Επιλογή τροφή Hill's για Μπασέ

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Το πρόβλημα με το ποδαράκι μας πέρασε εδώ και καιρό, και σ'αυτό βοήθησε η Hill's Mobility!

Του έδινα από το καλοκαίρι την συγκεκριμενη τροφή
Επειδή είχαμε ένα πρόβλημα και με τα κακά μας γενικότερα( με royal canin και acana) με την hills έφτιαξαν ! Συγκεκριμένα με την Hill's j/d mobility reduced calorie ( ίσως είναι αυτή http://www.petmeds.co.uk/p-228-hills-canine-jd-reduced-calorie.aspx)

Ο σκύλος είναι 1 χρόνου ακριβώς και η κτηνίατρος μου πρότεινε να συνεχίσω με τροφές για puppy.

Ωστόσο θα σταματήσω τις j/d. Θέλω μια κανονική τροφή αντίστοιχη της Hill's j/d mobility reduced calorie .

Φυσικά θα μιλήσω και με την κτηνίατρο αλλά
έχει να προτείνει κανείς κάτι?

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Τις παίρνω απο το quiko στη Θεσσαλονικη. Ειναι ενα παλικαρι πολυ εξυπηρετικο και με ενημερώνει.
Τελικα αν και ειναι 1 χρονου ακριβως, πηρα puppy hills για medium dogs.

@Biggbilly Κούτσαινε και η κτηνιατρος ειδε οτι υπαρχει πρόβλημα, γιαυτο πριν κανουμε κατι δωσαμε για αρκετο καιρο αυτη την τροφη που βοηθαει τα ζωα που μπορουν να εχουν προβλημα στα ποδια.

Γενικα τα μπασε επειδη ειναι αρκετα βαρια σκυλια για το σωματοτυπο τους συχνα εμφανιζουν προβληματα στις αρθρώσεις

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
και πως δικαιολογεί το να δίνεται τροφή για puppy?
και για πόσο καιρό?
Τι είναι αυτό που πρέπει να αποφευχθεί στην διατροφή του και τι είναι αυτό που κάνει την puppy κατάλληλη?

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Μου ειπε πως μεχρι 1,5 περιπου δινουμε puppy. Η κτηνιατρος μου το ειπε αυτο.
Το παιδια στο καταστημα μου ειπε για adult.

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Όταν η δικιά μου έγινε ενός έτους, είχα ακόμη μισό σακί puppy (δλδ 7.5 κιλά περίπου) και η κτηνίατρος μου είπε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα να τη συνεχίσουμε και όντως, δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα. Πάντως έχω διαβάσει και αλλού ότι πολλοί συνεχίζουν την puppy μέχρι τον ενάμιση χρόνο.

sPId_x τη hills την πουλάνε παντού. Γιατί δεν την αγοράζεις από κάποιο κατάστημα που δεν πουλάει ζώα;