Επικίνδυνες και Ασφαλείς Βόλτες

cockeraki

Well-Known Member
21 Μαρτίου 2009
294
0
Κέρκυρα
αδιάβαστη μας ηρθες :D
ναι κατι λιγο,προσπαθω να καλυψω τα κενα μου οσες ωρες και να καθομαι και να διαβαζω θελω πολλα χρονια ακομη για να πω οτι κατι βασικο ξερω,παντως αυτα τα δυο θεματα θα τα ξαναδιαβασω αλλη μια να τα εχω,γιατι γινονται πολυ συχνα.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Πρακτικά είναι επικίνδυνα για διάφορους λόγους (περισσότερο επικίνδυνα έστω) σε :

- δρόμοι ταχείας κυκλοφορίας

- μέρη μακριά από δρόμο που να χρειάζεται πολύ ώρα να προσεγγίσεις

- όρια πόλεων κοντά σε βουνά ή δάση

- κτηνοτροφικές μονάδες ή περιοχές

- κυνηγότοπους ή τόπους προπόνησης κυνηγετικών σκύλων

- πεδία βολής - στρατόπεδα :D

- σπίτι μου (και σπίτι του Μάκη) :p :p :p

Αν μου έρθει και κάτι άλλο θα επανέλθω

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
- μέρη μακριά από δρόμο που να χρειάζεται πολύ ώρα να προσεγγίσεις
Με αυτο τι εννοεις denis?
Απομακρυσμενα μερη που αν συμβει κατι ασχημο χρειαζεσαι πολυ χρονο για να πας να βρεις βοηθεια?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ναι. :)

Όταν ο σκύλος μου έφαγε φόλα στο βουνό (προφανώς θύμα και αυτός της επιχείρησης «εξόντωση των επιβλαβών»), ήμουν 3.5 ώρες μακριά από το αυτοκίνητο. Επί 20 χιλιόμετρα μέσα στο δάσος, τον κουβαλούσα στα χέρια (τότε ο σκύλος 35 κιλά), μέχρι να φτάσω στον αγροτικό δρόμο που είχα αφήσει το αμάξι μου.

Γι’ αυτό καλό είναι όταν σκοπεύουμε να κάνουμε μακρινή βόλτα στο βουνό, να έχουμε μαζί μας όλα τα απαραίτητα για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε περιστατικό φόλας.

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
rottie, δεν ξέρεις πόσο χαίρομαι που τη 'γλίτωσε' ο σκύλος σου κ μπράβο για το κουράγιο που'χες...

Πάω να διαβάσω κ εγώ τη χρήση την αντιμετώπιση φόλας, που έβαλε ο ΜΑΚΗΣ, να φρεσκάρω τη μνήμη μου:)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αφου μάλλιασε η γλωσσα της Rottie και πολλων αλλων να συμβουλευουν συνεχεια, επιτελους αξιωθηκα και πηρα ατροπινες.
Συσκευασια 50 γυαλινων φυαλιδιων του 1mg.
Οποτε συμπληρωθηκε το φαρμακειο.

Λογω παιδιου, δουλειας και χομπυ, παντα κουβαλαω μια τσαντα ωμου, ακομα και στη βολτα, για να μην εχω γεματες τσεπες, οποτε το μινι φαρμακειο ειναι παντα μαζι μου.

edit: Ο φαρμακοποιος που είναι πολύ φιλος μου ειπε ότι ετσι εσωσε τον σκυλο του καποτε.

Last edited: