Επείγουσα βοήθεια.

kabis

New Member
17 Ιουνίου 2011
3
0
Καλησπέρα.Πρόβλημα.Η σκυλίτσα μου είναι στις γόνιμες μέρες της.Σήμερα ανέβηκα να κάνω μπάνιο και την άφησα για 10 λεπτά έξω.Όταν βγήκα την άκουσα να κλαίει και ένα αρσενικό να τρέχει μόλις με αντιλήφθηκε.Στο σημείο υπήρχαν υγρα καθώς και στο αιδοίο της μικρής,υγρά που ακόμη βγάζει.Το πρόλαβα ή όχι;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

manos glf

Well-Known Member
9 Απριλίου 2011
165
0
Aθήνα
Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
Δεν είναι της παρούσης, αλλά μεγάλη αμέλεια εκ μέρους σου να την αφήσεις έστω και για λίγο τώρα που είναι κ οι μέρες της σε μια αυλή εύκολα προσβάσιμη.
Πολύ πιθανόν να έγινε η ζημιά, βέβαια απότι ξέρω δε μπορεί να επιβεβαιωθεί αμέσως, χρειάζεται ένα μικρό διάστημα για να γονιμοποιηθεί. Νομίζω το καλύτερο είναι να την πας στον κτηνίατρο σε κανα δυο μέρες, καλού κακού πάρε τον ένα τηλ αύριο να τον ρωτήσεις.
Για το ακριβές διάστημα που απαιτείται για να εξακριβωθεί αν είναι όντως έγκυος θα σου πουν και άλλα εμπειρότερα μέλη.

kabis

New Member
17 Ιουνίου 2011
3
0
Αναντίρρητα μεγάλη αμέλεια.Την έβγαλα για τις ανάγκες της...3 χρόνια δεν αντιμετώπισα τέτοιο πρόβλημα.Θα μου πείς 1 φορά γίνεται η στραβη.Διαβάζω πως κάνει 3 μέρες να γονιμοποιηθεί.Θα πάω στο γιατρό αύριο.Σκέφτομαι να πάρω το χάπι της επόμενης μέρας.Με τη σύμφωνη γνώμη του βέβαια.Ευχαριστώ πάντως.

giorgos kriti

Well-Known Member
24 Σεπτεμβρίου 2008
584
0
δεν ειναι στανταρ αν και εχει ποιο λιγες πιθανοτητες οταν κραταει τοσο λιγο μια και δεν πιστευω να εγινε επι 10 λεπτα
αλλα λες να ελειψες μονο 10 λεπτα για να κανεις μπανιο? μηπως ηταν παραπανω οπου η δουλεια γινεται ποιοευκολα?

οποτε...
κτηνιατροοοοοοο
:)