Επισκεψη σε κτηνιατρο. Ποσο παει το μαλλι?

g3org1a

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
105
0
Αν θελω απλα να παω στον κτηνιατρο για να δει το σκυλακι εξωτερικα στο δερμα του και να μου δωσει καμια συμβουλη, πληρωνω τιποτα? Και αν ναι ποσο?

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Την ελαχιστη επισκεψη θεωρω.
Ειναι αναλογως για τον κτηνιατρο βεβαια το ποσο κοστολογει την δουλεια του.
Αν χρειαστει να δωσει τπτ κανα φαρμακο κανα εμβολιο κανα χαπακι αυξανεται το ποσο.
Πανω κατω 30 ευρω δινω εγω για απλη επισκεψη.

g3org1a

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
105
0
Κριμα... :( Τοτε δεν μπορω να τον παω. Ελπιζω να μην εχει κατι σοβαρο γιατι ολη μερα κανει κατι σπαστικες κινησεις και ξυνεται και στη μασχαλη του μπροστινου του δεξιου ποδιου εχει ερεθιστει πολυ το δερματακι του για καποιο λογο και εχει μαυρισει... :( Ελπιζω να του περασει απο μονο του και να ειναι απλως ενας ερεθισμος της στιγμης.

• Angry
Reactions: TheBestBoi

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Δηλαδή από το Μάρτη -τουλάχιστον- που έχεις το σκύλο (λέμε τώρα), και τον έχεις από κουτάβι δεν τον πήγες ποτέ στο γιατρό?
Καλή φάση....
Κι εντάξει, κι αν έχει κάτι σοβαρό, δεν έγινε και τίποτα, να ζήσετε να τον θυμάστε

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Κριμα... :( Τοτε δεν μπορω να τον παω. Ελπιζω να μην εχει κατι σοβαρο γιατι ολη μερα κανει κατι σπαστικες κινησεις και ξυνεται και στη μασχαλη του μπροστινου του δεξιου ποδιου εχει ερεθιστει πολυ το δερματακι του για καποιο λογο και εχει μαυρισει... :( Ελπιζω να του περασει απο μονο του και να ειναι απλως ενας ερεθισμος της στιγμης.
Εκτός του ότι τα έμαθε όλα μόνο του αυτό το σκυλάκι ως δια μαγείας έχει και το χάρισμα της αυτοίασης σε ότι και αν του τύχει!!! Ή είσαι ο ορισμός της ανευθυνότητας ή μυθομανής....εύχομαι να είσαι το δεύτερο! The end!!!

g3org1a

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2010
105
0
Λοιπον για να φευγει μια και καλη.
Εχω σκυλο. Και ο σκυλος ειναι τρισευτυχισμενος μαζι μου. Αυτο ειναι γεγονος!
Στην κτηνιατρο τον εχω παει 2 φορες για τα εμβολια του που ηταν πεταμενα λεφτα γιατι μπορεις να τα κανεις και μονος σου. Λεφτα αυτες τις μερες δεν εχω, συγνωμη κιολας. Ουτε να φαω δεν εχω, οχι να παω το σκυλο σε γιατρο! Ποσο μαλλον να δωσω λεφτα σε γιατρο για να μου πει οτι δεν εχει τιποτα, θα του περασει, φερε μου και 50 ευρω! Απλα μια μαυριλα και εναν ερεθισμο εχει στη μασχαλη του, δεν παιζει να ειναι κατι σοβαρο! Απλα αν ηταν δωρεαν τουλαχιστον να σου πει τι βλεπει αυτος εκει περα να το πηγαινα κιολας. Υπαρχει περιπτωση να σταματησετε να ειστε αρρωστοι και ανωμαλοι σοβαρα τωρα...?

• Angry
Reactions: TheBestBoi

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Πήγαινέ το σκυλί στον γιατρό....δεν είναι σίγουρο ότι θα σου πάρει λεφτά, αλλά και να πρόκειται να σου πάρει λεφτά κάντε κανένα διακανονισμό να του τα δώσεις σε μερικές μέρες οταν θα έχεις....

Προς θεού, αν το σκυλί έχει πρόβλημα δεν μπορείς να το αφήσεις να υποφέρει....

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Ουτε να φαω δεν εχω
Φαε το σκυλι! Θα γλυτωσει και αυτο και εσυ!

ΑΝ εχεις σκυλι.
Το σκυλι ειναι ΑΚΡΙΒΟ ΣΠΟΡ ,οπως ειπε μια ψυχη. ΔΕΝ μπορεις, το δινεις αλλου να ζησει οπως του αξιζει. ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ.

