"Επιθετικός" σκύλος

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.778
7.974
αν γινεται κ μπορει καποιος να μιλησουμε κ τηλεφωνικα θα το εκτιμουσα ακομα περισσοτερο...ευχαριστω πολυ
Δεν προσφέρουμε τηλεφωνική υποστήριξη μόνο γραπτή ouaou. :p

Last edited:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Δεν φανταζομαι να ειναι κανενας αριθμος με υπερ χρεωσεις; Θα ζητησουμε συνδρομη! :p

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
αν γινεται κ μπορει καποιος να μιλησουμε κ τηλεφωνικα θα το εκτιμουσα ακομα περισσοτερο...ευχαριστω πολυ
Δεν έχω τη δυνατότητα να μιλήσω μαζί σας στο τηλέφωνο. Δεν έχω πρόβλημα μαζί σου, με ενοχλεί που ο σκύλος μένει εκτός σπιτιού και που τον δέρνετε. Με αυτή την αντιμετώπιση δε θα μάθει και θα είναι πάντα προβληματικός. Πρέπει να τον πάρετε μέσα στο σπίτι σας, να τον αντιμετωπίζεται με υπομονή και να τον κάνετε μέλος της οικογένειας σας, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να έχετε σκύλο. Και με το πέρας δύο μηνών καλό είναι να βρείτε εκπαιδευτή, μόνοι σας δε μπορείτε να τα βγάλετε πέρα. Αρκεί ο εκπαιδευτής να έρχεται σ' εσάς και όχι να απευθυνθείτε σε ''επαγγελματία'' που θα θέλει να τον πάρει στο χώρο του. Εσάς πρέπει να μάθει και μαζί να εκπαιδεύσετε το σκύλο σας.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.778
7.974
Λοιπόν πέρα από την πλάκα εγώ σε παίρνω και τηλέφωνο αλλά αν είσαι troll αλοίμονο σου!!! WoW!!
στείλε μου pm και αν μπορώ να σε βοηθήσω θα το κάνω. (μόνο μη μου ζητήσεις να πάρω τον σκύλο γιατί με τέταρτο σκύλο στο σπίτι θα πάω εγώ να μείνω κάτω από τις σκάλες).

ouaou

Member
11 Μαρτίου 2012
6
0
απο αυριο θα ψαξω για crate ωστε σιγα σιγα να τον φερω μεσα,αν κ στη σκαλα ανα 2 ωρες ειμαστε εξω κ τον παιζουμε.πιστευω με υπομονη κ επιμονη να κανουμε τον μπαμπη ενα ευτυχισμενο σκυλο.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.778
7.974
απο αυριο θα ψαξω για crate ωστε σιγα σιγα να τον φερω μεσα,αν κ στη σκαλα ανα 2 ωρες ειμαστε εξω κ τον παιζουμε.πιστευω με υπομονη κ επιμονη να κανουμε τον μπαμπη ενα ευτυχισμενο σκυλο.
Εσύ ξέρεις και το crate τι να τα κάνεις τα τηλέφωνα, ξεφτερι είσαι!
Πάρε μεγάλο για να το χρησιμοποιείς και όταν μεγαλώσει. Και άλλαξε του όνομα, Μπαμπης στο φόρουμ είναι μόνο ένας!!! :p

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Φιλε μου πηγαινε σε εκπαιδευτή άμεσα πιστεύω ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις οικονομικά έχουν πέσει και οι τιμές .....

Να πω κάτι τώρα που μπορεί να γίνουμαι και μύλος :) ναι το κουτάβι πρέπει να έχει πολύ εκτόνωση ναι πρέπει να του έχεις μασουλητήρια πολλά ναι ένα κουτάβι 4 μηνών πρέπει να έχει αρχίσει να καταλαβαίνει το μη ( θεωρώ τα λαμπραντορ πολύ εξυπνα) και φυσικά σαν κουτάβι πρέπει να είμαστε πολύ υπομονετικοί υπάρχει όμως ένα μεγάλο αλλά αυτό είναι ότι απαγορεύεται ρητά να δαγκώνει παιδί ακόμα και αν δεν το κάνει για κακό.... και ναι κάνουν ζημιά τα δόντια του σε παιδί 3 χρονών ... εκεί θέλει διόρθωση που θα σου πεί ένας εκπαιδευτής πως πρέπει να το κάνεις ..

Γενικά επειδή το παιδί είναι μικρό και ο σκύλος θα τον θεωρεί πάντα κατώτερο στην οικογένεια αν δεν μαθει ότι το παιδί δεν το δαγκώνουμε μπορεί να υπάρχει πρόβλημα ...Οπως είπα θα σας μαθει ο εκπαιδευτής τι πρέπει να κάνετε αφού έχετε μικρό παιδί ... Φυσικά θα σας πει τι θα κάνετε με το σκυλί αλλά και τι θα πρέπει να κάνει και το παιδί σας ...

Για μένα έχετε να Εκπαιδεύσεται 2 κουτάβια

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
ενα καλο μεγεθος πιο ειναι?
Αυτό που προτείνεται για τη ράτσα του! Ρωτήστε στο pet shop. Πιστεύω χρειάζεται large. Την πρώτη φορά που θα τον βάλετε μέσα να κάτσει , πρέπει πρώτα να έχει κάνει τη βόλτα του και τις ανάγκες του και να έχει παίξει πολύ ώστε να νυστάζει. Έτσι θα του έρθει φυσικά να μείνει μέσα και να χαλαρώσει. Μην το βάλετε μέσα όσο χοροπηδάει γιατί δεν θα το καταλάβει σαν μέρος χαλάρωσης. Πιστεύω είστε σε καλό δρόμο.

Ζητήστε επίσης να σας δώσουν παιχνίδια απασχόλησης "Kong" ώστε ακόμα και όταν βαρεθεί να έχει κάτι να ασχολείται μέσα στο crate. Tα "Kong" είναι πολλών ειδών. Τα πιο γνωστά είναι σαν κύλινδροι με τρύπα όπου βάζετε ένα μπισκότο και το σκυλάκι προσπαθεί ώρες να το βγάλει από μέσα ώσπου να το φάει.

Last edited:

ouaou

Member
11 Μαρτίου 2012
6
0
αν δεν παω σε εκπαιδευτη δεν θα τα καταφερω με την καμια?το κατσε, το ελα,το μεινε,το να βαζω φαγητο χωρις να χοροπηδαει κ να τρωει με συγκεκριμενη εντολη του τα εχω μαθει αλλα οικονομικα δεν μπορω να παω σε εκπαιδευτη

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Εχεις αποκλείσει την πιθανοτητα να τον βαλεις μεσα στο σπίτι? Θα ειναι δυστυχισμενο το καημενουλι μονο του.

Sofouli

Well-Known Member
3 Σεπτεμβρίου 2010
6.243
526
Λάρισα
Τα λαμπραντόρ έχουν μεγάλες ανάγκες εκτόνωσης, είναι πολύ ανθρωποκεντρικά σκυλιά, και το δικό σου είναι ακόμα κουτάβι..

Ξεκίνησε με το να βάλεις το σκυλάκι μέσα, να το εκτονώνεις με βόλτες και παιχνίδι καθημερινά και μετά με απλά βηματάκια ξεκινάς οτιδήποτε άλλο.Αν δεν τα κάνεις αυτά ο σκύλος σου δεν θα νιώθει καλά και δεν θα είναι ισσοροπημένος.

Θα βρεις πολλά βίντεο στο youtube με τον "μπουσουλα" για απλές εντολές, μην περιμένεις θαύματα όμως γιατί και εκπαιδεύτρια δεν είσαι, και το σκυλί είναι μικρό.
Αν χτίσεις μια καλή σχέση μαζί του και προσπαθήσεις και μελετήσεις μπορείς να του μάθεις πολλές εντολές!

Christosp

Well-Known Member
25 Απριλίου 2011
822
6
ΑΙΓΑΛΕΩ . ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ
Για μένα επειδή δεν ξέρετε από σκυλιά και έχετε μικρό παιδί είναι υποχρεωτικό να πάτε σε εκπαιδευτή ...

Οι φίλοι από πάνω μένουν μόνο στον σκύλο και πως θα μάθει ο σκύλος κάποιες εντολές που αυτό είναι το ένα μέρος της σχέσης σας το άλλο είναι επειδή δεν εχετε πείρα θα πρέπει να μαθετε γενικά για την συμπεριφορά του σκύλου και να σας μάθει πως να φέρεστε εσείς αλλά και πως να μαθετε να ζουν αρμονικά το παιδί σας και το σκυλί ....αυτά δεν τα λένε σε βιντεάκια δυστυχώς και επειδή η κάθε οικογένεια είναι διαφορετική αλλά και το κάθε σκυλί είναι διαφορετικό θα πρέπει να σας τα δειξει κάποιος που ξέρει καλά

- ξέρετε πως θα μαθεται το παιδί σαν να πλησιάζει τον σκύλο , πως να τον χαιδεύει πως να παίζει
- ξέρει ο σκύλος πως να κάνει τα ίδια με το παιδί ?

Αυτα θα σας τα πει εκπαιδευτής όσο και να νομίζουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε εγώ έχω δεί ελαχιστους να εχουν έναν σκύλο όπως πρέπει από μόνοι τους χωρίς βοήθεια εκπαιδευτή

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.273
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK