Επίσκεψη στον κτηνίατρο.

isalasi

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2007
86
0
ΑΘΗΝΑ
Ενας φίλος πήγε το Amstaff. 4 μηνών κουτάβι του στον κτηνίατρο που το παρακολουθεί(εμβόλια, chip) για να του πεί οτι μια δυο φορές το κουτάβι εκεί που περπατούσε , επεφτε.
Ο γιατρός στο όρθιο και σχεδόν μπροστά στην πόρτα του ιατρείου ψηλάφισε τα ποδια του κουταβιού και είπε οτι δεν είναι τίποτα , αυτό συμβαίνει λόγω ηλικίας.Ευχαρίστησε ο φίλος και γυρνώντας να φύγει ακούει τον γιατρό να του λέει οτι θέλει 30 ευρώ για την επίσκεψή.

Θα ήθελα τη γνώμη σας και τα σχόλια σας για το συγκεκριμένο θέμα.

sarah

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2008
98
0
πες το ν φίλο σου να πάει σε κάποιον κτηνίατρο σοβαρό (δεν ξερω αν μπορει να βοηθησει το forum)! εξεταση απο την πορτα δεν γινεται! παντως ακούγεται ύποπτο....

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
τη θα την κάνεις την γνώμη μας ακριβώς :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

isalasi

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2007
86
0
ΑΘΗΝΑ
sarah said:
... παντως ακούγεται ύποπτο....
Τι υποψιάζεσαι;

-Απευθυνόμενος δε στους ειδικούς να ρωτήσω αν οι πτώσεις του κουταβιού μπορεί να είναι τυχαίες η συμπτώματα για κάτι σοβαρότερο.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.324
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Τι είναι αυτά?
Δηλαδή, δε θα μπορούσε το κουτάβι να έχει κάποιο νευρολογικό πρόβλημα (φτου φτου φτου) ?
Έτσι γίνονται οι διαγνώσεις?
Θα μου πεις και γιατροί ανθρώπων μόλις δουν ασθενή κάτω των τριάντα με συμπτώματα που χρειάζονται λίγο ψάξιμο, αποφαίνονται αμέσως: "άγχος".
Αλμπάνηδες, που έλεγε και η συγχωρεμένη η Αμαλία Καλυβίνου.
Στη θέση τιου φίλου σου θα άλλαζα γιατρό. Συζητούσαμε με κάποια παιδιά σε PM για έναν πολύ καλό γιατρό που ξέρουμε. Αν θες στείλε μου.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
απο οτι καταλαβα γνωμη ζητας για την συμπεριφορα του κτηνιατρου ε?

Απο θεμα ψηλαφησης αν ο κτηνιατρος εχει μεγαλη εμπειρια..δεν ειναι κατι το τρελα παραλογο..

παραλογο βρισκω το να κανει διαγνωση μονο ετσι..

sarah

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2008
98
0
προς isalasi.
αν πέφτει τι σκυλθι στα καλα καθούμενα δεν πρεπει να εχεις και πολλες γνώσεις για να μπείς σε υποψίες! 2 περιπτωσεις ξέρω η μια είχε προβλημα με την καρδια και η αλλη είχε προβλημα στις αρθρωσεις και απο τον πονο επεφτε και την πιεση εχανε την ισσοροπία και έπεφτε.

Frago1

Member
31 Ιανουαρίου 2008
22
0
Κι εγώ αυτό κατάλαβα, ότι το πρόβλημα είναι ότι η εξέταση έγινε στα γρήγορα, στην πόρτα του ιατρείου, και ότι αν και ο συγκεκριμμένος κτηνίατροςε το παρακολουθεί, παρ' όλα αυτά πήρε 30 ευρω.
Σωστά?

isalasi

Well-Known Member
5 Ιανουαρίου 2007
86
0
ΑΘΗΝΑ
Κατ' αρχήν προβληματίστηκε με την συμπεριφορά του γιατρού σκεπτόμενος πρώτα την υγεία του κουταβιού.Θεώρησε οτι θα έπρεπε να γίνει πιο σοβαρή εξέταση .Κατά δεύτερον η αξίωση του γιατρού να πληρωθεί , τον έκανε να ψαχνει για άλλο κτηνίατρο.

ΜΑΝΟΣ

Active Member
22 Οκτωβρίου 2007
41
0
Κομπογιανιτης ειναι...Διαγνωση στην πορτα,στα ορθια???ποιος ειναι?????Τα τριαντα γιατι τα χρεωσε....για την ορθοστασια???? :p :p