Επιλογή Σκύλου

Alvo4

New Member
26 Ιανουαρίου 2017
3
0
33
Παιδιά καλησπερα ειμαι σε αναζητήσει σκύλου....
Στην οικογένεια έχουμε σκύλους...
Αλλα πιστεύω μετα απο σκέψη 2 χρόνων ειμαι έτοιμος να πάρω το δικό Μου...
Ειμαι ανάμεσα σε 4 Ράτσες Doperman,PitBull,Malinois,ΡοντΒαιλερ 1ον επέλεξα αυτα τα σκυλιά γιατι εχω αυλή περιφραγμένη και τα θελω για φυλακές..2ονΘέλω να ειναι δραστήρια.3ον να ειναι υπάκουα και πειθαρχιμενα..Τι έχετε να μου προτείνεται...τι να προσέξω??κάποιο καλο εκτροφείο,Και γενικά μια βοήθεια δεν βιάζομαι γιατί ειναι μια πολυ σοβαρή απόφαση και θέλω να επιλέξω το καλύτερο...Είμαι απο Θεσσαλονίκη.

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Καλως ήλθες!

Το ροΝΤβαιλερ ρε παιδια που τοχετε ακουσει?το βλεπω κ το ξαναβλεπω...μπας κ μπερδευεστε με τον ροουντρανερ?

Τι σκυλους έχετε κ ποιος ο ρολος τους αναμεσα σας?

1)το πιτμπουλ βγαλτο μανι μανι απεξω,ΔΕΝ ειναι φυλακες
2)πως κατεληξες ακριβως σαυτες τις φυλες?περαν της φυλαξης,για τι αλλο το θες το σκυλι?
3)για να αποκτησεις φυλακα,οπως το αντιλαμβανομαι οτι το εννοεις,πρεπει να δεις τα bloodline του σκυλιου που εντελει θα επιλεξεις κ στην καταλληλη ηλικία να περασει απο την αναλογη εκπαιδευση (αφου πρωτα εχει περασει ΒΥ κλπ κλπ)
4)δλδ στην περιφραγμενη αυλη θα την βγαζει ο σκυλος?κ την αυλη θα φυλαει?
5)κατα ποσο δραστηριο θαναι εξαρταται απο σενα κ τα ερεθισματα που θα του δινεις...αλλα απτα εναπομειναντα 3 εχω την εντυπωση τα μαλινουα ειναι πολυ περισσότερο "σβουρες"
6)κατα ποσο θα ειναι πειθαρχημενα κ υπακουα παλι θα εξαρταται αποκλειστικα απο σενα.

Εχω να σου προτεινω να διαβασεις πολυ κ να συζητησεις ακομη περισσοτερο με χρηστες σκυλιών.
Να προσεξεις απτο εκτροφειο που θα επιλεξεις (δεν εχω να σου προτεινω κατι,ισως καποιος αλλος...) μεχρι το τι θα τρωει,που θα κινειται κ με ποιους θα ερχεται σε επαφη.

Διαβασε εδω θεματα
Δοξα τον θεο εχουμε πληθωρα αναλογων θεματων
Οτι κ να κανεις παντως,εαν πράγματι τοχεις παρει αποφαση,οπως ειπες,μην βιαστεις.

Καλα διαβασματα κ καλα ποσταρισματα.

• Like
Reactions: rummen and zenio

Alvo4

New Member
26 Ιανουαρίου 2017
3
0
33
Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση.....
Ο πατέρας μου ηταν κυνηγός και είχαμε κυνηγόσκυλα...
Τωρα δεν το θέλω καθαρα μονο να φυλάει το σπίτι εννοείτε αυτό...
Τα pitBull το διάβασα και εγω ότι δεν είναι φυλακας...Αλλα Ποιος θα μπει στη αυλή αν δει μεσα ενα pitBull...
Το μονο που με τρόμαξε απο οσα διάβασα ειναι το μαλινουα!!!

Alvo4

New Member
26 Ιανουαρίου 2017
3
0
33
Δεν εχω απόλυτος κανένα πρόβλημα με τα ημίαιμα....Αλλα θα ήθελα ενα καθαρόαιμο,
Doperman έχει μια φίλη υπέροχο σκυλί μεσα στο σπίτι το έχει οσο είσαι καλος μαζί τις ειναι και αυτη...Αν δεν υπάρχει θέμα!!

Penguin

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2017
621
1.187
29
Δεν εχω απόλυτος κανένα πρόβλημα με τα ημίαιμα....Αλλα θα ήθελα ενα καθαρόαιμο,
Doperman έχει μια φίλη υπέροχο σκυλί μεσα στο σπίτι το έχει οσο είσαι καλος μαζί τις ειναι και αυτη...Αν δεν υπάρχει θέμα!!
Αν απαντουσες στα ερωτηματα της Μαρια&Ηρα θα βοηθουσες και τον εαυτο σου να ξεκαθαρισει μερικα πραγματα ως προς τα θελω του.

• Like
Reactions: Efthimis98

Efthimis98

Member
27 Νοεμβρίου 2016
20
15
26
Και εγώ προτείνω ένα αδεσποτάκι. Η φίλη σου μπορεί απλά να έκανε και καλή δουλειά με το σκύλο ώστε να μάθει τους κανόνες του σπιτιού. Δεν έγκειται αποκλειστικά και μόνο στη ράτσα.

...Αλλα Ποιος θα μπει στη αυλή αν δει μεσα ενα pitBull...
Κανείς προφανώς. Πρώτα θα ξεκάνει τον σκύλο από έξω και μετά θα μπει...

• Like
Reactions: Kahlan