Επιστροφή σε pet shop....;

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Γιατι να τσαντιστω ακομα δεν μπηκε το '11 καλα καλα??? Λοιπον, ειχα αναφερει λιγο καιρο πριν οτι μια φιλη μου βρηκε μια οικογενεια με ενα γουεστακι ενος ετους που θελει να το δωσει (χαρισει) σε καποιον γιατι θα φυγουν στο εξωτερικο ή κατι τετοιο.... Η φιλη μου θελει να το παρει και σκεφτοταν αυτη τη βδομαδα (μολις γυρισει απο χριστουγεννιατικες διακοπες) να το παρει να το δει, να δει συμπεριφορα, να επικοινωνησει με τους ανθρωπους κτλ... Ε, μολις εμαθα οτι βιαζονται υπερβολικα να το δωσουν κ μαλιστα ακομα και σημερα γιατι διαφορετικα θα το δωσουν (πουλησουν??) σε πετ σοπ.......!!!!!!! Γινεται αυτο? Δεν εχω ιδεα ουτε εγω ουτε η φιλη μου αν το εχουν αγορασει απο πετ σοπ, της εχουν πει οτι το πηρανε χωρις να το αγορασουν....Οταν θα πηγαινε να το δει θα πηγαινα κ εγω για μια 'ανακριση', αλλα τωρα με ενημερωσε οτι ψαχνουν οπως κ οπως να το δωσουν αμεσα!Μαλιστα μου λεει να παω να το παρω εγω μεχρι την τριτη που γυρναει (αλλα αν παω μαλλον θα πλακωθουμε+ του οτι εχω το διαβολοσκυλο). Οι τυποι με εχουν τσαντισει για καποιο λογο απο την πρωτη στιγμη, εχουν κ μικρο παιδι...! Εχουμε ιστοριες απο πετ σοπ που παιρνουν σκυλια αγνωστα κ τα ξαναπουλανε?

KaterinaAli

Well-Known Member
3 Ιουνίου 2010
618
1
Πατρα
Δυστυχως συμβαινει!Στο πετ σοπ που βρισκεται διπλα απο το σπιτι μου πουλαει ακομα κ ημιαιμα που τα φερνουν εκει οι ιδιοκτητες σκυλων που ζευγαρωνουν τα σκυλια τους κ δεν εχουν τι να κανουν τα κουταβια!οποτε προφανως κ γινεται!τουλαχιστον στο πετ σοπ διπλα μου!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Φυσικά και να μην το δώσουν σε πετσοπά! Κάποιος εδώ μέσα ήθελε να υιοθετήσει επειγόντως γούεστι, για κοιτάξτε μήπως και μπορείτε να συνεννοηθείτε να το πάρει το μέλος.

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Τωρα προσπαθω να βρω ακρη... Μας σωζει που ειναι κλειστα τα πετσοπαδικα μου φαινεται! Ακουσε εκει να το δωσουν σε πετ σοπ...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Έγραψα σε δυο από τους moderators. Ήταν ένα καινούριο μέλος που ζητούσε γουέστι χτες. ψάχνω να βρω το μήνυμά της.

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Μωρε θα το παρει κ η φιλη μου που γυριζει την τριτη... απλως αυτο με το πετ σοπ μου κανε εντυπωση (τι λεω τωρα,ε?). Ακομα κ εγω το φιλοξενω για δυο τρεις μερες αν χρειαστει κ ασ χωρισω το σπιτι στα δυο...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ωχ, λυπάμαι που έχει έτσι η κατάσταση, δεν είχα διαβάσει όλο το νήμα. Δεν είχε όμως κι άλλο μέλος ζητήσει γουέστι πρόσφατα?

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Παιζει να θελει να το πουλησει,ε? Τι γινεται τοτε? Ακομα περιμενω πληροφοριες παντως κ θα σας πω!

posedon2468

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2010
372
0
Νεοτερα απο το μετωπο: τελικα θα το εδινε σε πετ σοπ αν δεν εβρισκε καποιον να το παρει γιατι ηδη θελει να το δωσει απο καιρο κ δεν βρισκει (τοσο δυσκολο να βρεις ενα ατομο που να θελει γουεστι...!?). Κανονισαμε αυριο να παμε να το παρουμε με τη φιλη μου και να το κρατησει εκεινη τελικα που το ηθελε κ απο την αρχη. Για να μην ανοιξω νεο θεμα αν υπαρχουν λινκ απο παλιοτερα να διαβασω τι πρεπει να προσεχουμε σε τετοιες περιπτωσεις στειλτε το μου (πχ φανταζομαι θα τον ρωτησουμε να ξερουμε απο που το πηρε το σκυλακι, ποσο μηνων, τι εχει μαθει, πως του εχουν φερθει γενικως/ ιατρικα /στειρωση κτλ αλλα κ οταν αλλαζει ιδιοκτητη και περιβαλλον τι να προσεξουμε? αν κ δεν νομιζω να υπαρξει καποιο προβλημα, προσοχη τον πρωτο καιρο να συνηθισει..).

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Παντως αν μπορουσα να εχω 2ο σκυλο,δεν θα την εψαχνα και πολυ αν μου το χαριζαν,ειδικα 1 Westie που κοστιζει αρκετα και πιστευω οτι ειναι φοβερο σκυλακι.Απλα σιγουρευεσαι απο κτηνιατρο οτι ειναι υγιες,για να μην τρεχεις και δεν φτανεις.Και προσεχεις την συμπεριφορα του,να μην ειναι κανα κακοποιημενο η υστερικο και γαβγιζει.