Καλησπερα σε ολους σας, ειμαι νεο μελος αλλα διαβαζω πολυ καιρο οσα γραφετε και θα ηθελα τα φωτα σας γιατι παει καιρος που ειχα κουταβι και ομολογω τα εχω ξεχασει.
Εχω ενα κουταβι 4 μηνων ημιαιμο απο γερμανικο ποιμενικο, με ελληνικο ποιμενικο.
Δυστυχως δεν ζω στην πατριδα αλλα στην γερμανια και μεσα σε τρεις μηνες που εχω το κουταβι αλλαξα 2 κτηνιατρους(ψαχνω και για τριτον αυτη την στιγμη)δεν μου εχουν πει ποσο πρεπει να ταιζω το κουταβι, απλα μου ειπαν οσο θελει να τρωει, αυτον τον καιρο τρωει την Ηappy dog για κουταβια τρεις φορες την μερα βεβαια το λαθος μου ειναι οτι βαζω και μια κουταλια του γλυκου κονσερβα ανακατεμενη (νομιζοντας οτι θα εχει καθε φορα διαφορετικη γευση) και περιπου στα 220 γρμ την φορα, πλεον τα κακα του εδω και καιρο ειναι πολυ μαλακα οταν σταματησα να βαζω κονσερβα μηπως φταιει αυτο εμεινε τρεις μερες νηστικο, τωρα μου εχει δωσει η γιατρος μια κονσερβα της royal το veterinary diet και καποια χαπια.
Σκεφτομαι να του βαλω αντι για κονσερβα ρυζι λαπα, Δεν της το ανεφερα γιατι εκτος του οτι δεν βγαζω και ακρη με την γλωσσα ειναι κατα του μαγειρευτου...
θα εκτιμουσα πολυ να με βοηθουσατε τελικα ποσο να του δινω την φορα,... μηπως τρωει πολυ και γι αυτο κανει μαλακα κακακια? Απο την αλλη τρωει οτι βρει βγαινει στην αυλη και τρωει μεχρι και χαλικια, ξυλα, τα παντα, μασουλαει τα δεντρα.... εινα πανω στην τρελα του και εγω δεν μπορω να ειμαι ολη την ωρα απο πανω του για το τι θα τρωει...