Επισκεψη σε φιλοζωικα site

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
31
Χμμμ ποιος δημιουργεί εντυπώσεις τώρα; Από οτι βλεπω γράφτηκες στο φόρουμ σήμερα και πρόλαβες να σχηματίσεις κιόλας γνώμη για τα μέλη.. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, Καλωσήρθες!
Δεν σχηματισα καμια αποψη και να τελειωσει αυτο εδω τωρα - ανοητος καβγας. Εσυ ειπες οτι εχω 2ο λογαριασμο και κατι τετοιο, δεν σε ενοχλησα νομιζω...και ασε καλυτερα τις κατηγοριες αν δεν γνωριζεις!

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Χμμμ ποιος δημιουργεί εντυπώσεις τώρα; Από οτι βλεπω γράφτηκες στο φόρουμ σήμερα και πρόλαβες να σχηματίσεις κιόλας γνώμη για τα μέλη.. Δεν έχω να πω κάτι άλλο, Καλωσήρθες!
20 λεπτα διαφορα από το λεπτο που εθεαθει η παλια τελευταια φορα

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
@ioanna a μας βγάζει ένα έγγραφο word με το όνομα της ομάδας πχ "300000 αδέσποτοι σκύλοι ζητάνε αγάπη" κλπ αλλά δε λειτουργεί ο υπερσύνδεσμος.
Και πάλι όμως μπορούμε έχοντας τα ονόματα να γκουγκλάρουμε και να βρίσκουμε όποια είναι ανοιχτά.

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
31
ΚΑΙ το λινκ που στελ
μιας και το πιασαμε στο στομα μας το zoosos της ηλιοπουλου θεωρειτε εγκυρο σαιτ;
θα ηθελα να να μαθω τις αποψεις του κοινου σε αυτο.

@LaCat τωρα; https://word.office.live.com/wv/WordView.aspx?FBsrc=https://www.facebook.com/attachments/file_preview.php?id=594913373987509&time=1436301079&metadata&access_token=100006878286801:AVLXi2KUkZtcEUOhOtPB81JFA7Q3Y9jc-yeoiJWptGJ96A&title=κοινοποιησεις.docx
νεις δεν μου τ'ανοιγει, λεει πανω-πανω κοινοποιησεις.docx και δν μ δειχνει τπτ :'(

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
31
Ποιος εθεαθη καλε τελευταια φορα? :O ααα,,πατησα το λινκ σου μου το ανοιξε επιτελους!! κατι για υιοθεσιες και τετοια λεει απαριθμισμενα, τι κανω τωρα? :)

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
31
@ioanna a μας βγάζει ένα έγγραφο word με το όνομα της ομάδας πχ "300000 αδέσποτοι σκύλοι ζητάνε αγάπη" κλπ αλλά δε λειτουργεί ο υπερσύνδεσμος.
Και πάλι όμως μπορούμε έχοντας τα ονόματα να γκουγκλάρουμε και να βρίσκουμε όποια είναι ανοιχτά.
μου το ανοιγει, τι το κανω αυτο? :)

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
31
Δεν το καταλαβινω αυτο,..και μενα το ιδιο μου βγαζει! :)

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
31
Συνεχιζεται βλεπω αυτο κακογουστο αστειο περι δευτερου λογαριασμου..δηλαδη οποιος γινεται μελος τα ιδια του κανετε?full inspection?ρωταω για να ξερω δηλαδη να πω σε αλλους να μην εγγραφονται στο σαιτ, να 'στε μεταξυ σας οι γνωστοι...
Καποιοι παραβιαζουν κανονες εδω...

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
ισως πρεπει να το κατεβασετε για να δουλεψει ο γαμωυπερσυνδεσμος...πρεπει να ειναι με υπερσυνδεσμο γιατι τα ονοματα των ονομδων τα αλλαζουν οι διαχειριστες συχνα πυκνα

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
31
ισως πρεπει να το κατεβασετε για να δουλεψει ο γαμωυπερσυνδεσμος...πρεπει να ειναι με υπερσυνδεσμο γιατι τα ονοματα των ονομδων τα αλλαζουν οι διαχειριστες συχνα πυκνα
Θα ακουστει ηλιθια η ερωτηση, αλλα θα την κανω..τι ειναι ο υπερσυνδεσμος?

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
Συνεχιζεται βλεπω αυτο κακογουστο αστειο περι δευτερου λογαριασμου..δηλαδη οποιος γινεται μελος τα ιδια του κανετε?full inspection?ρωταω για να ξερω δηλαδη να πω σε αλλους να μην εγγραφονται στο σαιτ, να 'στε μεταξυ σας οι γνωστοι...
Καποιοι παραβιαζουν κανονες εδω...
α οχι μη νομιζεις οτι ειμαστε σεχτα γιατι μας αδικεις.

Last edited:

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
υποτιθεται οτι αν πατησεις πανω στο ονομα της ομαδας μπορεις να οδηγηθεις στη διευθυνση της στο νετ.
?? κατι ορθογραφικο εκανες και δεν καταλαβα :)
οχι δεν εκανα...συνηθως κανω , στη συγκεκριμενη πρόταση δεν εκανα. μην με τρελλαινετε και ξεχασω και αυτα που ηξερα!
...παιζει να υπαρχει λαθος συνταξης ή χρονου αλλα μου διαφευγει και δεν μπορω να το αντιληφθω αυτη τη στιγμη...

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Δεν το καταλαβινω αυτο,..και μενα το ιδιο μου βγαζει! :)
Sofia_D βλέπεις πχ ότι η δεύτερη ομάδα που αναφέρει η Ιωάννα είναι οι "αδεσποτα εχουν και αυτα ψυχη". Αν πατήσεις αυτό στο google σου βγάζει την αντίστοιχη ομάδα του facebook:
https://el-gr.facebook.com/media/set/?set=o.62587145403&type=1&aft=2535375057956

Υπερσύνδεσμος είναι αυτό που πατάς πάνω σε μια λέξη/φράση και σε μεταφέρει στην άλλη σελίδα.

Θα προσπαθήσω.
Σε κάθε περίπτωση ευχαριστούμε!

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
31
υποτιθεται οτι αν πατησεις πανω στο ονομα της ομαδας μπορεις να οδηγηθεις στη διευθυνση της στο νετ.

οχι δεν εκανα...συνηθως κανω , στη συγκεκριμενη πρόταση δεν εκανα. μην με τρελλαινετε και ξεχασω και αυτα που ηξερα!
...παιζει να υπαρχει λαθος συνταξης ή χρονου αλλα μου διαφευγει και δεν μπορω να το αντιληφθω αυτη τη στιγμη...
ΑΑ για να ξανατσεκαρω τοτε το λινκ....δεν εκανες σιγουρα συντακτικο λαθος?Καλα τοσο στοκος ειμαι και δεν καταλαβαινω τι ενοεις? :)

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
31
Sofia_D βλέπεις πχ ότι η δεύτερη ομάδα που αναφέρει η Ιωάννα είναι οι "αδεσποτα εχουν και αυτα ψυχη". Αν πατήσεις αυτό στο google σου βγάζει την αντίστοιχη ομάδα του facebook:
https://el-gr.facebook.com/media/set/?set=o.62587145403&type=1&aft=2535375057956

Υπερσύνδεσμος είναι αυτό που πατάς πάνω σε μια λέξη/φράση και σε μεταφέρει στην άλλη σελίδα.

Θα προσπαθήσω.
αα ωραια οκειι το πιασα ;0 παωω <3

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.255
3.093
μηπως επρεπε να γραψω ''αδικεις'' και οχι ''αδικει'';;;

sofia_D.

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2015
94
13
31

Θα προσπαθήσω.
Ωραια La_Cat παταω και με βγαζει στις αντιστοιχες σελιδες..Και?γιατι το κανουμε αυτο χαχα?:ROFLMAO: