Επιτέλους θα συστηθώ και εγώ!

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
γεια σου εκτορακο, καλως ηρθες στην παρεα μας.εισαι πολυ ομορφουλης και ευχομαι να περασεις πολυ καλες στιγμες με τον μπαμπα σου και να τον ακους εεεε.

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τα σχόλια. Ο Εκτωράκος γίνεται πλέον Εκτωρας με ότι συνεπάγεται αυτό! 9 1/2 μηνών πλέον, η τρέλα συνεχίζεται ακάθεκτη και αυξάνεται, είναι πολύ καλός χαρακτήρας μέχρι τώρα τουλάχιστον (κρατάω πισινή), παίζει με όλα τα σκυλιά μια χαρά αν και προτιμάει κατά πολύ τα θηλυκά, σε σημείο που κάποιος γνωστός μου του έδωσε το παρατσούκλι "Strauss Khan", και άρχισε και...γομαρεύει!!
Εχθές που τον ζύγησα είναι 26,4 κιλά. Κάποια μικροπροβλήματα που είχαμε με το δέρμα του και υποθέσαμε ότι οφείλεται σε τροφική αλλεργία τελικά οφειλόταν στο Scalibor και αναγκαστικά σταμάτησα την χρήση του και από τότε όλα καλά. Όταν γίνει 10 μηνών θα βάλω και άλλες πρόσφατες φωτογραφίες!
@Vasgial είναι Χριστουγεννιάτικο "δώρο" ο μικρός! ;)

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Με το που του πρωτοφόρεσα το Scalibor μετά το 1ο 24ωρο είχε έντονο κνησμό και έγλυφε επίμονα τα πόδια του, τα ψιλοδάγκωνε κιόλας, και μετά από 3-4 μέρες εμφάνισε εξάνθημα, φαντάσου ότι γέμισε σπυράκια από τον λαιμό και στην αριστερή πλάγια πλευρά του.
Αν έχεις δει ανθρώπους με αλλεργική αντίδραση θα καταλάβεις τι σου λέω.
Επειδή υπήρχε δίλημα εάν οφειλόταν σε κάποιο τρόφιμο ή σε άλλους παράγοντες που προκαλούν αλλεργία ή στο Scalibor, το αφαιρέσαμε μπήκε σε φαρμακευτική αγωγή για να υποχωρήσει το εξάνθημα, έκανε κάποια test αλλεργίας για να αποκλείσουμε τους βασικούς παράγοντες, και αφού βγήκαν όλα φυσιολογικά, ξαναδοκίμασα μετά από 2 μήνες να του το ξαναφορέσω. Τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια, φαγούρα-γλύψιμο/δάγκωμα στα πόδια, και εξάνθημα ΞΑΝΑ.

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Με το που του πρωτοφόρεσα το Scalibor μετά το 1ο 24ωρο είχε έντονο κνησμό και έγλυφε επίμονα τα πόδια του, τα ψιλοδάγκωνε κιόλας, και μετά από 3-4 μέρες εμφάνισε εξάνθημα, φαντάσου ότι γέμισε σπυράκια από τον λαιμό και στην αριστερή πλάγια πλευρά του.
Αν έχεις δει ανθρώπους με αλλεργική αντίδραση θα καταλάβεις τι σου λέω.
Επειδή υπήρχε δίλημα εάν οφειλόταν σε κάποιο τρόφιμο ή σε άλλους παράγοντες που προκαλούν αλλεργία ή στο Scalibor, το αφαιρέσαμε μπήκε σε φαρμακευτική αγωγή για να υποχωρήσει το εξάνθημα, έκανε κάποια test αλλεργίας για να αποκλείσουμε τους βασικούς παράγοντες, και αφού βγήκαν όλα φυσιολογικά, ξαναδοκίμασα μετά από 2 μήνες να του το ξαναφορέσω. Τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια, φαγούρα-γλύψιμο/δάγκωμα στα πόδια, και εξάνθημα ΞΑΝΑ.
Τι το πέρνετε μωρέ???
Δηλητήριο!!!!!!!!
Και δεν κάνει και ΤΙΠΟΤΑ!!

Lead Poisoner

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2011
125
0
44
Νέα Σμύρνη
www.facebook.com
Τι το πέρνετε μωρέ???
Δηλητήριο!!!!!!!!
Και δεν κάνει και ΤΙΠΟΤΑ!!
ΣΤΙς οδηγιες του σκαλιμπορ γραφει πως ειναι πολυ τοξικο κ απαγορευεται να ερθει σε επαφη με τα χερια μας τα ρουχα μας κ γενικοτερα με οτι μας περιβαλλει.Δεν αναρωτιεται κανεις τι ζημια κανει στα αγαπημενα μας κατοικιαδια κατι 100% τοξικο.Δηλαδη για να κονομανε οι εταιριες μπολιαζουμε χημικα τα σκυλια μας????

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Το χρησιμοποιουσα και εγω και εχω σοβαρες υποψιες πλεον οτι κατι προβληματακια ωφειλονταν τελικα σε αυτο...:(

Allegro

Well-Known Member
30 Σεπτεμβρίου 2009
878
10
Maroussi
Τώρα μάλλον κάνουμε κατάχρηση της φιλοξενίας του blackpit35, γιατί το θέμα είναι για το σκυλάκο του, αλλά μιας και είμαι "μπουλάς" κι εγώ, θα το συνεχίσω λίγο.

Λοιπόν, ο εκτροφέας μου, με έπριζε να μην το βάλω, γιατί δεν κάνει τίποτα.
"Αν θες βάλε αμπούλα" μου είπε, αν και σε αυτό έχει τις αντιρήσεις του.
Εγώ ως ξεροκέφαλος πήγα και το αγόρασα.
Το ανοίγω, διαβάζω τις οδηγίες, μου βγαίνουν τα μάτια απο αυτά που βλέπω και όπως είναι με το κουτί του, το πετάω στα σκουπίδια.

Εγώ αυτό το πράμα στο λαιμό του σκύλου μου δεν το βάζω!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Θυμάσαι ένα πμ που σου είχα στείλει; χαίρομαι που επιβεβαιώνομαι ως τώρα ότι είχα δίκιο και για 'σενα και γι' αυτά που σου έγραψα στο πμ.

Επίσης χαίρομαι που απ' ότι βλέπω απ' τις φωτό είσαι νέος άνθρωπος και για 'μενα μετράει ένας νέος άνθρωπος να ξέρει και να εφαρμόζει σωστά ό,τι αφορά τα του σκύλου του.

Και κάποια στιγμή θα χαρώ να γνωριστούμε κι από κοντά.

Να χαίρεσαι τον κούκλο.

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
του δικου μου κοκκινισαν τα ματια, και βουταγε το κεφαλι του στον κουβα με το νερο , εχω ακουσει οτι στην Γερμανια δεν το χρησιμοποιουνε επειδη απο ερευνες που εγιναν , πειραζει τα νεφρα

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Σόρυ για το οφ...
Αλλά πέρσι τα δικά μου, έφαγε ο ένας της άλλης (και vice versa) σχεδόν το μισό σκάλιμπορ (το έβγαλαν πάνω στο παιχνίδι και βρήκα τα...υπολείμματα) και δεν έπαθαν τίποτε....
(το'χω ξαναπεί..., από θαύμα ζούνε....:cool:)
Φέτος τους φοράω το Kiltix αν το λέω σωστά...., και αφενός δεν έχουν πάθει κανένα δερματικό (σιγά μην πάθαιναν...) αφετέρου δεν το έχουν...."λιγουρευτεί"...:D
Εδώ και κανά δίμηνο παραμένει σταθερά στο λαιμό τους...:)

blackpit35

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
374
0
Kalamata
Δεν χρειάζεται να ζητάτε "συγνώμη" για τα off topic, κουβέντα κάνουμε λογικό είναι κάποια στιγμή να αναφέρονται και άλλα πράγματα.
@Grifos, μια διευκρίνιση, στην φωτογραφία που αναφέρεσαι δεν είμαι εγώ αλλά ο εκτροφέας του Έκτορα. Θα του μεταφέρω τα ευγενή σχόλια (περί νεότητας) ;)
Εντάξει ούτε εμένα με πήραν τα..γεράματα, άλλωστε η ηλικία του καθενός δεν κρίνεται απαραίτητα και μόνο από την ημερομηνία γέννησης (λέμε τώρα!).
Εξυπακούεται (και δεν δέχομαι αντίλογο επί του συγκεκριμένου), ότι κάποια στιγμή θα τα πούμε και από κοντά, όποτε θέλεις και σε φέρει ο δρόμος σου προς Καλαμάτα στείλε μου μήνυμα! Χαρά μου και τιμή μου. Και αν ανέβω Αθήνα να'σαι σίγουρος ότι θα σε ενοχλήσω!
@agathe εσύ ήσουνα τυχερή, το μέλος Christina που έχει bullterrier και το έφαγε το scalibor ο σκύλος είχε αρκετά προβλήματα, αν ψάξεις το ανάλογο θέμα θα καταλάβεις.