Επιθετική με τα αλλα σκυλιά

19 Σεπτεμβρίου 2015
25
16
35
Αθήνα
www.facebook.com
Καλησπέρα!
Έχω ενα Τζακ ρασελ θηλυκό και ειναι 17 μηνών! Το πρόβλημα μας ειναι οτι ειναι πολυ επιθετική με τα αλλα σκυλιά.με το που θα δει σκύλο στη βόλτα αρχίζει και τραβάει.οταν πλησιάσει στο σκύλο...θελει να πάει να τον μυρίσει αυτη πρώτη.Αν πάει να τη μυρίσει κάποιο αυτη κατευθείαν ορμάει να το αρπάξει απο τη μούρη. Μέχρι και σε Αλαμπαι εχει ορμήσει.
Μεσα στο σπίτι παντα με ακουει,ομως οταν βλέπει σκύλο ειναι σαν να μην υπάρχω.οσο και να της λεω μη,οχι,στοπ....δεν ακουει τίποτα! Άρχισα να σκέφτομαι να πάμε σε εκπαιδευτή γιατι δεν πάει αλλο αυτη η κατάσταση.
Καλησπέρα,ονομάζομαι Γιώργος Σκλιάς είμαι εκπαιδευτής σκύλων και ερευνητής συμπεριφοράς λύκων.Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια?

• Like
Reactions: aem50

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.565
Καλησπέρα,ονομάζομαι Γιώργος Σκλιάς είμαι εκπαιδευτής σκύλων και ερευνητής συμπεριφοράς λύκων.Χρειάζεστε ακόμα βοήθεια?
δωσε μας κανα στοιχειο σου/καμια σελιδα σου αν εχεις να χαζεψουμε λιγο.
καλως ηρθες.

• Like
Reactions: aem50

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Καλώς σας βρήκα...
Καλώς ήλθες, Γιώργο!:)

Ελπίζω, η δική μας τρέλα για το "σκύλο" (και τη "σκύλα" - για να μην ξεχνιόμαστε) και αυτά που λέμε (το μακρύ και το κοντό μας) να μη σε κάνουν να το βάλεις στα πόδια σύντομα!:p:D

• Like
Reactions: Marion_Russel

19 Σεπτεμβρίου 2015
25
16
35
Αθήνα
www.facebook.com
Καλησπέρα σε όλους.Υπάρχει στο προφίλ μου η σελίδα μου στο facebook και σύντομα θα γίνει και site,επίσης προετοιμάζω το έδαφος για το πρώτο Dog Psychology Center στην Ελλάδα.Δεν υπάρχει περίπτωση να το βάλω στα πόδια....:) Είμαι εδώ για να βοηθήσω όπως μπορώ....Όσο για το θέμα της φίλης θα πρέπει να δω το σκύλο για να πω με ακρίβεια το που ευθύνεται όλο αυτό,η επιθετικότητα στο σκύλο μπορεί να πηγάζει απο διάφορες συμπεριφορές,σίγουρα όμως δεν είναι μια κατάσταση που δεν μπορεί να εξαλειφθεί.....Υπάρχουν σκύλοι που λόγο έλλειψης άσκησης μπορεί να παρουσιάσουν επιθετικότητα,υπάρχουν άλλοι που λόγω έλλειψης σταθερού ηγέτη δεν μπορούν να ισορροπήσουν με αποτέλεσμα να γίνονται ολοένα πιο κυρίαρχοι και όλο αυτό να μεταφραστεί σαν επιθετικότητα.

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
@ Γιώργος Σκλιάς
Πολύ πολύ ενδιαφ;eρον...

Αν έχεις την ευγενή καλωσύνη, θα ήθελα πολύ, να αναπτύξεις το «ερευνητής συμπεριφοράς λύκων»
Που και πως απέκτησες αυτη τη γνώση της αξιολόγησης;
Βλέπω εισαι στην Αθήνα! Τους λύκους που και για πόσο χρόνο τους ερευνάς;
Εχεις κάποια δημοσιευμένη μελέτη σου να διαβασω;

• Like
Reactions: sis and aem50

aem50

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
133
32
35
@ Γιώργος Σκλιάς
Πολύ πολύ ενδιαφ;eρον...

Αν έχεις την ευγενή καλωσύνη, θα ήθελα πολύ, να αναπτύξεις το «ερευνητής συμπεριφοράς λύκων»
Που και πως απέκτησες αυτη τη γνώση της αξιολόγησης;
Βλέπω εισαι στην Αθήνα! Τους λύκους που και για πόσο χρόνο τους ερευνάς;
Εχεις κάποια δημοσιευμένη μελέτη σου να διαβασω;
Μας βλεπω να βγαινουμε off topic πολυ συντομα!:ROFLMAO::p

Αλλα παρ'ολα αυτα συμφωνω..θα ημου νευγνωμων αν μαθαινα πληροφοριες για οτι ανεφερε ο @epial :)

aem50

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2015
133
32
35
Καλώς σας βρήκα...
Καλως σε βρηκαμε κ. Σκλια ;)
Γιατι δεν πας στην ενοτητα 'εμεις και τα σκυλια μας' να μας συστηθεις, να μας πεις δυο πραγματα για σενα, την ειδικοτητα σου & τα κατοικιδαι σου (αν εχεις);; :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.242
Μέλη
20.017
Νεότερο μέλος
MayoThebraveYorkie