Επεισοδιακή βόλτα

angel.p

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2010
81
0
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Εγώ τις πατάω (αν δεν πετάνε γιατί τότε κόβω λάσπη). Όμως ο Οσκαρ που αγαπάει οτιδήποτε κινείται και είναι πολύ πιο γρήγορος από εμένα όταν βλέπει κατσαρίδα ή ακρίδα (ναι έχουμε και τέτοιες) τρέχει να παίξει και μία φορά μου ήρθε με μια τεράστια ακρίδα στο στόμα. Και τι του λές εκείνη την ώρα; Αφησέ το; Στο φέρνει και στο αφήνει μπροστά σου (αν ακούσει γιατί σεληνιάζεται και νομίζει ότι παίζουμε). Ασε που φοβάμαι ότι μπορεί και να τις φάει ο χοντρός.

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
να ρωτησω και γω κατι, αν και απο την περιγραφη σου σχεδον αυτο που θα ρωτησω αποκλειεται, καμια φορα λογω ερλιχιωσης υπαρχει ο κινδυνος αιμοραγιας απο τη μυτη που σταματα μετα, εχεις κανει κανενα τσεκ τελευταια, επαναλαμβανω το βλεπω απιθανο αλλα ηθελα να το ρωτησω

gropius

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2009
153
0
Πειραιάς
mareco,συμπασχω απολυτα.Εγω δυστηχως οχι απλα δεν τις μπορω αλλα εχω αληθινη ΦΟΒΙΑ:eek::paja1: με τις κατσαριδες.ΑΣΤΑ...:(:p

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Κώστα, ερλιχίωση έχουμε, εδώ κι ένα χρόνο, χωρίς κανένα σύμπτωμα, αλλά το ίδιο χρονικό διάστημα είναι υπό θεραπεία. Δεν έχω τέτοιο φόβο. Εξάλλου, θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο που συνέβη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μετά που έχωσε τα μούτρα της στα χορτάρια και συνοδεύτηκε από επίμονο φτάρνισμα. Κατά τ' άλλα είναι καλά και σήμερα το πρωί. Τρώει, πίνει, παίζει :)

kos

Well-Known Member
9 Ιουλίου 2007
1.550
1
www.giokobullmastiffs.com
Κώστα, ερλιχίωση έχουμε, εδώ κι ένα χρόνο, χωρίς κανένα σύμπτωμα, αλλά το ίδιο χρονικό διάστημα είναι υπό θεραπεία. Δεν έχω τέτοιο φόβο. Εξάλλου, θεωρώ ότι δεν είναι τυχαίο που συνέβη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, μετά που έχωσε τα μούτρα της στα χορτάρια και συνοδεύτηκε από επίμονο φτάρνισμα. Κατά τ' άλλα είναι καλά και σήμερα το πρωί. Τρώει, πίνει, παίζει :)
ωραια τοτε και γω το ιδιο με σενα θεωρω αλλα με αυτα που βλεπω ακουω και διαβαζω και με αυτα που μου εχουν τυχει εχω γινει πολυ φοβικος με μερικα πραγματα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Δεν έχεις άδικο. Μη νομίζεις, κι εμένα το μυαλό μου στο χειρότερο πάει πρώτα :(

Natassa

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2008
4.700
172
Αθήνα
www.petphoto.gr
Κ εγώ τις σιχαίνομαι τις κοκκινοκάστανες τις τεράστιες, αλλά εάν είμαι με κάποιον ο οποίος τις τρέμει κ ουρλιάζει, είμαι από αυτές που θαρραλέα θα σώσουν το "χέστη":p
Εννοείται ότι είναι χρήσιμες στον κύκλο της ζωής, κ όπως κ όλα τα -ενοχλητικά-έντομα, προσπαθώ απλά να τις διώχνω από το σπίτι, αποφεύγοντας να τις σκοτώσω (ναι, τα λυπάμαι ΚΑΙ αυτά τα ζωντανά...)

Μαράκι, εγώ μπορεί να χοροπήδαγα λίγο κ να άφηνα κ κανά επιφώνημα. Έτσι το κατσίκι θα χοροπήδαγε μαζί μου (χωρίς να ξέρει το λόγο φυσικά) κ θα έπεφτε η 'επισκέπτρια' μόνη της κάτω :p:D

Όσο για τα άλλα δύο σκηνικά... ε, απλά ήταν μία κακιά βραδιά... Μακάρι να κράταγες αριθμό από τα ... αχαρακτήριστα:(:mad: