Γεια σας, επιτέλους ήρθε η ώρα να συστηθώ και εγώ! Ο μπαμπάς μου είχε πολύ δουλειά και δεν έβρισκε χρόνο, αλλά μετά από δικές μου πιέσεις (και πιστέψτε με μπορώ να γίνω πολύ πιεστικός!), τον έπεισα να με δείξει και εμένα στον σκυλο-κόσμο! Να'μαι λοιπόν! Ονομάζομαι Έκτορας και είμαι ένα τρισχαριτωμένο αρσενικό bull terrier. Γεννήθηκα στην Ρουμανία, σε ένα μέρος που ο μπαμπάς μου το λέει εκτροφείο και ονομάζεται madjoker kennel. Θυμάμαι όταν ήμουν πολύ μικρούλης είχε έρθει ο μπαμπάς μου να με δει, αλλά δεν με πήρε μαζί του όταν έφυγε γιατί ήμουν πολύ μικρός, αλλά θυμάμαι ότι μου είπε ότι θα τα ξαναπούμε από κοντά όταν μεγαλώσω λίγο, πράγμα και το οποίο έγινε. Φανταστείτε ότι 3,5 μηνών ταξίδεψα με αεροπλάνο, πω πω τι εμπειρία και αυτή, πάλι καλά που είμαι μαγκάκι και δεν με φοβίζουν αυτά! Φτάνοντας στην Ελλάδα συνάντησα πάλι τον μπαμπά μου και μια ακόμα κυρία η οποία χάρηκε πολύ που με είδε και όλο μου έλεγε πόσο κούκλος είμαι, για αυτό και εγώ την αγάπησα και την έκανα μαμά μου, άσε που όλο και κάτι μου δίνει να μασουλάω, και ας φωνάζει ο μπαμπάς μου να μην με κακομαθαίνει!
Τώρα θα σας δείξω και κάποιες φωτογραφίες από τον σκυλομπαμπά μου και την σκυλομαμά μου καθώς και κάποια στοιχεία για αυτούς, και στο τέλος και κάποιες δικές μου φωτογραφίες. Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας!
Εδώ είναι η μαμά μου, που όλοι λένε ότι είναι πολύ όμορφη και έχει κερδίσει και πολλούς τίτλους ομορφιάς! Την λένε beasty beast.
Τώρα θα σας δείξω και κάποιες φωτογραφίες από τον σκυλομπαμπά μου και την σκυλομαμά μου καθώς και κάποια στοιχεία για αυτούς, και στο τέλος και κάποιες δικές μου φωτογραφίες. Σας ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας!
Εδώ είναι η μαμά μου, που όλοι λένε ότι είναι πολύ όμορφη και έχει κερδίσει και πολλούς τίτλους ομορφιάς! Την λένε beasty beast.