Επιλογή ρατσας

RowAtk

New Member
29 Ιανουαρίου 2018
2
1
46
Καλησπέρα σε όλους! Θέλω να ρωτήσω ποιες ράτσες δεν έχουν πρόβλημα να μένουν αρκετές ώρες μόνες τους στο σπίτι χωρίς να εκτονώνονται στα έπιπλα και να γαυγιζουν. Θέλω ενα σκύλο για παρέα αλλά αναγκαστικά θα πρέπει να περνάει αρκετό χρόνο μόνος του.

Akardos

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2015
128
64
48
θεσσαλονίκη
Συμφωνώ...ενήλικο σκυλί θα ήταν προτιμότερο διότι το κουτάβι εκτός από της ζημιές θα έχει ενδεχομένως πρόβλημα συμπριφοράς λόγω του άγχους του αποχωρισμού. Ας μην ξεχνάμε ότι τα κουτάβια είναι μωρά...

• Like
Reactions: RowAtk

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Μπορείς κάλλιστα να πας σε μια φιλοζωική και να γνωρίσεις από κοντά τα ενήλικα.
Το καλό στην περίπτωση αυτή, πέραν του ότι σώζεις μια ψυχή, είναι ότι μπορείς να βρεις έναν σκύλο με χαρακτήρα στα δικά σου θέλω, πχ ήρεμο ή αθλητικό κλπ.

Φρόντισε μόνο, ότι κι αν αποφασίσεις τις πρώτες μέρες προσαρμογής να έχεις χρόνο γιατί υπάρχει και το στρες της αλλαγής χώρου κλπ

• Like
Reactions: RowAtk and Akardos

RowAtk

New Member
29 Ιανουαρίου 2018
2
1
46
Μπορείς κάλλιστα να πας σε μια φιλοζωική και να γνωρίσεις από κοντά τα ενήλικα.
Το καλό στην περίπτωση αυτή, πέραν του ότι σώζεις μια ψυχή, είναι ότι μπορείς να βρεις έναν σκύλο με χαρακτήρα στα δικά σου θέλω, πχ ήρεμο ή αθλητικό κλπ.

Φρόντισε μόνο, ότι κι αν αποφασίσεις τις πρώτες μέρες προσαρμογής να έχεις χρόνο γιατί υπάρχει και το στρες της αλλαγής χώρου κλπ
Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

• Like
Reactions: Sofouli