Όπως είπε και η γυναίκα μου (barbie_s2k) το δικό μας το πήραμε από την Christina Larsen από Hellastar Kennel. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι τόσο από το σκυλάκι όσο και από την εκτροφέα η οποία είναι δίπλα μας κάθε στιγμή! Με τόσες ατελείωτες ώρες συζητήσεων στα τηλέφωνα, ειδικά στις αρχές, αν και δεν την έχουμε γνωρίσει από κοντά, είναι σαν να την ξέρουμε!
Όμως θέλω να σταθώ και στους άλλους δύο εκτροφείς, Smiling Farm Pugs και Best of Retsos που μου έκαναν πολύ καλή εντύπωση όταν μίλησα και με τους δύο. Μου άρεσε ο τρόπος που μιλάγανε και η φιλοσοφία τους όσο αφορά την σωστή εκτροφή ήταν ξεκάθαρη! Άλλωστε και οι τρείς εκτροφείς έχουν άριστες σχέσεις μεταξύ τους και πως να μην έχουν αφού αγαπάνε πραγματικά αυτό που κάνουν...
Όπως γράψανε και πιο πάνω τα άλλα παιδιά, μακρυά από το πρώτο λινκ που έβαλες. Ξέρω είναι δελεαστική η τιμή τους αλλά τα κουτάβια είναι μέρα με τη νύχτα συγκρινόμενα με των άλλων...
Εύχομαι Αλέξανδρε, να βρεις αυτό που θέλεις γρήγορα! Είναι απίθανο σκυλάκι το pug! Ότι και να σου γράψω εδώ είναι λίγο...