Επιθέσεις σε αδέσποτα από δεσποζόμενο!

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Διάβασα στο διαδίκτυο την παρακάτω καταγγελία:

Επανειλημμένως και κατ’εξακολούθησιν ένας "κύριος", κάτοικος Χαλανδρίου, επιδεικνύει επικίνδυνη συμπεριφορά προς ζώα και ανθρώπους.
Βγάζει αφύλακτο (χωρίς λουρί) τον σκύλο του περίπατο (λευκού χρώματος, μοιάζει περισσότερο με «Dogo Argentino», λιγότερο με «Pit-bull») ενώ ο ίδιος ακολουθεί ή πρ

οπορεύεται οδηγώντας δίκυκλο
και όποτε συναντούν σημεία στα οποία βρίσκονται εκτεθειμένα αδέσποτα ή κατοικίδια ζώα, ο σκύλος επιτίθεται σκοτώνοντάς τα (πολλές φορές με προτροπή του ιδιοκτήτη του).
Κατά τη διάρκεια της πράξης, ο εν λόγω ιδιοκτήτης δείχνει ιδιαίτερη απάθεια, ενώ πολλές φορές δείχνει έως και ...ικανοποίηση ως προς το θέαμα.
Υπάρχει και περιστατικό στο οποίο κινδύνευσε και ένα παιδί. Στις όποιες εκκλήσεις των περαστικών/γειτόνων/αυτόπτων μαρτύρων ούτως ώστε να παύσει αυτή την κτηνωδία,
δείχνει προκλητική αδιαφορία και έλειψη σεβασμού προς τους συνανθρώπους του.
Μαρτυρίες από τους γείτονές του αναφέρουν πως κακομεταχειρίζεται και τον ίδιο του τον σκύλο χτυπώντας τον, για να «αγριέψει»...
Εφιστάται η προσοχή σε όλους τους κατοίκους του Χαλανδρίου που είναι ιδιοκτήτες ζώων ή έχουν υπό την επίβλεψή τους αδέσποτα ζώα..

Όσοι μένετε προς τα κει, ας έχετε το νου σας, μήπως δείτε κάτι.
Μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο για να είναι απλώς hoax, αν και θα το ευχόμουν..

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Το διαβασα και εγω στο facebook. Λενε οτι προκειται για dogo τελικα, εχουν κανει ηδη μια καταγγελια αλλα χρειαζονται και αλλες. Αυτος λενε οτι δρα πολυ νωρις το πρωι η πολυ αργα το βραδι.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
πιθανως το συγκεκρημενο σκυλι κ ο τυπος αυτος ειναι μπλεγμενος σε κυνομαχιες κ η μαχη του ποδαριου με τα αδεσποτα ειναι για προπονηση.ντροπη!αισχος!

George A

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
3.215
239
εαν ποτέ τον συναντήσετε
τι δεν πρέπει να κάνετε: ασυναίσθητα οι περισσότεροι θα τεντώσουν το λουρί που κρατάνε με αποτέλεσμα να σηκωθούν οι όμοι του σκύλου σας, στην γλώσσα των σκύλων αυτό σημαίνει πρόκληση, αρα οπωσδήποτε δεν τραβάμε το λουρί.

τι πρέπει να κάνετε: να μπείτε μπροστά απο τον σκύλο σας πρίν συναντηθούν, και η όλη στάση και το βλέμμα σας να λέει, εγώ είμαι ο αρχηγός εδώ και δεν επιτρέπω μαγγιές.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
αφου ειναι με μηχανακι,ας παρει οποιος μπορει κ τα νουμερα του.μετα μπορει να τον πατησει κιολας με το αμαξι του.δεν νομιζω ο τυπος να ειναι τοσο βλακας παντως κ να κανει κινηση με σκυλι αλλου ιδιοκτητη...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
αφου ειναι με μηχανακι,ας παρει οποιος μπορει κ τα νουμερα του.μετα μπορει να τον πατησει κιολας με το αμαξι του.δεν νομιζω ο τυπος να ειναι τοσο βλακας παντως κ να κανει κινηση με σκυλι αλλου ιδιοκτητη...
Ωρες-ώρες, θαυμάζω τον τρόπο σκέψης σου !!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Το δικό μου είναι καλή περίπτωση γιατί: α) μένω πολύ κοντά με τον υποψήφιο, β) είμαι ένα βήμα πριν το φανοποιίο από τρακάρισμα και γ) είναι ήδη κόκκινο, άρα και δεν θα λερωθεί πολύ και θα φτιαχτεί αμέσως μετά *demonio*

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Το δικό μου είναι καλή περίπτωση γιατί: α) μένω πολύ κοντά με τον υποψήφιο, β) είμαι ένα βήμα πριν το φανοποιίο από τρακάρισμα και γ) είναι ήδη κόκκινο, άρα και δεν θα λερωθεί πολύ και θα φτιαχτεί αμέσως μετά *demonio*
Μαρακι παμε καμια βολτα προς Χαλανδρι το βραδυ για ποτο??

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Αν ξέραμε και που ακριβώς Χαλάνδρι, φεύγαμε χαλαρά και χωρίς πλάκα.
Αλλά τώρα που να πρωτοπάμε; Λες να πάρουμε τους δρόμους και αν τον πετύχουμε (μεταφορικά και κυριολεκτικά :D ) ;
Τι λένε εκεί στο φατσοβιβλίο που ασχολείσαι, γιατί εγώ ως γνωστόν δεν... Εξτρα πληροφορίες;
Αντε, πριν το φτιάξω το αμαξάκι μου :p

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
Αν ξέραμε και που ακριβώς Χαλάνδρι, φεύγαμε χαλαρά και χωρίς πλάκα.
Αλλά τώρα που να πρωτοπάμε; Λες να πάρουμε τους δρόμους και αν τον πετύχουμε (μεταφορικά και κυριολεκτικά :D ) ;
Τι λένε εκεί στο φατσοβιβλίο που ασχολείσαι, γιατί εγώ ως γνωστόν δεν... Εξτρα πληροφορίες;
Αντε, πριν το φτιάξω το αμαξάκι μου :p
Ξερουμε... στην κεντρικη πλατεια του Χλανδριου λενε οτι κανει βολτες.

Darkness

Well-Known Member
8 Απριλίου 2010
792
4
Τι 'μοβόρα πού'σαι βρε παιδάκι μου!! :)
Να σε έχουμε το νου μας δηλαδή :)