Ειναι κ κατι σκλια που δινουν κ αυτα μπατσακια (ναι,το εχω ξαναπει) κ εκει να δω ποσα μπατσακια θα διναμε αλλα κ ποα θα τρωγαμε.....
Δεν ξέρω εάν θα έπρεπε τώρα να προσβληθώ ή όχι, να ζητήσω συγγνώμη που το θέμα μου δεν ήταν "επικοδομητικό" για τα γούστα σου ή όχι, αλλά θα ήθελα να αναφέρω οπωσδήποτε ότι αυτό που έκανες κάνει τον άλλον να νιώθει λιγουλάκι μειονεκτικά....δεν νομίζεις;;Ε! Ναι!
Ας αφήσουμε τις συμβουλές εδώ κι ας πάμε σε πιο επικοδομητικά ανοικτά θέματα, που μπορούμε (υποθετω) να έχουμε άποψη, όπως πχ: «Γλύφει το τσουτσούνι του!»
απλα τα σκυλακια με τα μπατσακια αφηνουν και τρυπουλες , λεπτομερειες θα μου πεις !!!Ειναι κ κατι σκλια που δινουν κ αυτα μπατσακια (ναι,το εχω ξαναπει) κ εκει να δω ποσα μπατσακια θα διναμε αλλα κ ποα θα τρωγαμε.....
Αν το εξέλαβες έτσι σου ζητω συγγνώμη και απολογούμαι διότι δεν ήταν αυτη η πρόθεσή μου!Δεν ξέρω εάν θα έπρεπε τώρα να προσβληθώ ή όχι, να ζητήσω συγγνώμη που το θέμα μου δεν ήταν "επικοδομητικό" για τα γούστα σου ή όχι, αλλά θα ήθελα να αναφέρω οπωσδήποτε ότι αυτό που έκανες κάνει τον άλλον να νιώθει λιγουλάκι μειονεκτικά....δεν νομίζεις;;
Υ.Γ το θέμα "γλείφει το τσουτσούνι του" το άνοιξα εγώ......σταυρώστε με!!
Είναι μια από τις φορές που ο γραπτός λόγος λοιπόν παραποιείται. Κατάλαβα το σκεπτικό σου...... όλα οκ! (και ναι, ο τίτλος μου ήθελα να είναι χιουμοριστικός και χαριτωμένος!)Αν το εξέλαβες έτσι σου ζητω συγγνώμη και απολογούμαι διότι δεν ήταν αυτη η πρόθεσή μου!
Τα θεματα στο φόρουμ έχουν μια ιεράρχηση (ισως για τον καθενα διαφορετική)
Υπάρχουν σοβαρά, αδιάφορα, ελαφρά, κλπ, χωρίς αυτό να ενισχύει ή να μειώνει τον αρχικό θεματοθέτη, διότι πραγματικά όλα χρειάζονται και όλοι έχουμε ανοίξει απ όλα τα είδη!
Επέλεξα το θέμα σου στο παράδειγμα, διότι μου φανηκε χαριτωμένος ό τιτλος και αρμόζων σε αυτό που ήθελα να επισημάνω!
Εβαλα δε εντός παρενθέσεως το «υποθέτω», διότι μετα την επισήμανση ότι όποιος απαντάει πρεπει να ειναι αποδεδειγμενα με περγαμηνες ειδικός, διατηρησα μια επιφύλαξη αν μου επιτρεπεται διότι δεν κατέχω πιστοποιητικό τσουτσουνολειχίας.
Οπως δεν ειμαι διατροφολόγος, όπως δεν είμαι επεξεργαστης δερμάτων για να προτεινω ασφαλές κολάρο και οδηγό, οπως δεν είμαι εκτροφέας, οπως δεν είμαι κριτης, κλπ, κλπ, κλπ.
Το μονο που επιτρεπεται λοιπόν, είναι να συμμετέχω σε θεματα με φωτογραφίες σκυλιών και να λεμε όλοι μαζί μόνο το επιτρεπτό γουτσου γουτσου!
Φιλε μου, αυτο αυτο ισχυει σε ολα τα θεματα σε οτι κι αν γραφουμε....ρε συ @east49 το ένα μπατσάκι μπορεί να φέρει δεύτερο, το δεύτερο τρίτο και ούτω καθ' εξής.
δεν ξέρεις τί είναι ο άλλος και πως θα εφαρμόσει την οποιαδήπτε αντίστοιχη συμβουλή / προτροπή πες το όπως θες
Υπάρχει περίπτωση να προκύψει διαφωνία μεταξύ δύο ατόμων, η οποία, όμως διαφωνία να καταλήξει off topic. Επομένως, το καλύτερο θα ήταν για να μη χαλάσει το θέμα (όπως έχει αναφέρει και ο admin) είναι να τα πουν μέσω προσωπικών μηνυμάτων.Υπαρχει στον κανονισμο του φόρουμ αυτή η επισήμανση;
Σε χωρο δημόσιας συζήτησης βρισκόμαστε!
Εγώ θέλω να τα διαβαζω ανοικτά, για να εκφράσω τις ενστάσεις μου ή να επικροτήσω, όπως να δω και τις ενστάσεις ή την συμφωνια των άλλων!
Τις συμβουλές μέσω προσωπικών μηνυμάτων τις θεωρώ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ διότι δεν μπαίνουν στην κρίση των υπολοίπων, πόσο δε μάλλον την προτροπή για κάτι τετοιο!
Συμφωνώ, Γιάννη, κατά 95%!...Εβαλα δε εντός παρενθέσεως το «υποθέτω», διότι μετα την επισήμανση ότι όποιος απαντάει πρεπει να ειναι αποδεδειγμενα με περγαμηνες ειδικός, διατηρησα μια επιφύλαξη αν μου επιτρεπεται διότι δεν κατέχω πιστοποιητικό τσουτσουνολειχίας...
Οπως δεν ειμαι διατροφολόγος, όπως δεν είμαι επεξεργαστης δερμάτων για να προτεινω ασφαλές κολάρο και οδηγό, οπως δεν είμαι εκτροφέας, οπως δεν είμαι κριτης, κλπ, κλπ, κλπ.
Το μονο που επιτρεπεται λοιπόν, είναι να συμμετέχω σε θεματα με φωτογραφίες σκυλιών και να λεμε όλοι μαζί μόνο το επιτρεπτό γουτσου γουτσου!
κοιτα να δεις , αμα ξεκολλησεις λιγο και χαλαρωσεις και αρχισεις να σκεφτεσαι ποια ειναι γενικα η γραμμη του φορουμ σε βασικα θεματα οπως η επιλογη κουταβιου και θεματα εκπαιδευσης θα δεις οτι εχω δικιο , δεν χρειαζεται να γραφεται στους κανονες και ξεκολλα λιγο με τους κανονες και την τυπολατρεια του νομου (που καθε φορα οταν ζοριζεσαι ανατρεχεις εκει , τυχαιο? δε νομιζω......) , γιατι και εγω καλλιστα μπορω να σου πω οτι υπαρχει και ο αγραφος νομος ο οποιος πολλες φορες ειναι πιο δυνατος η πιο σωστος απο καθε γραμμενο. Καλο ειναι οταν καποιος ασχετος μπαινει να του δινουμε γενικες οδηγιες , αν εχει λιγο μυαλο και ακουσει θα τα ανακαλυψει μονος του@Sirkos
Το λες;;;
Ποια γραμμη του φορουμ;
Μηπως να ξαναδιαβαζες λιγο τους κανονες;
Λεει πουθενα να μην εκφερει κανεις την προσωπικη του αποψη αλλα σε θεματα που αφορουν την εκπαιδευση να απανταμε στερεοτυπικα;;;;;
Επισης δεν ξερω ποιος σου εχει πει κ πρεπει ολοι να ενστερνιστουμε κ να μεταλαμπαδευσουμε σε ολα τα νεα μελη την πεποιθηση οτι ο σκυλος ειναι γυαλινος κ αν καποιος του ριξει ενα μπατσακι στην διαρκεια της ζωης του, θα του τραυματισει ανεπανορθωτα τον ψυχισμο κ θα δημιουργησει εναν προβληματικο σκυλο!!!
Και εν παση περιπτωση πιστευε το, δικαιωμα σου, αλλα μην προσπαθεις να κανεις τους αλλους να το πιστεψουν εξ ισου κ σταματα να προσπαθεις να μηδενισεις τις αντιθετες αποψεις.
Στο σχολιο που αφορα το προσωπο μου, θα σου πω οτι ποσως με ενδιαφερει αν καποιος με αντιπαθει η με λατρευει κ σε αντιθεση με πολλους, ποτε δεν προσπαθησα να κανω fun club ακολουθων υποστηρικτων η θαυμαστων, γιατι με νοιαζει προτιστως να μπορω να πω αυτο που πιστευω, οπου ειναι δυνατον με επιχειρηματα κ τελευταιο αν καποιος θα με συμπαθησει γι αυτο.......