Γιατι να τσαντιστω ακομα δεν μπηκε το '11 καλα καλα??? Λοιπον, ειχα αναφερει λιγο καιρο πριν οτι μια φιλη μου βρηκε μια οικογενεια με ενα γουεστακι ενος ετους που θελει να το δωσει (χαρισει) σε καποιον γιατι θα φυγουν στο εξωτερικο ή κατι τετοιο.... Η φιλη μου θελει να το παρει και σκεφτοταν αυτη τη βδομαδα (μολις γυρισει απο χριστουγεννιατικες διακοπες) να το παρει να το δει, να δει συμπεριφορα, να επικοινωνησει με τους ανθρωπους κτλ... Ε, μολις εμαθα οτι βιαζονται υπερβολικα να το δωσουν κ μαλιστα ακομα και σημερα γιατι διαφορετικα θα το δωσουν (πουλησουν??) σε πετ σοπ.......!!!!!!! Γινεται αυτο? Δεν εχω ιδεα ουτε εγω ουτε η φιλη μου αν το εχουν αγορασει απο πετ σοπ, της εχουν πει οτι το πηρανε χωρις να το αγορασουν....Οταν θα πηγαινε να το δει θα πηγαινα κ εγω για μια 'ανακριση', αλλα τωρα με ενημερωσε οτι ψαχνουν οπως κ οπως να το δωσουν αμεσα!Μαλιστα μου λεει να παω να το παρω εγω μεχρι την τριτη που γυρναει (αλλα αν παω μαλλον θα πλακωθουμε+ του οτι εχω το διαβολοσκυλο). Οι τυποι με εχουν τσαντισει για καποιο λογο απο την πρωτη στιγμη, εχουν κ μικρο παιδι...! Εχουμε ιστοριες απο πετ σοπ που παιρνουν σκυλια αγνωστα κ τα ξαναπουλανε?