Επιπεφυκίτιδα

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Εγω οταν το εβρασα (στο μπρικι! ..που αλλου; :D ) δεν του αλλαξα δοχειο. Αρα ηταν αποστειρωμενο και το δοχειο. Εννοειται οτι περιμενω να κρυωσει, και δεν νομιζω οτι προλαβαινει να αναπτυξει μικροβια που θα προκαλεσουν ζημια. Αλλωστε μπαινει τοσο χωμα στα ματια τους, που το χαμομηλακι ειναι αγιο. Χαμομηλι προτεινε ο γιατρος και για τα δικα μου ματια (που σιγουρα ειναι λιγοτερο ανθεκτικα απο οποιουδιποτε σκυλου) και γενικοτερα θεορω απο απιθανο εως αδυνατο να προκαλεσει οποιαδηποτε βλαβη ενα ηπιο φυσικο αντισηπτικο, το οποιο προτεινεται σε ανθρωπους για πλυσεις ματιων - γεννητικων οργανων και για πολλες αλλες χρησεις. Παντα με τη λογικη οτι τα σκυλια ειναι πολυ πιο ανθεκτικοι οργανισμοι απο τους ανθρωπους.

Hippies

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2010
46
0
Χαλκιδα!
μια χαρα τα ματακια του με το χαμομηλι
ασπρα ασπρα και δεν δακρυζει πια
την Δευτερα εχω ραντεβου με τον κτηνιατρο να τον δει

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
τελεια! και μυριζει και φανταστικα, ετσι; εγω οταν τις εβαζα χαμομηλι, μετα δεν μπορουσα να ξεκολησω τη μυτη μου απο τη μουσουδα της! :D

Hippies

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2010
46
0
Χαλκιδα!
ναι οντως μυριζει
εχει φτιαξει και η αναπνοη του,του πηρα κοκκαλα για τα δοντια και την αναπνοη του,μυριζε ασχημα και αυτα ειναι καλα για τα δοντια , την αναπνοη του και γενικα για την υγιεινη του στοματος, τα εχει λατρεψει,σταματησε να μασουλαει και τα επιπλα!!!!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
δεν τα συμπαθω αυτα τα προιοντα.. ειναι φυσιολογικο να μυριζει τοσο μικρο;

Hippies

Well-Known Member
1 Μαρτίου 2010
46
0
Χαλκιδα!
δεν ξερω
ειναι και αυτο αλλη μια ερωτηση που θελω να κανω στον κτηνιατρο
ισως μυριζε επειδη προχθες εβαλε στο στομα του ενα μικρο κομματι απο τα κακα του

εσυ το τροφη δινεις στο σκυλι σου?
τι ρατσα ειναι?

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Ειναι γερμανικο ποιμενικο 6 μηνων, και δινω Eukanuba. Τρωει μαλιστα, αμα δεν την προλαβω, μεγαλα κομματια και ξενα κιολλας! :D ....η βρωμιαρα.... Δεν ειχα ποτε τετοιο συμπτωμα με κανενα απο τα σκυλια μου, γιαυτο μου εκανε εντυπωση. Η μεγαλη εχει τετοιο προβλημα - τωρα στα 11 ομως - και την Πεμπτη θα γινει καθαρισμος δοντιων. Ρωτα τον γιατρο...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog