Επικίνδυνες συμβουλές - απόψεις !!!

Status
Κλειδωμένο θέμα

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aπό το μέλος : Arrow

«Μην κάνεις κανένα αστείο και πάρεις Ροτβάιλερ ή Ντόμπερμαν στο διαμέρισμα!Αυτά τα σκυλιά θελούν αυλή αλλιώς θα είναι φυλακισμένο!»

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aπό το μέλος : Nefelaki

Και η γιαγιά μου τα ίδια!!! Γενικά όλοι οι μεγάλοι άνθρωποι φοβούνται κάποιους τύπους σκύλων ακόμα και αν είναι πολύ φιλικά. Κυρίως τα μεγάλα, τα μαύρα και τα τσομπανοσκυλα. Και εχουν και αποψη! Λεω στην γιαγια μου αστειεόμενη:
-Ελα να διαλέξουμε σκύλο
-Ερχομαι
-Σου αρέσει αυτό; (της δείχνω ενα λαμπραντορ)
-Αααα οχι καλε αυτό πολύ μπουνταλάδικο!
-Αυτο; (της δειχνω ενα γερμανικο)
-Οχι οχι σαν τσομπανος ειναι. Πολυ χαζο!
-Αυτο σ αρεσει; ( της δειχνω ακιτα)
-Αααα αυτό μάλιστα!!! Αλλά πολύ μεγάλο σε πιο μικρό δεν έχει;
-Οχι...Της ξαναδειχνω λαμπραντορ μπεζ
-Αααα ομορφο αυτο!!!!
-Γιαγια και το πρωτο ιδια ρατσα ηταν!
-Οχι δεν ηταν ξέρω εγω! Δεν υπαρχουν ρατσες σκύλων! Ολα ίδια είναι ανάλογα πως θα το μεγαλώσεις!!! Ξέρω εγω. Μην πιστευεις αυτα που σου λενε!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Από το μέλος : Ravendark

"Αγόρι μου γιατί το ταλαιπωρείς το σκυλάκι σου (αγίου βερνάρδου) και το έχεις μέσα στο σπίτι; Αυτά τα μεγάλα σκυλιά δεν είναι για μέσα, θέλουν αυλή, χώρο να τρέχουν. Κρίμα είναι, το βασανίζεις το άμοιρο...".

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aπό το μέλος : epagneul breton

Έχει λοιπόν η οικογένεια μιας φίλης 3 πιτ ( ένα θυληκό και 2 αρσενικά) στην αυλή δεμένα με αλυσήδα και το ένα πρώιν σκύλος κυνομαχιών, ''έτυχε'' λοιπόν να ζευγαρώσουν τα σκυλιά και όταν τα μικρά γεννήθηκαν μαντέψτε τι έκαναν. Άφησαν τα κουτάβια να τα φάνε τα 3 ενήλικα, γιατί λέει έτσι κάνουν τα πιτ (και εγώ βέβαια τους έκανα μια ειρωνική ερώτηση, τότε πως υπάρχουν ακόμα πιτ αφού τα κουτάβια δεν ζουν). Και πριν από λίγο καιρό σκότωσαν (πυροβόλησαν) το πρώην σκυλί κυνομαχιών γιατί ήταν πολύ επιθετικό προς τα μικρά παιδιά.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aπό το μέλος : epagneul breton

Έχει λοιπόν η οικογένεια μιας φίλης 3 πιτ ( ένα θυληκό και 2 αρσενικά) στην αυλή δεμένα με αλυσήδα και το ένα πρώιν σκύλος κυνομαχιών, ''έτυχε'' λοιπόν να ζευγαρώσουν τα σκυλιά και όταν τα μικρά γεννήθηκαν μαντέψτε τι έκαναν. Άφησαν τα κουτάβια να τα φάνε τα 3 ενήλικα, γιατί λέει έτσι κάνουν τα πιτ (και εγώ βέβαια τους έκανα μια ειρωνική ερώτηση, τότε πως υπάρχουν ακόμα πιτ αφού τα κουτάβια δεν ζουν). Και πριν από λίγο καιρό σκότωσαν (πυροβόλησαν) το πρώην σκυλί κυνομαχιών γιατί ήταν πολύ επιθετικό προς τα μικρά παιδιά.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aπό το μέλος : Anesidora

Όταν ο Lupus ήταν περίπου 5 μηνών είχαμε πάει για καφέ σε ένα μαγαζί. 'Έρχεται ο σερβιτόρος και μας λέει, τι όμορφος έχω και εγώ έναν ίδιο 3 χρονών. Και ο δικός μου σαν τον δικό σας είναι πολύ μαύρος, να ξέρετε τα μαύρα λυκόσκυλα είναι πιο άγρια από τα άλλα! Από όταν έγινε 6 μηνών δεν άφηνε κανέναν να μπει στην αυλή και κανένας δεν μπορεί να τον χαϊδέψει. Συνέχισε να λέει διάφορα ωραία και στο τέλος που πήγε κοντά στον Lupus να τον δει καλύτερα του λέω, χάιδεψε τον αν θέλεις και μου απαντά, αφήνεις ξένους να τον χαϊδέψουν? Αααα, εγώ δεν άφηνα κανέναν να χαϊδέψει τον δικό μου!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Aπό το μέλος : Arrow

Ένας φίλος μου επειδή το σκυλί του όπως έπαιζε με το παιδί του το έριξε κάτω καταλάθος,πλάκωσε στο ξύλο το σκυλί

Status
Κλειδωμένο θέμα