Συμφωνω απολυτα.Σκεψου οτι θα σωσεις ενα σκυλακι που ηταν αδεσποτο και μαζι σου θα εχει την ευκαιρια να περασει την υπολοιπη ζωη του με φροντιδα και αγαπη.Πάντως εφόσον δεν σε νοιάζει η φυλή, εγώ θα επιμείνω να πάς σε καταφύγια!
Με την βοήθεια των εθελοντών εκεί, θα βρεις σίγουρα κάποιο σκυλάκι, στην ηλικία που θες, που να έχει τον χαρακτήρα που θες και την εμφάνιση που θες!
GOLDEN RETRIEVER!!!!!!τόσα που έχω διαβάσει μπερδεύομαι αλλά αυτό για την ενέργεια είναι απ τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει ο μελλοντικός μου φιλός δεν λέω να κοιμάται όλη μέρα κ να βαριέται να κουνηθεί αλλά να μην είναι τερατάκι...κάτι ενδιάμεσο να θέλει κ τις βόλτες του κ το παιχνίδι του αλλά και τη ξάπλα μου μαζί μου στον καναπέ
Δεν υπαρχει υγιης σκυλος που να βαριεται να κουνηθει ή να μην του αρεσει η βολτατόσα που έχω διαβάσει μπερδεύομαι αλλά αυτό για την ενέργεια είναι απ τα χαρακτηριστικά που θα ήθελα να έχει ο μελλοντικός μου φιλός δεν λέω να κοιμάται όλη μέρα κ να βαριέται να κουνηθεί αλλά να μην είναι τερατάκι...κάτι ενδιάμεσο να θέλει κ τις βόλτες του κ το παιχνίδι του αλλά και τη ξάπλα μου μαζί μου στον καναπέ
1 με 1 μιση ώρα την ημέρα κάθε μέραΚαλώς ήρθες!!
Για πες μας εσύ πόση ώρα βόλτα/άσκηση θα μπορείς να προσφέρεις?
Είσαι αθλητικός τύπος?
Πόση ώρα αντέχεις να περπατάς/τρέχεις?
σε αυτό αναφέρθηκα από την αρχή για χαμηλή ενέργεια από εκεί και πέρα ρωτάω για να μαθαίνω...και διαβάζω κ ρωτάω απορίες μετά...καμιά ιδέα για κάποια ράτσα???είναι πολύ λίγο 1,5 ώρα την ημέρα? δεν λέω ότι δεν θα είναι παραπάνω λέω το ελάχιστο απλάΆρα μάλλον χρειάζεσαι σκύλο χαμηλής ενέργειας..
Τα μπόξερ π.χ. που έχεις στο νου σου δεν νομίζω να ικανοποιούνται με 1,5 ώρα βόλτα μόνο..