Επίθεση οχι απο αδεσποτο...απο σπιτο-σκυλο+τον ιδιοκτήτη του!!!(υποτιθεμενο!)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Να δεις για πότε θα τον έδενε αν ήσουν βόλτα με Ντόπερμαν αντί για Τζάκ!!!!

Αυτό είναι που μου τη δίνει περισσότερο απ' όλα....
Κρυφο-σαδιστές είναι. Μέσα τους ΓΟΥΣΤΑΡΟΝ που ο σκύλος τους επιτίθεται σε άλλα ζώα (φτάνει να είναι μικρότερα ώστε να μην κινδυνεύει).

Αλλά ποτέ δεν ξέρεις.
Ένας παρόμοιος βλάκας είχε λύσει το Ρότβαιλερ του στο πάρκο, ενώ δεν είχε καθόλου καλή υπακοή ο σκύλος.

Επιτίθεται σε ένα Τζακ Ράσσελ που έπαιζε μ' ένα κουκουνάριι (για να του το πάρει). Δεν θα πιστέψετε τι έγινε μετά!
Το Τζακ Ράσσελ χώθηκε από κάτω από το Ρότβαιλερ και το στείρωσε ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ. Του άρπαξε τα "μπαλάκια" και τα ξερίζωσε.
Το Ρότβαιλερ έκλαιγε ανάσκελα για 5 λεπτά (ούτε να σηκωθεί δεν μπορούσε από τον πόνο και τον φόβο) και μετά το έτρεξαν στον κτηνίατρο για ράμματα. Φυσικά τα μπαλάκια δεν σώθηκαν στο ελάχιστο....

Μία άλλη φορά μου έτυχε κι εμένα παρόμοια επίθεση ενώ έβγαζα βόλτα το κουτάβι μου! Η συζήτηση που έκανα με τον ιδιοκτήτη ήταν σχεδόν ίδια με αυτήν του θέματος!!! Όμως άλλαζε στο τέλος:

"Έχετε δίκιο! Τα σκυλάκια πρέπει να παίζουν ελεύθερα και να τ' αφήνουμε να προστατεύουν και την περιοχή τους! Ευτυχώς που καταλαβαίνετε! Έχω και ένα Πίτ-Μπουλ στο σπίτι! Μην κουνηθείτε, τρέχω να τον φέρω!!
Μήνες τώρα ψάχνω για κάποιο γείτονα που να μην φοβάται να λύσει τον σκύλο του να παίξει με το δικό μου! !!
Τι κι αν ξακωθούνε και λίγο; Ευκαιρία να μάθουμε ποιός ορίζει την περιοχή!!!" (είπα, με τεράστιο χαμόγελο!)
Ο τύπος δεν ξαναέλυσε ΠΟΤΕ τον σκύλο του (όχι στην δική μου γειτονιά τουλάχιστον).

Όσο για το παραπάνω θρέντ. Θα πήγαινα ΚΑΡΦΙ στην αστυνομία. Δεν το συζητάω καθόλου.
Λοιπόν απο την επόμενη θα βγαίνω με τον μικρό και τον αδερφό του Δια....χιχιχι!!!και ολως τυχαίως θα είναι ελεύθερος ο Bellos!!!!!Και μετά θα δούμε ποιος οριζει την περιοχή!!!!!Α!!!Το ΠΣΚ θα έρθει ο Διας....ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες!!!!Θα επανέλθω σύντομα!!

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
Λοιπόν απο την επόμενη θα βγαίνω με τον μικρό και τον αδερφό του Δια....χιχιχι!!!και ολως τυχαίως θα είναι ελεύθερος ο Bellos!!!!!Και μετά θα δούμε ποιος οριζει την περιοχή!!!!!Α!!!Το ΠΣΚ θα έρθει ο Διας....ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες!!!!Θα επανέλθω σύντομα!!
Ωραια λυση....

