Επιλογη τροφής

stergiosliap

New Member
5 Μαϊου 2020
2
1
29
Ο σκυλος μου ειναι γκριφον-poodle 2 χρονών και 9 κιλά, εχει αλλαξει αρκετες τροφές. Στην αρχη του αρεσουν αλλα μετα τις βαριεται. Μετα απο αρκετο ψαξιμο θελω να του δωσω μια απο τις παρακατω.
N&D Ancestral Grain canine
Acana Prairie Poultry
Farmina Team Breeder canine
Naturals Adult Chicken
Συσκευασια γυρω στα 12 θα ηθελα παρω. Τι προτεινετε;

pudpop

Member
1 Δεκεμβρίου 2015
9
9
44
δες και την GF σειρα της samsfield. Μετα απο πραταση της κτηνιατρου μου, το διαστημα που ηθελα να τον γυρισω απο μαγειρευτο εδεινα τον Grain free σολομο ( https://www.skroutz.gr/s/12432515/Sam-s-Field-Grain-Free-Salmon-Herring-Adult-13kg.html). Τωρα του δεινω την απλη σειρα λογο κοστους (ειναι 20κιλα ο δικος μου). Παντως για κανα 6μηνο εκτος οτι ετρωγε με φοβερη ορεξη ..τριχωμα κοπρανα κιλα ηταν ολα αψογα.

Raúl13

New Member
10 Οκτωβρίου 2018
2
0
34
Στα λεφτά που κοιτάς θα σου πρότεινα να ρίξεις μια.ματια σε zooplus να δεις Markus mulle ,lukulus (αυτή δίνω εγώ και είμαι μια χαρά) , και alpha spirit που είναι εξαιρετική και βαρειά με την καλή έννοια.

bella_gr

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2014
459
289
dog-place.blogspot.com
Ο σκυλος μου ειναι γκριφον-poodle 2 χρονών και 9 κιλά, εχει αλλαξει αρκετες τροφές. Στην αρχη του αρεσουν αλλα μετα τις βαριεται. Μετα απο αρκετο ψαξιμο θελω να του δωσω μια απο τις παρακατω.
Acana Prairie Poultry
Naturals Adult Chicken
εγω θα εδινα την Naturals Adult Chicken, κι εγω τους δινω naturea και δεν την αλλαζω. καλη τροφη σε καλη τιμη, αναγραφονται αναλυτικα τα συστατικα, ξερεις τι δινεις. αν τις βαριεται, του αφηνεις το μπωλ κανα 15-λεπτο και μετα το κρυβεις μεχρι το επομενο γευμα. 1,2,3 θα πεινασει και θα φαει.

TheBestBoi

Well-Known Member
23 Μαϊου 2020
938
1.061
28
Acana Prairie Poultry
Naturals Adult Chicken
Ψαξε και την Essentials. Ειναι πιο ακριβη, αλλα φαινεται να ειναι καλης ποιοτητας. Εγω αυτη δινω εδω και 4 μηνες. Λεει ολα τα συστατικα στο πισω μερος και στο σαιτ πολυ αναλυτικα, δεν βρωμαει τοσο οσο αλλες που εχω μυρισει (τουλαχιστον κατ'εμενα). Το μονο αρνητικο που εχω να πω ειναι οτι καλυτερα μην ακολουθησεις πολυ τις προτεινομενες μεριδες ανα κιλα που λεει, γιατι πιθανοτερα να χρειαστει να δωσεις περισσοτερο για να μεινει το σκυλακι σου σε ενα σωστο βαρος. Παντα το συζητας και με κτηνιαρο βεβαια.