Φιλε μου αρχικα καλως ηρθες στο φορουμ!εχετε να προτεινετε καποιον εκτροφεα??
Να προσθέσω και την ερώτηση: Είσαι έτοιμος να αποκτήσεις ακίτα;
Να σου προτείνει ο εκτροφέας όταν πάρεις το κουτάβι.τρ εκπαιδευτη δεν εχω βρει ακομα
εχετε να μ προτεινετε κατι?
Αν εννοωεις τον Δ.Κυριακου εχει οντως μια απιστευτη γεννα απο 2 πολυ καλα σκυλια import απευθειας απο Ιαπωνια.εκτροφεα ειμαι αναμεσα σε κυριακου και βαζακα
τρ εκπαιδευτη δεν εχω βρει ακομα
εχετε να μ προτεινετε κατι?
Το περίεργο είναι πως φαίνεται να μιλάς σοβαρά. Ελπίζω να έφταιγε η ώρα.Και γιατί να απευθυνθεί κάποιος για κουτάβι Ακίτα στον κάθε κ.Βαζάκα όταν μπορεί να πάει στην Ιαπωνία και να προμηθευθεί κουτάβι original Akita Inu από εκεί εκτροφείο ;
Μιας και είναι όνειρο ζωής το ταξίδι στην Ιαπωνία, έτσι σκοπεύω να πάρω κουτάβι, και αν μάλιστα ικανοποιεί συγκεκριμένες απαιτήσεις διαστάσεων (που ένα κουτάβι τις ικανοποιεί), μπορεί να μεταφερθεί στην καμπίνα του αεροσκάφους και να μην κοστίσει πολλά.
Έτσι, θα είμαι απολύτως σίγουρος για την προέλευση των Γιαπωνεζούλας μου, και δεν θα σκάω 2χίλιαρα στον εκάστοτε ενδιάμεσο.
Αν ειχε ο καθενας τη δυνατοτητα και τις διασυνδεσεις για να παει στην Ιαπωνια και να παρει ενα ακιτα καλυτερης ποιοτητας απο αυτα που υπαρχουν στην Ευρωπη,τοτε θα το εκανε.Το να πας στην Ιαπωνια "γυμνος στα αγγουρια" και χωρις να γνωριζεις προσωπικα συγκεκριμενους εκτροφεις δεν σημαινει τιποτα απολυτως,θα καταληξεις με ενα μετριας ποιοτητας(ενδεχομενως) σκυλο που θα τον εχεις χρυσοπληρωσει και το μονο πιστοποιητικο "ανωτεροτητας" του σκυλου σου θα ειναι οτι θα εχει ενα 100% akiho ή JKC pedigree,ενω στην ουσια μπορεις να παρεις αναλογης ποιοτητας σκυλι χωρις να βγεις απο την Ευρωπη.Δεν περιμενουν ολοι οι ιαπωνες εκτροφεις καποιους τυχαιους για να τους δωσουν τα καλυτερα κουταβια τους ενω εχουν μακροχρονη συνεργασια με μεγαλους ευρωπαιους εκτροφεις.Παρεμπιπτοντως τι σημαινει οριτζιναλ ακιτα ;Και γιατί να απευθυνθεί κάποιος για κουτάβι Ακίτα στον κάθε κ.Βαζάκα όταν μπορεί να πάει στην Ιαπωνία και να προμηθευθεί κουτάβι original Akita Inu από εκεί εκτροφείο ;
Μιας και είναι όνειρο ζωής το ταξίδι στην Ιαπωνία, έτσι σκοπεύω να πάρω κουτάβι, και αν μάλιστα ικανοποιεί συγκεκριμένες απαιτήσεις διαστάσεων (που ένα κουτάβι τις ικανοποιεί), μπορεί να μεταφερθεί στην καμπίνα του αεροσκάφους και να μην κοστίσει πολλά.
Έτσι, θα είμαι απολύτως σίγουρος για την προέλευση των Γιαπωνεζούλας μου, και δεν θα σκάω 2χίλιαρα στον εκάστοτε ενδιάμεσο.