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Ωραια λυση....
Ζουζουνε,Καταλαβες πιστευω πως το είπα ετσι?!Εννοείται πως δεν πρόκειται να αφήσω ελεύθερο κανένα σκυλί εκεί...!Απλά θα κανω μια βολτίτσα με το Δία....ετσι για να συμμαζευτει ο τύπος!Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο!!!
Ελπίζω πάντως σήμερα να μην εχουμε ιστορίες πάλι...γτ μετα σίγουρα θα ΄κανω κινήσεις (βλέπε αστυνομία) που δεν θα ήθελα....και δεν θα ήθελε ουτε και αυτος πιστευω.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Πρόσεχε μόνο μην μάθει ο Δίας κάτι που δεν σε συμφέρει αργότερα (πχ. πως σου αρέσει να αγριεύει σε άλλους σκύλους).
Αν είναι νεαρός, ίσως αλλάξει πολύ τον χαρακτήρα του (για πάντα), μία κακή συνάντηση με άλλον σκύλο.
Πρόσεχε.

Μπορεί να έχει πλάκα να βάζεις τον άλλον στην θέση του.
Αξίζει όμως να χαλάσεις τον σκύλο σου;

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Πρόσεχε μόνο μην μάθει ο Δίας κάτι που δεν σε συμφέρει αργότερα (πχ. πως σου αρέσει να αγριεύει σε άλλους σκύλους).
Αν είναι νεαρός, ίσως αλλάξει πολύ τον χαρακτήρα του (για πάντα), μία κακή συνάντηση με άλλον σκύλο.
Πρόσεχε.

Μπορεί να έχει πλάκα να βάζεις τον άλλον στην θέση του.
Αξίζει όμως να χαλάσεις τον σκύλο σου;
Dr.Zhivago δεν πρόκειται να χαλάσω τον σκύλο μου για κανέναν!!!!Αυτο είναι το μόνο σίγουρο....Και δεν εχω σκοπό να κάνω ή να βάλω τον Δία να αγριέψει.Δεν νοίζω πως υπάρχει λόγος....απλά με την παρουσία του κ μονο μπορεί ο κύριος αυτος να συμμορφωθεί έστω κ στο ελάχιστο...(θέλω να ελπίζω!)

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Μα ουτε εναν σοβαρο να μην εχω γνωρισει απο κοντα πια?!
Χαλια ειναι εκει εξω ...

...η γειτονια μου εχει ισχυρη σκυλοπαρουσια , δεκαδες δεσποζομενα σκυλια σε καθε δρομο και κανενα αδεσποτο.

Ειναι πλεον ξεκαθαρο στα ματια μου πως περνουν τα περισσοτερα τον χρονο τους...ατελειωτες ωρες απομονωση!

Ειναι φοβερο απο ποσες μαντρες περνω στη βολτα και ολα τα σκυλια ερχονται για ενα χαδι ή ενα μυρισμα με τα δικα μου σκυλια.Για καποια φυσικα ειναι ηδη αργα και εχουν αγριεψει απο την απομονωση ...ε , αυτα ,οταν βγουν την Κυριακη για τη μια και μοναδικη βολτα τους ,λογικο να ειναι ανισορροπα και επιθετικα.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
To θέμα είναι να το λένε οτι δεν γουσταρουν τα σκυλιά μωρό μου, και οχι να έχουν σκυλιά!!!!Γιατί στη περίπτωση του κυριούλη αυτού είχε σκύλο αλλα μάλλον δεν γούσταρε τα υπόλοιπα σκυλιά!!!!Και ξέρεις πολύ καλά (η συζήτηση που ειχαμε χτες το βράδυ) οτι υπάρχουν ιδιοκτήτες που δεν παίρνουν από κουβέντες, και θεωρούν οτι κάνουν το καλύτερο.....ή το μέγιστο που μπορούν..και μετα τα σκυλούνια είναι δυστυχισμένα....
Εγω αναφερθηκα σε αυτους π δν εχουν σκυλια αλλα λενε πως δν τα γουσταρουν. Πως σε συγκριση με αυτους π προσποιουνται οτι ειναι σκυλαδες κ εχουν τα ζωα υπο καποιες λαθος συνθηκες πως ειναι καλυτεροι.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Εγω αναφερθηκα σε αυτους π δν εχουν σκυλια αλλα λενε πως δν τα γουσταρουν. Πως σε συγκριση με αυτους π προσποιουνται οτι ειναι σκυλαδες κ εχουν τα ζωα υπο καποιες λαθος συνθηκες πως ειναι καλυτεροι.
Οκ!:)

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Λοιπον σήμερα που περασαμε απο την γειτονιά του κυριούλη κατα την απογευματινή μας βόλτα, δεν βρήκα ουτε τον σκύλο ουτε κανεναν εκει....Ερημιά ξαφνικά.....Υποπτα πράγματα...Περπατουσαμε και έλεγα...μπα!Απο κάπου θα πεταχτει κατι...σαν θρίλερ ενα πράγμα....

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Μια και το θεμα αφορα το καμάρι σε συνδιασμο με την ηλιθιοτητα και αγνοια, να μεταφερω και την δικη μου χθεσινη εμπειρια.

Χθες στο παρκο, εβλεπα από μακρια δυο τυπους που ο ενας ειχε έναν μεγαλοσωμο σκυλο, αγνωστης φυλης.
Ο σκυλος δεν περπατουσε καθολου. Συνεχεια πηδουσε ή ηταν σουζα. Ετσι ήταν σε σταση, ετσι και σε κινηση. Εννοειται ότι γαυγιζε σε ο,τι κινουνταν γυρω του.

Κατι τετοια εγω δεν τα χανω με τιποτα γιατι είναι η τελεια εκπαιδευση για την δικια μου. Περασα λοιπον σχετικα κοντα τους, στα λιγα μετρα. Ο σκυλος γαυγισε λιγο με εκεινο το γαυγισμα που από μακρια φαινεται ότι περιεχει ανασφαλεια.

Η Ηρα γυρισε και τον κοιταξε και με ένα «παμε» φυγαμε ομορφα και ωραια χωρις να δωσουμε καμιά σημασια (δεν παινεύω την υπακοη μας, αλλά είναι τοσο σύνηθες πού η Ηρα εχει σχεδον απευαισθητοποιηθεί).

Ακουσα όμως τα σχόλια.
Ο φιλος του σκυλά: Αγριεύει ε? Ωραιος!
Ο σκυλάς: Βεεεεβαια! Ειδες πώς φοβηθηκε ο λυκος?

Βεεεεβαια η απαντηση θα μπορουσε να ηταν καπως ετσι:
«Αν αυτό το λες αγριαδα ρε καραγκιοζη, τοτε ο λυκος εχει επιθετικοτητα που εσυ δεν εχεις δει ουτε στον υπνο σου και μακαρι να μην δεις ποτέ. Και δεν γαυγιζει αν σε βαλει στο ματι. Αλλά εγω εφαγα την ψυχη μου ένα χρονο για να μαθω να τον ελεγχω. Στρωσε τον κωλο σου και μαθε κι εσυ, για να κανεις βολτα σαν ανθρωπος και να χαιρεται και ο φουκαράς ο σκυλος».

Αλλά ειμαι πολύ μεγαλος για κατι τετοια. Ασε που βαριεμαι κιόλας και επισης μετα χαλιέμαι.
Μην το πειτε, ξερω, κι εγω κομπλεξικος χωριατης ειμαι.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
harryf3 μια χαρά τα σκεφτηκες και μια χαρά έπραξες!!!Ε, τωρα για την ηλικία είναι σχετικο...οχι πως ψάχνομαι για τσακωμους,αλλα μου την δίνει να συναντω τετοιους ανθρωπους στο δρομο μου και να μην μιλαω και απο πανω!!!Ουφ!Δεν μπορώ να κρατηθω εκει!!!!Θα βγω μια φορά βολτα με την Elli που ειναι κ αυτη ετσι και τα λεει....χιχιχι!Να εχω και συνεργο!!!!

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
harryf3 μια χαρά τα σκεφτηκες και μια χαρά έπραξες!!!Ε, τωρα για την ηλικία είναι σχετικο...οχι πως ψάχνομαι για τσακωμους,αλλα μου την δίνει να συναντω τετοιους ανθρωπους στο δρομο μου και να μην μιλαω και απο πανω!!!Ουφ!Δεν μπορώ να κρατηθω εκει!!!!Θα βγω μια φορά βολτα με την Elli που ειναι κ αυτη ετσι και τα λεει....χιχιχι!Να εχω και συνεργο!!!!
Μαικ Ταισον ηρεμησε. Οι αντιπαραθεσεις στο δρομο δν ειναι οτι καλυτερο. Και σιγουρα το να πεφτεις στο επιπεδο του καθε χαζου δν ειναι επισης καλο!
Λεγε 2 λογακια σωστα εκει περα κανει και τις απαραιτητες συστασεις και τραβα στην δουλεια σου.
Ο κοσμος δν παει καλα και εχει αγριεψει.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ε ρε γλέντια.... τίποτα άλλο δεν σου λέω!!!
Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να συγκρατηθώ πολλές φορές αλλά δεν μπορώ! Εμένα πες μου ότι θέλεις όταν έχει να κάνει με τον σκύλο μου είτε λεκτικά είτε σε κατάσταση κινδύνου δεν ελέγχομαι κυριολεκτικά! Και ναι σαφώς και χαλιέμαι και ταράζομαι απλά ξέρω πως έχω την παρέα του forum μετά να τα πω, να δω πιο ήρεμα αν έκανα λάθος ή αν καλώς τα έχωσα!
Δεν ξέρω φυσικά αν σε κάτι τέτοιους τύπους ιδρώνει και πολύ το αφτάκι τους αλλά τουλάχιστον στο παράλογο στο επικίνδυνο ή στο απαράδεκτο αντιδράω!

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Μαικ Ταισον ηρεμησε. Οι αντιπαραθεσεις στο δρομο δν ειναι οτι καλυτερο. Και σιγουρα το να πεφτεις στο επιπεδο του καθε χαζου δν ειναι επισης καλο!
Λεγε 2 λογακια σωστα εκει περα κανει και τις απαραιτητες συστασεις και τραβα στην δουλεια σου.
Ο κοσμος δν παει καλα και εχει αγριεψει.
Ειδικα εσυ...ξέρεις ποσο ήρεμη ειμαι στη ζωή μου!!!!Αρα ξέρεις και πως λειτουργω!Δεν ειπα να κατσω να παιξω ξύλο ουτε εγω ουτε ο σκυλος μου...Αλλα να την "πω" σε εναν τυπά ο οποίος μου το παιζει και απο πανω....ΝΑΙ!θα την πω!Δεν θα αντεξω....δεν παω να το παιξω το καλυτερο αφεντικο,ουτε η τελεια ιδιοκτήτρια....ολοι κανουμε λαθη και μαθαίνουμε...Αλλα ας ανοίξει τα αυτια του και τα μάτια του και ας βγάλει τις παρωπίδες ο καθε υποτιθέμενος "σκυλάς" μπας και προοδεύσουμε και λιγο σ'αυτη τη χώρα....

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Ε ρε γλέντια.... τίποτα άλλο δεν σου λέω!!!
Η αλήθεια είναι πως προσπαθώ να συγκρατηθώ πολλές φορές αλλά δεν μπορώ! Εμένα πες μου ότι θέλεις όταν έχει να κάνει με τον σκύλο μου είτε λεκτικά είτε σε κατάσταση κινδύνου δεν ελέγχομαι κυριολεκτικά! Και ναι σαφώς και χαλιέμαι και ταράζομαι απλά ξέρω πως έχω την παρέα του forum μετά να τα πω, να δω πιο ήρεμα αν έκανα λάθος ή αν καλώς τα έχωσα!
Δεν ξέρω φυσικά αν σε κάτι τέτοιους τύπους ιδρώνει και πολύ το αφτάκι τους αλλά τουλάχιστον στο παράλογο στο επικίνδυνο ή στο απαράδεκτο αντιδράω!

Και εγώ μαζι σου Ελλη!!!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Διαφωνω σε ολα, εκτος και αν το σκυλι μας κινδυνευει πραγματικα, επειδη πχ είναι μικρο.

Καταρχην όπως λενε, αν μαλωνεις στον δρομο με έναν ηλιθιο, οι αλλοι που θα βλεπουν δεν θα καταλαβουν την διαφορά!

Δεν ξερεις τι είναι ο άλλος και μπορει να μπλεξεις, μεχρι και φας καμια μπουνιά.

Τελος, δεν ξερεις πώς θα αντιδρασουν τα σκυλια αν δουνε τα αφεντικά τους να μαλωνουν. Για την δικια μου ξερω. Θα επιτεθει.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Διαφωνω σε ολα, εκτος και αν το σκυλι μας κινδυνευει πραγματικα, επειδη πχ είναι μικρο.

Καταρχην όπως λενε, αν μαλωνεις στον δρομο με έναν ηλιθιο, οι αλλοι που θα βλεπουν δεν θα καταλαβουν την διαφορά!

Δεν ξερεις τι είναι ο άλλος και μπορει να μπλεξεις, μεχρι και φας καμια μπουνιά.

Τελος, δεν ξερεις πώς θα αντιδρασουν τα σκυλια αν δουνε τα αφεντικά τους να μαλωνουν. Για την δικια μου ξερω. Θα επιτεθει.

Δεν είπαμε να κατσουμε να πλακωθούμε ουτε να αρχισουμε τις μπουνιες....προς θεου...είδες και την αντιδραση μου στη συγκεκριμενη φάση...μιλησα..ειπα οτι ειχα να πω,και εφυγα!Εννοειται πως δεν θα κατσω να μπω στην διαδικασια να πιαστούμε...αλλα λεκτικα θεωρω πως μπορω να "μαλώσω".τώρα αν δω τον άλλον ιδιοκτήτη να πηγαινει την κουβέντα αλλου..εννοειται πως θα παρω τον σκυλο μου και θα τον αφήσω μονο του....να τα λεει στον αέρα!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Άρη καυγά όπως το λες έστησα μόνο όταν μου χτυπήσαν αναίτια τη μικρή και όταν δέχτηκε επίθεση από σκύλο πάλι αναίτια. Εκεί έγινα έξαλλη, σε άλλες περιπτώσεις απλά απαντάω αν δεχτώ κάποιο λεκτικό χαρακτηρισμό ή όταν δω κάποιον να μην μαζεύει τις ακαθαρσίες του σκύλου του απλά κάνω την παρατήρηση που πρέπει. Προφανώς μιλήσα για καταστάσεις κινδύνου σε μικρόσωμο σκύλο σαν τον δικό μου οτι ξεφεύγω

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ναι βρε, μην βαρατε. Με τις κοπελες παντως καποιοι "μαγκες" γινονται ακομα πιο μαγκες. Οπως πχ βριζουν τις γυναικες οδηγους αλλά στους αλλους τουμπεκί ψιλοκομενο.

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
36
Munich/Germany
Ναι βρε, μην βαρατε. Με τις κοπελες παντως καποιοι "μαγκες" γινονται ακομα πιο μαγκες. Οπως πχ βριζουν τις γυναικες οδηγους αλλά στους αλλους τουμπεκί ψιλοκομενο.
Χιχιχι!!!Εννοείται πως δεν βαράμε!!!!Αυτο που λές εχεις ένα δίκιο για τις κοπέλες....οταν ομως αυτες συνοδεύονται απο εναν Δια????Τότε τι γίνεται?????χιχιχι!!!!