Επισκεψη σε κτηνιατρο. Ποσο παει το μαλλι?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Κι εγώ στο είπα ότι έχουμε πλάκα, αλλά με χυλοπίτιασες :)
Χαλάλι της g3org1a που σε έκανε να παρέμβεις :D

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Ρε σεις, η Γεωργία υπάρχει ή κάνει πλάκα? Διότι μερικές ερωτήσεις της αποκλείεται να τις κάνει νορμάλ άτομο όσο άσχετο και να είναι από σκύλο.

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.767
4.043
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Ρε σεις, η Γεωργία υπάρχει ή κάνει πλάκα? Διότι μερικές ερωτήσεις της αποκλείεται να τις κάνει νορμάλ άτομο όσο άσχετο και να είναι από σκύλο.
Πάνε στο προφίλ του/της και δες τα ποστ του/της.
Κάποιοι λένε πως ο Πολύστροφος επέστρεψε.
:-k

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Ειλικρινα Georgia ΑΝ υπαρχεις και ΑΝ εχεις σκυλο στειλε μου με πμ τη διευθυνση σου να ερθω να τον παρω τωρα και μονιμα.

Δεν αστειευομαι.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ωραιος ο Πολύστροφος..η αργόστροφος όπως πολύ πετυχημένα είπε η galazio, (αλήθεια που είναι αυτή?)...
Φίλε μου..εγω θα σου πρότεινα να του κόψεις το πόδι εκεί που ξυνεται...και μόνος σου, (δεν χρειάζεται να τρεχεις σε κτηνιάτρους τώρα)...και αυτό δεν θα ξύνεται και εσυ θα γλυτώσεις και τα χρήματα...
Α, ρε κόσμε...τι τρέλα κουβαλάνε οι "άνθρωποι"...

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
295
264
KORYDALLOS
Οταν βαζουμε ενα σκυλακι στη ζωη μας,κανουμε χωρο στη ζωη και την καρδια μας....τα αλλα μπαινουν σε δευτερη μοιρα(υποτιθεται)
και τσουπ,εχουμε αυτο το μικρο ποσο που χρειαζεται για το τσεκ απ..οσο νωριτερα τοσο καλυτερα ,εννοειται για την υγεια του σκυλου μας...
και αφου σε καιει τοοοσο,καλυτερα και για την τσεπη σου,τι να πω!ΟΥΦ!!!

dennis-eb-napoli

Active Member
1 Ιουνίου 2010
35
0
Napoli
αν το παιδι σου αυριο-μεθαυριο ή ο αδερφος-η σου ή καποιος γονιος σου ή ακομα κ εσυ η ιδια εχεις καποιο προβλημα τι θα κανεις???εγω περιμενα 3 χρονια για να παρω σκυλο,μεχρι που πριν 2 μηνες καταφερα κ μαζεψα λεφτα για να το παρω,λεφτα που αν(μακρυα απο ολους μας)τυχει κανα χειρουργειο στο σκυλο θα εχω,λεφτα για τροφες,σκυλοσπιτο για μεταφορες κ μονιμο κλπ κλπ κλπ...κ εκανα 3 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ γιατι προκειται κανονικα για υιοθεσια οσο υπερβολικο κ αν ακουγεται...το αν δεν εχεις λεφτα ειναι πραγματικα λυπηρο(εχω βρεθει κ εγω σε αυτη την θεση),αλλα το σκυλακι δεν φταιει σε τιποτα...δεν σου ζητησε ποτε φορολογικη δηλωση για να ερθει σε σενα,ουτε σε αναγκασε να το παρεις...

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Kαθεστε ακομα κ ασχολειστε με καποια π λεει μλκς και ενδεχομενως ψευδετε για να μας χαλασει ?
Γτ χρειαζεται ψυχιατρο το παμε!!!

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Kαθεστε ακομα κ ασχολειστε με καποια π λεει μλκς και ενδεχομενως ψευδετε για να μας χαλασει ?
Γτ χρειαζεται ψυχιατρο το παμε!!!
Πολυ σε παω ρε παιδι μου!!!!