Επιλογή εκτροφέα παγκ

alexandros11

Member
14 Φεβρουαρίου 2012
9
0
καλησπερα παιδια.τελικα αποφασισα ν αγορασω παγκ και εχω μπει στη διαδικασια εκτροφειων.γνωριζεται κανενα καλο?ως τωρα εχω βρει αυτα τα 2 αλλα δεν εχω επικοινωνησει να δω αν περιμενουν καμια γεννα και ποσο τα πουλανε κτλ
ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΣΚΥΛΩN "PUG DOG ANGELS" (ΠΑΓΚ)
SMILING FARM PUGS
http://www.rottweilersgr.com/starkennel/Hellastar pug home-1.html

γνωμες??

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Από παγκ δεν ξέρω. Ούτε από εκτροφείς, με την έννοια ότι δεν έχει χρειαστεί ποτέ να αναζητήσω εκτροφικό σκύλο.
Θα έμενα όμως μακριά από το πρώτο. Δεν δίνει κανένα στοιχείο για τα σκυλιά του, ούτε για τον ίδιο.

Αν δεν το έχεις διαβάσει δες αυτό http://www.dogforum.gr/v3/εκτροφή.αναπαραγωγή.επιλογή-15/πώς.διαλέγω.εκτροφέα;-370/

Ψάξε, ενημερώσου και μην βιαστείς!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
το πρωτο ξεχασε το
το δευτερο καλο
στο τριτο δεν δουλευει το λινκ- αλλα βρηκα ακρες και ειναι και αυτο καλο

υπαρχει και αλλο ενα- γοογλαρε το "Best of Retsos"

barbie_s2k

Well-Known Member
8 Ιανουαρίου 2012
241
3
44
Αθήνα - Μαρούσι
Συμφωνώ με την FrenchieFan. Tο πρώτο όντως ξέχασέ το γιατί επιχειρήσαμε κι εμείς απο εκεί αλλά εκ των υστέρων είδαμε ότι τα σκυλιά της δεν είχαν καμία σχέση με άλλα που είδαμε...Κατώτερης ποιότητας!!
Το δεύτερο είναι καλό και αξιόπιστο. Πήραμε κι εκεί τηλ αλλά αν δεν απατώμαι μας είπανε ότι δεν έχουν τώρα κάποια κουτάβια. Δέν είμαι όμως σίγουρη γι΄αυτό.
Δες και το άλλο που είπε η καλή μας FrenchieFan.

Dhmhtrhs

Well-Known Member
9 Μαϊου 2011
85
0
Χαλκιδικη
Εγω τον δικο μου τον πηρα απο την χριστινα(hellastar) και εχω μεινει πολυ ευχαριστημενοσ!απο οτι νομιζω εχει διαθεσημα κουταβια!επικοινωνησε μαζι τησ..

Sent from my GT-S5570 using Tapatalk

dimitris_s2k

Well-Known Member
23 Δεκεμβρίου 2011
1.022
192
57
Athens / Marussi
www.facebook.com
Όπως είπε και η γυναίκα μου (barbie_s2k) το δικό μας το πήραμε από την Christina Larsen από Hellastar Kennel. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι τόσο από το σκυλάκι όσο και από την εκτροφέα η οποία είναι δίπλα μας κάθε στιγμή! Με τόσες ατελείωτες ώρες συζητήσεων στα τηλέφωνα, ειδικά στις αρχές, αν και δεν την έχουμε γνωρίσει από κοντά, είναι σαν να την ξέρουμε!

Όμως θέλω να σταθώ και στους άλλους δύο εκτροφείς, Smiling Farm Pugs και Best of Retsos που μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση όταν μίλησα και με τους δύο. Μου άρεσε ο τρόπος που μιλάγανε και η φιλοσοφία τους όσο αφορά την σωστή εκτροφή ήταν ξεκάθαρη! Άλλωστε και οι τρείς εκτροφείς έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και πως να μην έχουν αφού αγαπάνε πραγματικά αυτό που κάνουν...

Όπως γράψανε και πιο πάνω τα άλλα παιδιά, μακρυά από το πρώτο λινκ που έβαλες. Ξέρω είναι δελεαστική η τιμή τους αλλά τα κουτάβια είναι μέρα με τη νύχτα συγκρινόμενα με των άλλων...

Εύχομαι Αλέξανδρε, να βρεις αυτό που θέλεις γρήγορα! Είναι απίθανο σκυλάκι το pug! Ότι και να σου γράψω εδώ είναι λίγο...

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Tο πρώτο όντως ξέχασέ το γιατί επιχειρήσαμε κι εμείς απο εκεί αλλά εκ των υστέρων είδαμε ότι τα σκυλιά της δεν είχαν καμία σχέση με άλλα που είδαμε...Κατώτερης ποιότητας!!
Λίγο ατυχής ο χαρακτηρισμός κατώτερης ποιότητας,δεν είναι?Εκτώς προτύπου μορφολογικά θα ταίριαζε καλλύτερα.
Φιλική επισήμανση που μάλλον θα σου ξέφυγε :)