Επιτέλους ήρθε!!!!

Stavkouk

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2008
57
0
Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι ήρθε ο μονάκριβός μου!!!Η αλήθεια είναι ότι είχα καταλήξει σε ένα ασπρούλι γαλλάκι μετά από κουβέντα με γνωστό εκτροφέα της ράτσας κ μόλις χθές τον πήρα στα χέρια μοΥ!!!είναι πανέμορφος!!Επίσης έγινε κ το εξής ωραίο..ο φίλος μου έχει ένα πινσεράκι 10 μηνών κ τώρα μένουμε μαζί!!οπότε έχουμε 2 υπέροχα σκυλάκι να τριγυρνάνε μέσα στο σπίτι!!Είμαι τόοοοοσο χαρούμενη κ ευτυχισμένη!!Σας ευχαριστώ όλους θερμά για την καθοδήγηση όλους αυτούς τους μήνες και που χάρη στο φόρουμ πήρα την σωστή απόφαση κ βγήκα από την νοοτροπία των πετ σοπ!!!Τώρα αν μη τι αλλο ειμαστε σίγουροι ότι τα σκυλάκια μας θα είναι υγιή!!!Θα επανέλθω με φωτό!!!!!

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Να σας ζησουν γεματα υγεια και χαρα...
Αμα μπορεις στειλε μου ενα Pm απο που το πηρες..
και συντομα φωτο..
A ρε λυπαμαι που χασαμε την Frenchie γιατι το club θα μπορουσε πλεον να γινει γενονος..
Αυξανομαστε και πληθυνουμε συνεχως..
Go french bulldog Go...:D:D:p:D:D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Χαίρομαι που σε βοηθήσαμε να επιλέξεις σωστά! Να σου ζήσει ο κουταβος!
:)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Να σου ζήσει! Το πινσεράκι πώς είναι από συμπεριφορά? Αν είναι εκπαιδευμένο, θα βοηθήσει και το δικό σου μικρό να μάθει πιο γρήγορα ;)

Οταν λες άσπρο? Είναι κάτασπρο? Καμια βουλίτσα? Βάλε φωτό όταν μπορέσεις να θαυμάσουμε κι εμείς!

Να το χαίρεσαι! :)

Stavkouk

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2008
57
0
πως μπορω να τις μεγαλωσω?μηπως εχει σχεση που ειναι απο κινητο βγαλμενες?

Stavkouk

Well-Known Member
22 Αυγούστου 2008
57
0
ευχαριστουμε πολυ!!!μια κ αναφερθηκαν τα αυτακια...ε δεν τα λες κ αυτακια!!σαν κεραιες ειναι!!πολυ πλάκα!!:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog