"Επιθετικός" σκύλος

ouaou

Member
11 Μαρτίου 2012
6
0
καλησπερα..ειμαι μολις 2 λεπτα μελος κ χρειαζομαι βοηθεια..εχω ενα καθαροαιμο λαμπραντορ 4 μηνων τωρα(τον εχω απο 40 ημερων).δεν τον εχω μεσα στο σπιτι αλλα στην εσωτερικη σκαλα.εχει ψιλομαθει να λερωνει εξω αλλα τωρα τελευταια ειναι λιγο επιθετικος σε μενα κ στον 3χρονο γιο μου..πηδαει πανω μας κ θελει να δαγκωσει.πιστευω οτι ευθυνεται ο συζυγος γτ που κ που αν δεν ακουει(ο σκυλος) τον χτυπαει..αν μπορειται να βοηθησετε καντε το γτ δεν φομαμαι τοσο για μενα αλλα για το παιδι..ευχαριστω κ περιμενω!!!

Lavernne

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2011
1.976
4.034
Περιστέρι
www.facebook.com
Είναι 4 μηνών κουτάβι και το χτυπάει από πότε? Από όταν τον πήρατε???
Εκτός του οτι τον πήρατε πολύ νωρίς από τη μάνα του, κάτι που συνεπάγεται οτι δεν έχει κοινωνικοποιηθεί όσο πρέπει, τον χτυπάει ο σύζυγος σου!!!

Δηλαδή ΕΛΕΟΣ!!!! Άμα και το παιδί σας δεν τον ακούει την ίδια τακτική χρησιμοποιεί???
Καλύτερα δώστε τον σκύλο, δεν του αξίζει του μωρού τέτοια μεταχείρηση!!!

Ο άντρας σας θα πρέπει να ντρέπεται!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.835
20.180
Οπως ελπίζω να κατάλαβες αγαπητή ouaou έχετε κάνει πολλά μαζεμένα λάθη.

Καταραμένες διαφημίσεις...:mad:

Ο σκύλος σας καταρχάς δεν είναι καθαρόαιμος.
Ποτέ δεν παίρνουμε τόσο μικρό κουτάβι.
Ποτέ δεν παίρνουμε σκύλο από αγγελία ή pet shop.
Ο σκύλος μας πρέπει να μένει μαζί μας και όχι εγκατελειμμένος κάπου μέσα στο κτίριο.
Τον σκύλο μας ποτέ δεν τον χτυπάμε. Για κανέναν λόγο.
Ενα μωρό 4 μηνών, δεν δαγκώνει για να επιτεθεί. Δαγκώνει γιατί υποφέρει από τα δόντια του και πρέπει να τα ανακουφίσει.

Ο σκύλος σας είναι ΜΩΡΟ. Επρεπε να ξέρετε περισσότερα πριν την απόκτησή του.

Καταραμένες διαφημίσεις...:mad:

Πες μας αν θέλεις, πόσο διατεθειμένοι είστε οικογενειακώς, να προστατεύσετε το 4ποδο μωρό σας, από την υπόλοιπη οικογένειά σας, να δούμε τι είδους συμβουλές θα μπορέσουμε να σας δώσουμε :rolleyes::(

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Πήρατε με λάθος τρόπο σκύλο, μένει σε λάθος χώροο, δεν έχει γίνει σωστή εκπαίδευση κ επίσης "διορθώνεται" με τον πιο απαράδεκτο τρόπο... Ο σκύλος πώς είναι δυνατό να έχει αποδεκτή συμπεριφορά;
Όποιο ζώο κ αν ζούσε υπό τέτοιες συνθήκες -δηλ. μακριά από την αγέλη του/περιορισμένο, χωρίς να υπάρχει περαιτέρω επικοινωνία κ να μη γίνεται καμία προσπάθεια κατανόησης των αναγκών του, κ όποτε σας βλέπει χαίρεται κ έτσι κάνουν οι σκύλοι στο παιχνίδι δαγκώνουν κ πηδούν πάνω μας, αυτό μειώνεται αν δοθεί ο σωστός τρόπος στο σκύλο ώστε να το κατανοήσει- το ίδιο θα έκανε.

Last edited:

Dina1984

Well-Known Member
2 Μαϊου 2011
176
1
καλησπερα..ειμαι μολις 2 λεπτα μελος κ χρειαζομαι βοηθεια..εχω ενα καθαροαιμο λαμπραντορ 4 μηνων τωρα(τον εχω απο 40 ημερων).δεν τον εχω μεσα στο σπιτι αλλα στην εσωτερικη σκαλα.εχει ψιλομαθει να λερωνει εξω αλλα τωρα τελευταια ειναι λιγο επιθετικος σε μενα κ στον 3χρονο γιο μου..πηδαει πανω μας κ θελει να δαγκωσει.πιστευω οτι ευθυνεται ο συζυγος γτ που κ που αν δεν ακουει(ο σκυλος) τον χτυπαει..αν μπορειται να βοηθησετε καντε το γτ δεν φομαμαι τοσο για μενα αλλα για το παιδι..ευχαριστω κ περιμενω!!!
Δεν είναι επιθετικό το σκυλάκι σας. Βγάζει καινούργια δόντια και προσπαθεί να ανακουφιστεί παίζοντας-δαγκώνοντας. Πηγαίνετε στο pet-shop και ζητήστε μασουλητήρια. Έτοιμα παιχνιδάκια δηλαδή για μασούλημα και κατάποση. Θα τα δίνετε και θα τον παρακολουθείτε όταν τα τρώει..δεν θα τα πετάτε και θα είναι μόνο του γιατί μπορεί να πνιγεί. Μην ανησυχείτε για το παιδί σας...στην ηλικία αυτή πιο επικίνδυνα είναι τα παιδιά από τα κουτάβια. Δεν έχετε επιθετικό σκυλάκι..είναι φυσιολογικό.

Μην το χτυπάτε γιατί μπερδεύεται και χάνει την εμπιστοσύνη του προς εσάς. Όλα τα μικρά σκυλάκια πηδάνε προς τα πάνω. Όταν το κάνει αυτό γυρίστε πλάτη για να καταλάβει ότι δεν πρέπει να πηδάει. Ανησυχείτε χωρίς λόγο. Αγοράστε ένα βιβλίο για την ράτσα του σκύλου σας και ενημερωθείτε για το τι πρέπει και δεν πρέπει να κάνετε.

Λέτε ότι το έχετε στην εσωτερική σκάλα. Όταν παίρνουμε σκύλο είναι μέλος της οικογένειας μας...όχι στο περιθώριο. Βάλτε το στη ζωή σας όπως έχετε και το παιδί σας...αλλιώς ποτέ δεν θα έχετε καλή σχέση μαζί του.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Και πέρα από όλα τα άλλα, τα κουτάβια όσο είναι στην ανάπτυξη πρέπει να αποφεύγεται να ανεβοκατεβαίνουν σκάλες!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.778
7.974
Αυτό που κάνει τώρα, που είναι 4 μηνών, το δάγκωμα που λες, είναι καθαρά παιχνίδι. Σε ένα χρόνο από τώρα εάν συνεχίσετε έτσι θα είναι πραγματική επιθετικότητα. Πιστεύω ότι πρέπει να δώσετε τον σκύλο εκτός εάν έχετε αποφασίσει να τον βάλετε στο σπίτι σας και στην οικογενεια σας. Επίσης ελπίζω ότι είναι trolling το ποστ.

DORIS

Well-Known Member
17 Δεκεμβρίου 2010
1.214
261
38
τι ειναι το τρολινγκ ρε παιδια;;;;

ολες οι απαντησεις ειναι στο φορουμ για το απο που περνουμε σκυλι,πως του φερομαστε και πως τον εκπαιδευουμε
επισης γιατι διαλεγουμε την φυλη που μας ταιριαζει και γιατι αφου ενημερωθομε τα βαζουμε ολα κατω απο οικονομικα εξιοδα μεχρι
απαιτησεις του σκυλου και ποσο χρονο διαθετουμε και μετα αγοραζουμε σκυλο!

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Αν θέλετε να τελειώνει το αστείο ευχαρίστως τον κρατάω μέχρι να βρεθεί κατάλληλο σπίτι γι' αυτόν.

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Στην εσωτερικη σκαλα? Γιατι δεν τον πετατε στο μπαλκονι? Μια χαρα θα ειναι και εκει.
Επισης αν δεν ακουει τον αντρα σου και το ξυλο δεν λεει να του βαλει μυαλο, τοτε πες του να τον χτυπαει πιο συχνα και πιο δυνατα. Ε, κάποια στιγμή θα βαλει μυαλό και ως δια μαγείας θα μάθει όλες τις εντολες απο μόνο του οπότε θα είναι υπάκουο. :mad::mad:
Ανευθυνοι άνθρωποι που παίρνουν σκυλιά μόνο για να λένε οτι έχω σκυλάκι και μάλιστα "καθαρόαιμο" και τα βασανίζουν. Εχουν την απαιτηση απο ενα ΜΩΡΟ να τους ακουει σε ολα και το χτυπανε απο πανω!!!! Για ονομα δηλαδη!!!!!

ouaou

Member
11 Μαρτίου 2012
6
0
καταρχας εγω εδω εγινα μελος για να με βοηθησετε αν γνωριζετε κ οχι να προσβαλετε με τετοιο τροπο...ευχαριστω την dina1984 κ την mareco που ηταν οι μοναδικοι που προσπαθησαν.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Αν θέλετε να το κρατήσετε και να το μεγαλώσετε σωστά,πρώτα απο όλα να πεις στο σύζυγο να σταματήσει να το χτυπάει!!!
Πρώτο λάθος αυτό και απαράδεχτο!!! ΔΕΝ χτυπάμε ποτέ το σκύλο!!!
Μετά πρέπει να μένει μαζί σας,γιατί ο σκύλος είναι αγελαίο ζώο σας θεωρεί αγέλη του,οικογένεια του,και θέλει να ζει μαζί σας!!!
Υπάρχουν πολλά θέματα μέσα στο φόρουμ οπως αυτό που σου παρέθεσα παραπάνω για να μελετήσεις σωστά και να ακολουθήσεις σωστό τρόπο μεγαλώματος του κούταβου!
Οπως τα παιδάκια που είναι στη βρεφική ηλικία έτσι και τα κουταβάκια όταν βγάζουν δοντάκια θέλουν να δαγκώνουν, γι αυτό τα κάνουν αυτά!
Να πάρεις μασουλητήρια όπως σου είπαν για να ανακουφίζει τα δοντάκια του!
Με το καιρό όλα θα στρώσουν αρκεί να συμετέχετε όλοι με υπομονή και πολλή αγάπη!!!

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
59
ΑΘΗΝΑ
@mareco
Θα ήθελες να μου πείς ποιά διαφήμιση ευθύνεται για τη σκάλα και το ξύλο;
Όσο κι αν στίβω το μυαλό μου δε μπορώ να σκεφτώ κάποια!:D

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.835
20.180
Οχι. Εχεις δίκιο. Ακόμη δεν υπάρχει υπεύθυνη διαφήμιση γι'αυτά.
Για την ραγδαία αύξηση της ζήτησης των φουκαριάρικων [και κάργα παρεξηγημένων] labradors όμως, ουκ ολίγες.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.778
7.974
Για την ραγδαία αύξηση της ζήτησης των φουκαριάρικων [και κάργα παρεξηγημένων] labradors όμως, ουκ ολίγες.
Αν με έβαζαν σε μια υποτιθέμενη καμπάνια για τα λάμπραντορ θα μείωνα τις πωλήσεις τους..Κι εγώ πιστεύω ότι είναι κάργα παρεξηγημένα. Όχι γιατί είναι ακατάλληλα σκυλιά για οικογένεια ή τίποτα τέτοιο, αλλά γιατί όπως έχουν πλασαριστεί ο κόσμος νομίζει ότι φορούν φωτοστέφανο , και χωρίς καμία προσπάθεια είναι από μόνα τους ήρεμα και ισορροπημένα σκυλιά. Σε όσους πιστεύουν αυτό, στην πλειοψηφία δηλαδή, θα έδειχνα βιντεάκια από τον δικό μου τις ημέρες μετά την εγχείρηση που δεν έβγαινε βόλτες. :D

( ούτε ο σουπι δεν κάνει τόσα offtopics :( )

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.273
Μέλη
20.046
Νεότερο μέλος
GOULIAK