλία με πολύ κόσμο που δεν έχει πρόβλημα με τα σκυλιά στη θάλασσα!!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Γεια σας και καλό φθινόπωρο! :)
Επιτέλους μαζευτήκαμε κι' εμείς από τις διακοπές μας, στις οποίες περάσαμε (ειδικά ο Σπούκυ) ονειρεμένα...

Την πρώτη μέρα κατεβήκαμε στη θάλασσα πολύ επιφυλακτικά, ψάχνοντας μια γωνίτσα για να κολυμπήσει το παιδί μου. Εκεί έκπληκτη διαπίστωσα ότι υπήρχαν και άλλα σκυλάκια που κολυμπούσαν και ότι όλοι υποδέχθηκαν τον Σπούκυ πολύ ζεστά και με πολλές αγκαλιές.

Και ενώ αρχικά έψαχνα ένα ήσυχο μέρος, στο τέλος καταλήξαμε να νοικιάζουμε κάθε μέρα ξαπλώστρα και ομπρέλλα και να καθόμαστε μέσα στο χαμό!!

Την περισσότερη ώρα δεν έκανα μπάνιο, το φωτογράφο έκανα και δημόσιες σχέσεις.... ο δε Σπούκυ το απόλαυσε. Αγκαλιές, φιλιά, παιχνίδια, κολύμπι και άλλα πολλά.
Μέχρι στο στρώμα μιας κοπέλλας ανέβηκε μέσα στη θάλασσα!

Διαπίστωσα με πολύ ευχαρίστηση ότι όλοι οι λουόμενοι στην παραλία ήταν άνθρωποι που αγαπούν τα σκυλιά και δεν είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα που κολυμπούσαν στη θάλασσα.
Και οι μισοί τουλάχιστον από αυτούς μετάνοιωναν την ώρα και τη στιγμή που δεν πήραν το σκύλο τους μαζί στις διακοπές γιατί φοβήθηκαν ότι θα είχαν πρόβλημα.

Μόνο μια μέρα με λαχτάρησε που τον έχασα και τον έψαχνα μια ώρα στην παραλία... ο κύριος είχε ανέβει σε μια ξαπλώστρα, είχε ξαπλώσει στην πετσέτα της κυρίας και απολάμβανε τα χάδια της !!!
Κι' εγώ έχασα δέκα χρόνια από την ζωή μου να τον ψάχνω μέσα σε τόσο κόσμο, να τον φωνάζω και να μην έρχεται...

Θα ανεβάσω φωτογραφίες, αλλά επειδή είναι αρκετές, θα φτιάξω καινούργιο άλμπουμ.
Είναι όμορφο να βλέπεις ανθρώπους που δεν είναι μίζεροι και ιδιότροποι, ούτε κομπλεξικοί, παρά κρύβουν αγάπη για τα μωρά μας...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
O Σιμος ειναι μια απο τις πιο ωραιες παραλιες που εχω παει... πριν 10 χρονια θα ελεγα οτι ειναι παραδεισος!!!
Και του χρονου!!!!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Τέλειο! εκεί θα τσαλαβουτάει ο Σπούκυ με τις ώρες και δεν θα τον βγάζουμε!!
Κι' επειδή εγώ δεν την ξέρω την Κρήτη... που είναι ακριβώς αυτό?

Sophiaouda

Well-Known Member
31 Ιανουαρίου 2008
1.325
8
Φθινοπωρο
χαχαχα το αλλο με τον Τοτο το ξερεις?

Η φωτο ειναι τραβηγμενη 18-11-2009,,,, το καλοκαιρι δεν βρισκεις ξαπλρωστρα να κατσεις.
Ειναι απο τις πιο ''διασημες'' παραλιες των Χανιων μαζι με τα Φαλασερνα και τη Γραμβουσα (ειναι και υπο την προστασια του νατουρα)

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Ιούλιο Αύγουστο στην Ελαφόνησο δεν είναι πολύ ήσυχα :(
κάποτε ήταν... αλλά με την "ανάπτυξη" που έχουν προγραμματίσει.... κάθε πέρσυ και καλύτερα!
Εσείς πότε πήγατε;

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Πήγαμε 30/8 μέχρι και 10/9, εχθές γυρίσαμε.
Δεν είχε τον πανικό που γίνεται στο δίμηνο που αναφέρεις, ωστόσο τα ξενοδοχεία και τα δωμάτια ήταν όλα γεμάτα.
Απ' όσο είδα και το κάμπινγκ είχε κόσμο.

Η παραλία όμως του Σίμου είναι πολύ μεγάλη και όπως θα διάβασες στο αρχικό ποστ, ήταν όλοι πολύ φιλικοί με τα σκυλιά. Άσε που έχει και ήσυχες γωνιές στην άκρη της παραλίας. Αυτό σε περίπτωση που σε προβληματίζει η παρουσία του Ορφέα.
Αν ψάχνεις ησυχία για σένα, σου έχω την λύση, γιατί κι' εγώ ηρεμία ήθελα στις διακοπές μου.
Δεν γράφω τίποτα άλλο εδώ μην θεωρηθεί διαφήμιση. Αν θέλεις θα μιλήσουμε με μήνυμα.

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Διαλέξατε πολύ ωραία ημερομηνία όντως!
Έχεις δίκιο... μαζεύει πολύ κόσμο γενικά! Έχω πάει πολλές φορές στο Σίμο κι έχω ιδέα της κατάστασης!
Δεν το είπα για την παρουσία των σκύλων! ίσα ίσα με τους σκύλους ο κόσμος είναι πολύ καλός και στο κάμπινγκ και στην παραλία!
Κι αφού είναι μεγάλη μπορεί να πας "και λίγο πιο 'κει".
Ηθελα να θίξω την ηρεμία (τη δικιά μου τουλάχιστον) που χαλάει από τον κόσμο... έχουν "μεγάλα" τουριστικά σχέδια για το χωριό πάνω από την παραλία! :(
Η σωστή ημερομηνία είναι το παν! :)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δεν γράφω τίποτα άλλο εδώ μην θεωρηθεί διαφήμιση. Αν θέλεις θα μιλήσουμε με μήνυμα.
Aγαπητή Φάνια, εγωισμός θα θεωρηθεί που τα θέλεις για πάρτη σου :D

Επίσης...η Ελαφόνισος τσι Κρήτης είναι και επικίνδυνη !!! Οπως βλέπεις συχνά-πυκνά ξωκείλουν κάτι θεόρατες, μαύρες όρκες. Γι' αυτό είναι και υπό προστασία η περιοχή. Για την διάσωσή τους :D

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Aγαπητή Φάνια, εγωισμός θα θεωρηθεί που τα θέλεις για πάρτη σου :D

Επίσης...η Ελαφόνισος τσι Κρήτης είναι και επικίνδυνη !!! Οπως βλέπεις συχνά-πυκνά ξωκείλουν κάτι θεόρατες, μαύρες όρκες. Γι' αυτό είναι και υπό προστασία η περιοχή. Για την διάσωσή τους :D
Όχι καλέ !!! θα τα μοιραστώ όλα!!! :p
Βρήκα ένα μέρος για να μείνω που είχε πολύ ησυχία και ένα στρέμμα κήπο για να τρέχει το παιδί μου.
Αλλά αν πω εδώ ποιο είναι φοβάμαι ότι θα μου σβήσει το ποστ ο admin !! :D

Όσο για τις μαύρες όρκες της Κρήτης αφ' ενός μεν τις βλέπω φιλικές, αφ' ετέρου εμείς πήγαμε (και θα ξαναπάμε...) στην Ελαφόνησο Λακωνίας :p:p
Όσοι πιστοί του χρόνου προσέλθετε !!

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Ηθελα να θίξω την ηρεμία (τη δικιά μου τουλάχιστον) που χαλάει από τον κόσμο... έχουν "μεγάλα" τουριστικά σχέδια για το χωριό πάνω από την παραλία! :(
Η σωστή ημερομηνία είναι το παν! :)
Τα "μεγάλα τουριστικά σχέδια" τους τα χαλάσανε απ' ότι έμαθα εκεί. Δεν τους δίνουν άδεια για ξενοδοχειακή μονάδα.... ;)

Και όπως είπα και στη Μαρία, βρήκα ένα μέρος που το μόνο πράγμα που άκουγα τα βράδια ήταν μια κουκουβάγια.... :)
Και παρ' όλο που ήταν γεμάτο, είναι τόσο μεγάλοι οι χώροι που δεν ακούς τίποτα.
Άσε που η κυρία που το έχει δέχεται και σκυλάκια. Βρήκαμε εκεί άλλα δύο.View attachment 11158

Lostris

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2010
2.280
4
Πειραιάς
Διακρίνω έναν ρατσισμό ως προς το μέγεθος ή έτυχε; :cool:
χαχα... έτυχε νομίζω!
γιατί όταν πήρα εγώ να κλείσω δωμάτιο και της είπα για το σκύλο, είπε "κανένα πρόβλημα" χωρίς να ρωτήσει τι σκύλος είναι :D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.241
Μέλη
20.016
Νεότερο μέλος
Nikos_Ν