Και ο σκυλος ειναι τρισευτυχισμενος μαζι μου. Αυτο ειναι γεγονος!
Κατανταει αηδια.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Α ρε polystrofe! Προδίδεσαι με τον ίδιο τρόπο που απαντάς... "τρισευτυχισμένος σκύλος" "δεν έχω να φάω" (μια πίτα τρείς μέρες ήταν τότε....) κρίμα που ακόμα κάποιοι ασχολούνται μαζί σου. Βασικά σιγά μην ασχολιότανε κανένας με σένα αυτή την έρμη την ψυχούλα σκέφτονται όλοι που έπεσε στα χέρια σου. Συγγνώμη από το forum για το ύφος μου αλλά έλεος πιά!!!

aris83

Well-Known Member
17 Απριλίου 2010
202
0
Γέρακας
Στην κτηνιατρο τον εχω παει 2 φορες για τα εμβολια του που ηταν πεταμενα λεφτα γιατι μπορεις να τα κανεις και μονος σου
.
Αφού τον έχεις πάει 2 φορές τότε γιατί ρώτας πόσο παίρνει ο γιατρός δεν γνωρίζεις;
Λεφτα αυτες τις μερες δεν εχω, συγνωμη κιολας. Ουτε να φαω δεν εχω, οχι να παω το σκυλο σε γιατρο! Ποσο μαλλον να δωσω λεφτα σε γιατρο για να μου πει οτι δεν εχει τιποτα, θα του περασει, φερε μου και 50 ευρω!
Αφού δεν είσαι καλά οικονόμικα πράγμα δυσάρεστο όταν λες ότι δεν έχεις να φας γιατί δεν δίνεις το σκύλο θα σε βοηθήσει αρκετά οικονομικά αυτό και δεν θα επιβαρυνθείς άλλο
Απλα μια μαυριλα και εναν ερεθισμο εχει στη μασχαλη του, δεν παιζει να ειναι κατι σοβαρο! Απλα αν ηταν δωρεαν τουλαχιστον να σου πει τι βλεπει αυτος εκει περα να το πηγαινα κιολας. Υπαρχει περιπτωση να σταματησετε να ειστε αρρωστοι και ανωμαλοι σοβαρα τωρα...?
Αυτό μπορεί να εκληφθεί και ως flaming ανώμαλος και άρρωστος εδώ μέσα δεν είναι κανένας εκτός και αν κάνει αντανάκλαση η οθόνη του υπολογιστή σου

Last edited:

TARA

Well-Known Member
30 Ιανουαρίου 2009
6.175
3.012
ΑΤΤΙΚΗ
πήγαινε στο δημόσιο λυσσιατρείο......

όλο για βοήθεια μπαίνεις και όλο καλή κουβέντα είσαι....

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Πήγαινε ζήτα βοήθεια από εκείνον τον πετ-σοπά, που σου πούλησε το κουτάβι. Θα σε βοηθήσει τσάμπα (στο χρωστάει).

Ξέρεις, σ'έκείνον που έδωσες με άνεση ένα σωρό λεφτά (αλήθεια τότε μιά χαρά τα βρήκες τα χρήματα!) για να αγοράσεις έναν σκύλο που είσαι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να φροντίσεις.

Το πιο πιθανό είναι να έχει ψύλλους ο σκύλος και να σας έχει γεμίσει όλο το σπίτι (όπου θα χρειαστείτε πραγματικά ΠΟΛΛΑ λεφτά για να έρθει συνεργείο να τους καθαρίσει).

Να υποθέσω πως έχουμε τσιγκουνιές και στις αμπούλες;

Είναι απαράδεκτο να μην έχεις λεφτά για να φροντίσεις το κουτάβι σου (για τον οποιοδήποτε λόγο) και να μην θέλεις να του βρείς καλύτερο σπίτι (όπου περισσεύουν και 30 ευρώ!). Αυτό είναι από τα πιο εγωιστικά πράγματα που έχω ακούσει...

Κι από εμάς τι θέλεις; Μήπως να κάνουμε έρανο;

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Εγω αν μιλησω θα την αρχισω στα καντηλια γτ κανει μπαμ πως μας δουλευει.
Αρρωστος εισαι εσυ η αρρωστη.
Δν κλειδωνεται το θεμα ?
ΔΝ ΘΕΛΕΙ ΒΟΗΘΕΙ ΑΠΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