Λοιπόν, με την οικογένειά μου επιτέλους καταλήξαμε μετά από τόσους μήνες σε φυλή: τα πανέμορφα Rough Collies <3 . Αποφασίσαμε να πάρουμε Rough Collie, λόγω του υπέροχου χαρακτήρα τους, το ότι αναζητούν την παρουσία της οικογένειας για να είναι ευτυχισμένα, την αφοσίωση τους και την τεράστια αγάπη που δείχνουν προς τους ανθρώπους τους. Βέβαια, το ότι αποφασίσαμε την φυλή, δεν σημαίνει σκύλο θέλω,τώρα τον θέλω. Έχουμε καταλήξει πώς η πιο καλή περίοδος για να πάρουμε κουτάβι θα είναι σε 9 με 10 μήνες από τώρα, οπότε δεν βιαζόμαστε, αφού έχουμε ακόμα πολλά να μάθουμε για την φυλή, αλλά και για την ανατροφή του κουταβιού. Αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι αν θα πρέπει τώρα να αρχίσουμε να επικοινωνούμε από τώρα με εκτροφείς για μελλοντικές γέννες ή να περιμένουμε μέχρι να υπάρξει κάποια γέννα σε 6-7 μήνες και τότε να επικοινωνήσουμε; Γιατί δεν ξέρω αν όλοι οι εκτροφείς κάνουν σχέδια για το 2013. Το μόνο εκτροφείο που έχω βρει να έχει σχέδια για το 2013 είναι το wicani στην Αγγλία. Έχετε καμία συμβουλή σε σχέση με τη επικοινωνία με τους εκτροφείς; Ευχαριστω πολύ Υ.Γ Συγγνώμη που δεν έχω παραγράφους, αλλά γράφω από κινητό ( και για την επανάληψη λέξεων ).
Last edited: