Επιλογή τροφής για κουτάβι 4 μηνών!

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Δεν είναι και τόσο τραγικό, όσο το κουτάβι πίνει γάλα είναι είναι σε θέση να το χωνέψει. Όταν σταματήσει, τότε παύει ο οργανισμός να παράγει το ένζυμο που χρειαζεται για την πέψη της λακτόζης.

Τα δικά μου σκυλιά πίνουν 3-4 φορές την εβδομάδα κατσικίσιο γάλα.

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Eιναι ομως γνωστο πως το γαλα προκαλει διαρροιες. Καποια ζωα μπορει να μην τα πειραζει δεκτον.Καποια.

Εκεινος ως κτηνιατρος κανει τετοια "πειραματα" με κουταβια? :cool:

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
4 φορες κακα για 4 μηνων κουταβι απολυτα φυσιολογικο μου φαινεται.
Και εμενα τοσες τα κανει. Τωρα αρχιζει να μαθαινει να κρατιεται.
Εχω δωσει ενα τσουβαλι josera junior και τωρα το γυρισα σε josera kids που υποτιθεται ειναι πιο καλης ποιοτητας αλλα λιγο πιο ακριβη.
Η αναπτυξη του ζωου μια χαρα , ενεργεια πολυ , τριχωμα αρκετα καλο.
Λιγο ενα παραπονο για μυρωδια ειχα απο την junior αλλα αυτο μπορει να ειναι υποκειμενικο.
Κατα ποσο δηλαδη ανεχομαι την μυρωδια του σκυλου.

zabrielza

Well-Known Member
3 Απριλίου 2013
99
0
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και για τη βοήθειά σας! Για alleva λογικά θα το πάω. Δίνεις 170-180 γραμμάρια στο δικό μου και έχει κανονική ανάπτυξη από ότι μου είπε ένας τύπος. Στην team breeder δίνεις 40ανά κιλό βάρους! Την alleva τη δίνουν πλέον στον στρατό όπως και τη team breeder. Για την josera έχου ακούσει καλά σχόλια αλλά όχι όσο για την alleva.

Εκτορας 2

New Member
24 Ιουνίου 2015
1
0
54
Καλησπερα σε ολους σας, ειμαι νεο μελος αλλα διαβαζω πολυ καιρο οσα γραφετε και θα ηθελα τα φωτα σας γιατι παει καιρος που ειχα κουταβι και ομολογω τα εχω ξεχασει.
Εχω ενα κουταβι 4 μηνων ημιαιμο απο γερμανικο ποιμενικο, με ελληνικο ποιμενικο.
Δυστυχως δεν ζω στην πατριδα αλλα στην γερμανια και μεσα σε τρεις μηνες που εχω το κουταβι αλλαξα 2 κτηνιατρους(ψαχνω και για τριτον αυτη την στιγμη)δεν μου εχουν πει ποσο πρεπει να ταιζω το κουταβι, απλα μου ειπαν οσο θελει να τρωει, αυτον τον καιρο τρωει την Ηappy dog για κουταβια τρεις φορες την μερα βεβαια το λαθος μου ειναι οτι βαζω και μια κουταλια του γλυκου κονσερβα ανακατεμενη (νομιζοντας οτι θα εχει καθε φορα διαφορετικη γευση) και περιπου στα 220 γρμ την φορα, πλεον τα κακα του εδω και καιρο ειναι πολυ μαλακα οταν σταματησα να βαζω κονσερβα μηπως φταιει αυτο εμεινε τρεις μερες νηστικο, τωρα μου εχει δωσει η γιατρος μια κονσερβα της royal το veterinary diet και καποια χαπια.
Σκεφτομαι να του βαλω αντι για κονσερβα ρυζι λαπα, Δεν της το ανεφερα γιατι εκτος του οτι δεν βγαζω και ακρη με την γλωσσα ειναι κατα του μαγειρευτου...
θα εκτιμουσα πολυ να με βοηθουσατε τελικα ποσο να του δινω την φορα,... μηπως τρωει πολυ και γι αυτο κανει μαλακα κακακια? Απο την αλλη τρωει οτι βρει βγαινει στην αυλη και τρωει μεχρι και χαλικια, ξυλα, τα παντα, μασουλαει τα δεντρα.... εινα πανω στην τρελα του και εγω δεν μπορω να ειμαι ολη την ωρα απο πανω του για το τι θα τρωει...

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog