Επιβράβευση μη εμφανής προς τρίτους.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
deas ο μικρός είναι μπόμπα και σωστός έτσι όπως τα περιγράφεις!(για μένα μιλάω, προσωπική άποψη)

Το ότι άλλαξε μόλις είδε τον γείτονα σημαίνει ότι έχει πολύ καλή κριτική ικανότητα!

Από εκεί και πέρα όπου "γείτονας με κουκούλα" βάλε "άγνωστος που μπορεί να σου κάνει κακό"...
Τι και αν έχει μικρά παιδιά?Αν θέλουν να έρθουν να παίξουν παρουσία σου άσχετα όγκου!Να τα εξηγήσεις τι σημαίνει να φυλάει ο σκύλος τον άνθρωπο μπας και αποκτήσουν και εκείνη σωστή κριτική άποψη, να εξηγήσεις και στον πατέρα τι συμβαίνει και δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα!Αν βέβαια θέλουν και αν βέβαια θέλεις και εσύ να εξηγείς!Και μην ξεχνάς ότι τα Rottweiler είναι φυλή που τα πάνε άψογα με μικρά παιδιά και πόσο μάλλον ένα σωστά κοινωνικοποιημένο Rottweiler!

Αν δεν θέλουν να μπουν σ'αυτήν την διαδικασία τότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά!Τι να κάνεις δηλαδή?Να σπάσεις τον σκύλο επειδή δεν θέλεις να δώσεις λάθος εντύπωση στον γείτονα?

Vasbar

Well-Known Member
20 Ιανουαρίου 2010
964
0
Καλημέρα...

Το ότι σκέφτεσαι πρώτα τι θα πουν οι άλλοι και όχι ο σκύλος σου...
Το πόσο άβολα νιώθεις στην συγκεκριμένη στιγμή...
Η ντροπή που μπορεί να νιώθεις...
Το πόσο το σκέφτεσαι τι να του πεις ή τι να του κάνεις...

Σίγουρα έχεις χάσει την ουσία της στιγμής...!
Σίγουρα το μεταφέρεις στον σκύλο σου...

Και σε μια μεγάλη προέκταση του, χωρίς να είσαι απαραίτητα μέσα στο σύνολο των ανθρώπων που μετά λένε..."Δεν γαυγίζει, δεν ορμάει, δεν ειναι άγριος, δεν ειναι κοινωνικός, κάνει όλο χαζομάρες, κλπ... Και δεν του έχω κάνει τίποτα ρε παιδί μου..."

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.251
Μέλη
20.030
Νεότερο μέλος
kris97